Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Finite Incantatem

Témanyitás by Rocky L. Taggart on Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm

Finite Incantatem
A tizennyolc évvel ezelőtti roxforti háború után sok évre viszonylagos béke költözött a varázslóvilágra. Ugyan sokan nem békéltek meg a helyzettel, hogy a halálfalók mostanra ártalmatlanok lettek, Voldemort pedig végleg eltávozott, de aránylag csendesen teltek a mindennapok. Egy átlagos embernek legalábbis így tűnt volna. Kingsley Shacklebolt kétszeri vezetősége után az egykori halálfalók utódai, egy aranyvérűekből álló párt került kormányra, őket viszont a szokásos négy év után egy olyan mágiaügyi miniszter követett, aki sok dolgot megbolygatott. Maurice Briggs, aki maga mugli születésű volt, közutálatot váltott ki az emberekből az aranyvérűek iránt, hátraszorította őket és megkönnyítette a félvérek és a mugli születésűek helyzetét. Legsúlyosabb lépése az egykori halálfalók kivégzése volt, amit a társadalom túlnyomó része helyes döntésnek tartott. De Briggs nem tudhatta, mit szakít a saját nyakába.
Levin Dolohov és Dominic Linwood alvilági szervezete, a Libro Clava egyre és egyre jobban megerősödik. Apáik nyilvános meggyilkolása felébresztette bennük a bosszúvágyat és igyekeznek meggyengíteni Maurice Briggs hatalmát. Mindenhol vannak embereik, a Mágiaügyi Minisztérium falai között, az aurorosztagban, de még a Szent Mungó orvosai között is. Egyre erősebbek ők maguk és a pártjuk is, Briggs feje felett pedig lassan kezdenek összecsapni a hullámok. Az emberek lassan kezdik megérezni a változást, de még senki sem tudja, mi vár rájuk.
Az oktatásban béke honol. A Roxfort falain belül minden nyugodt, talán még nyugodtabb is, mint valaha volt. Persze ha leszámítjuk, hogy az aranyvérű gyűlölet ide is kiterjedt. A cserediák program továbbra is sikeres, roxfortos diákok mennek ki külföldre, onnan pedig sokan jönnek a helyükre. Ugyanígy gondtalanul zajlik az élet a Docendo Discimus Mágusakadémián is, ahol a legjobb diákok tanulhatnak. De meddig lesz még így?_________________
it's not good enough for me,
since I been with you. It's not gonna work for you, nobody can equal me — I'm gonna sip on this drink, when I'm fucked up.
avatar

honey, I'm chasing the sun


× play by :
Naressa Valdez

× kor :
28

× tartózkodási hely :
london

× foglalkozás :
fotós

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.