Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

reviews

Témanyitás by Lee Ji Hyuk on Kedd Júl. 05, 2016 1:03 pm

What do you think?


All these people here staring and looking at me, shaking their heads eyes down strong on me. What’s wrong with me? Can you tell me now?
You think I’m an alien, don’t you? Or have you ever got closer to me?  Could you see my heart? Tell me what you saw, please tell me now…


Hi, I'm Ji Hyuk

Csak egy 19 éves átlagos fiú. Semmi több, ő csak éli az életét: dolgozni jár, sportol, bulizik és szórakozik a barátokkal. Még itt Londonban is próbálja az eredeti életét megtartani habár ez roppant nehéz. A mindennapjai folyamatos sztesszben telnek, de nem amiatt aggódik, hogy milyen jegyet fog kapni a vizsgáira. Dél-Korea fővárosából menekült át Londonba, miután az apja közölte vele és anyjával, hogy veszélyben vannak. A nagy futás közben derül ki számára, hogy az apja egy illegális szervezet tagja és hogy nem a rendőrség fenyegette meg őt a gyereke bántalmazásával, hanem a rendfenntartó erőknél sokkal rosszabb. Londonban bujkálnia kell, de JiHyuk nem akarja leélni a maradék életét úgy, hogy alig csinálhat valamit, ahhoz ő túlságosan fiatal még.


What has happened so far

♦ Londonban elkezdett dolgozni egy bárban. Éjszakai meló, de bírja a strapát és a pörgést is. Tetszik neki a hely, nem bánta meg.
♦ Időközben megismerkedett egy ázsiai lánnyal, akibe beleszeretett, ám rosszul tette. A csaj valójában pont az a személy volt, akitől félnie és bujdosnia kellett, aki vissza akarta vinni Ázsiába, hogy kiszolgáltassa a JiHyuk apját megfenyegető személynek. A bonyodalom folytatódott és mivel a lány többet érzett iránta, megtagadta feladatát, így Hyukie Londonban maradhatott. Mikor a lány elmondta a tervet neki, Ji kiakadt és bepánikolt; ellökte magától szerelmét és szakítottak, noha érzései mit sem változtak.
♦ A nagy rettegés időszaka következett, amit két tényező idézett elő: a már ismert szerelmi sztori a szakítással, valamint egy váratlan hívás. A vonal másik végéről megtudta, hogy az egyik barátját megkínozták és a lány tőle kért segítséget. Nem hagyta magára, felhozta a lakásukba és napokig tartó önkéntes szobafogság során stabilizálni igyekezte a másik vele egykorú lelki és testi állapotát. Ez azonban veszélyes volt, a lányt szintén keresték elrabolói, ezáltal már két oldalról jött a fenyegetés. Szerencsére az utóbbi baj megoldódott.
♦ Pár nappal az örökkévalóságnak tűnő aktív rejtőzködés után végre kiléphetett az utcára. Hiba volt, pont ekkor következett be az, amitől igazán félt. A lány helyett küldtek mást, ezúttal egy fejvadász pasast, aki elfogta Hyukot.
To be continue


What friends think

JiHyuk barátja vagy? Közel állsz hozzá és úgy érzed, jól ismered? Hogyan ismerkedtetek meg? Mi volt róla az első benyomásod? Tetszett, netán kezdetekben még egyáltalán nem volt szimpatikus? Változott róla a véleményed? Hogyan viszonyulsz most hozzá?

What lovers think

Közelebb kerültél hozzá, mint a megszokott baráti kapcsolat? Hogy történhetett ez? Mi miatt szerettél belé? Már elmúlt a nagy szerelem, tán még mindig tart? Milyen vele kapcsolatban lenni?

What enemies think

Úgy gyűlölöd, hogy rá sem bírsz nézni? Utálod a stílusát és kiakaszt, feldühít már csak a jelenléte is? Tán nem is önszántadból nem kedveled, hanem csak úgy hozta a sors, hogy ti nem lehettek barátok, hogy neked ellene kell cselekedned? Mit gondolsz róla? Miből van eleged és mi az amit még a másik oldalról is tisztelsz benne?

What others think

Nem ismered egyáltalán, még sosem beszéltél vele, de már láttad időnként az utcákon, a bárban, netán a metrón? Azt sem tudod, hogy ki, de máris megvan róla a véleményed. Elárulod mi is az? Szívesen találkoznál vele, vagy leginkább messze elkerülnéd minden egyes alkalommal, mikor már megint megjelenik előtted Londonban?What You think


♦ Becses neved : 
Ide írd a véleményed Jihyukról. Kérlek jegyezd fel azt is, hogy melyik csoportba tartozol (barát, szerelem, ellenség, vagy Hyuk által nem ismert személy) ^^


Kód:
<center><div style="background: auto;padding: 10px; width: 350px;height:auto; box-shadow: 1px 1px 6px black inset; border-radius:7px;"><div style="font-family: 'Forte', serif;font-size: 14px; 0px 1px 2px #000; opacity: 0.6; line-height: 100%;float: left;">What You think </div><br><br><div style="font-family: 'Forte', serif;font-size: 13px; 0px 1px 2px #000; opacity: 0.6; line-height: 100%;float: left;">♦ Becses neved : </div> <div style="text-align: justify; font-family: 'Times New Roman'; opacity: 0.8; padding-top:3px; line-height: 99%; color:black; width:98%;">Ide írd a véleményed Jihyukról. Kérlek jegyezd fel azt is, hogy melyik csoportba tartozol (barát, szerelem, ellenség, vagy Hyuk által nem ismert személy). ^^</div></div></center>

_________________
It's a beautiful lie
I’m a beautiful liar

avatar

honey, i'm forever young


× play by :
Lee Byung Hun (L.Joe)

× kor :
22

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Aku no hana bárban

× hsz-szám :
102


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: reviews

Témanyitás by Vendég on Vas. Szept. 04, 2016 6:21 pm

What You think


♦ Takeda Hirono - lovers :
A mi kapcsolatunkat nem nevezhetjük unalmasnak és mindennapinak. Mondhatnánk azt, hogy egy modern Rómeó és Júliába csöppentünk, avagy apáink játékába, de ezt most próbáljuk lezárni, a hazugságaimmal együtt, amiket még mindig nagyon sajnálok, de biztos lehetsz benne, hogy innentől csak az igazat fogom mondani. Egyikőnk sem tudja, mit fog hozni a jövő, de nem engedem, hogy a fater, vagy másvalaki bántson. Új-Zéland meg vigyázhat, mert érkezünk.
Hozzád <3

Vendég

VendégVissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.