Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Pontos idő: Szer. Jan. 23, 2019 10:06 pm


London is lovely so
Üdvözlünk Londonban!
A város tele van lehetőségekkel és ki lenne olyan esztelen, hogy ezeket ne használja ki? Legyél diák, őshonos városlakó, vállalkozó, átutazó, munkaügyben áthelyezett vagy akár betelepülő, bele fogsz szeretni a város vibráló energiájába - a sarki zenészbe, akivel mindig összefutsz munkába menet, a kedves matematika tanárnőbe, aki elhajt melletted, amikor iskolába mész, vagy a durcás főnöködbe, aki nem is lenne olyan rossz ember, ha nem ordibálna folyton. A város változatos és kihagyhatatlan lehetőségeket nyújt mindenki számára, aki elég bátor, hogy csatlakozzon! Itt aztán nincs megállás.
Links
Staff
Credits
Az oldal szellemi munkája Becca-nak köszönhető, a leírások, az ötletek mind az ő fejéből pattantak ki. A csodás design-t Divaboo készítette. Az inspirációért köszönet a london calling illetve a your family tree oldalaknak, a képekért pedig a tumblr, pinterest és deviantART csodás alkotóinak.

Az oldalt saját magunk és mások szórakoztatására alkottuk meg, működtetéséből semmilyen anyagi hasznunk nem származik! Ha bármelyik kódot használni szeretnéd, előzetes érdeklődés, engedélykérés és kredit feltüntetésével lehet róla szó, de semmi esetre sem szólás nélkül.
 • kezdetek

  Témák
  Hozzászólások
  Legutolsó üzenet
 • Üdvözlet az oldalon! Érdemes ide bekukkantanod, hogy tisztában légy az alapvető dolgokkal, mielőtt karakteralkotásra adnád a fejed. Itt találod a világ-, és csoportleírást, illetve a szabályokat.

  3 Témák
  3 Hozzászólások
  Vas. Feb. 07, 2016 7:48 pm
  Becca M. Hawkins Világleírás
  Nincsenek új hozzászólások
 • A legfrissebb hírek, korlátozások, a moments of london magazin friss cikkei, és a staff közleményei ide kerülnek majd, olvassátok őket minél gyakrabban, nehogy lemaradjatok valamiről!

  2 Témák
  44 Hozzászólások
  Vas. Jan. 07, 2018 4:47 pm
  Nyhil A. Vrataski Hírek és közlemények
  Nincsenek új hozzászólások
 • Vendégbarát oldal! Szívesen fogadjuk a hirdetéseket, amennyiben a csere fordítva is megtörténik! ellenkező esetben le lesztek vadászva.

  53 Témák
  63 Hozzászólások
  Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm
  Soren Lindahl Heart of Europe
  Nincsenek új hozzászólások

 • Új hozzászólásokÚj hozzászólások
 • Nincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások
 • Lezárt fórumLezárt fórum