Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Darrel Fridder on Vas. Szept. 18, 2016 11:46 pmEgy komikus, egy zongorás,

Ezt úgy hívják: kabaré.

+16

Egy hét. Egy teljes hete szaladt ki a szádon egy bődületes nagy titok, melyet még a munkatársakkal sem szoktál felhozni. Hogy képzeled, hogy ezek után békén foglak hagyni? Mert nem foglak. Mától fogva megkeserítem az életedet, ahogy csak lehetséges, és te szépen szenvedni fogsz...

A Kew Gardensben sétálgatsz, és a lehető legnagyobb figyelmet szenteled minden szembe jövő embernek. Minden porcikád újra látni szeretné Hope-ot. Nem tehetsz ellene, és nem is akarsz. Ez azonban még egy rossz pont nálam. Pedig te csak meg akarod érinteni. Érezni akarod bőre és haja illatát. Mélyen szemébe akarsz nézni, és hosszan megcsókolni. Nem tudod, miért. Még nem igen éreztél ilyet. Csak simítana végig arcodon, karodon, bárhol. Vágyod a jelenlétét, pillantását, érintését. Az sem érdekel igazán, ha meg akar ölni, csak legyen előtted! De hjaj, mi ez? Szerelemnek nem mondanám, hiszen csak az aktájából ismered, az pedig néha olyan, mint a Wikipédia - lehetnek hamis forrásai is.

A legutóbbi találkozásotok óta érzel valamit. Azóta már megírtál neki egy levelet is, mely most is nadrágod zsebében van, és legalább három A/4-es lapra fért csak rá. Természetesen mindkét oldal tele van írva, ez kétségtelen. Túl romantikus vagy, Zachary! Nem kellene szerelmes leveleket firkálgatnod. Na és a versekről nem is esett még szó, azokat még inkább elfelejthetnéd.

Közeledsz végső célodhoz, miközben minduntalan visszaemlékezel az egy hete történtekre. Alig várod, hogy végre kedvenc pihenőhelyedre érj, leülj az ott árválkodó, ósdi fapadra, és a sövényt bámulva gondolkodj. Szereted azt a helyet, mindig is a nyugalom szigete volt számodra.
Mikor belépsz a sövénybe vágott kis lyukon, összeszorul a gyomrod. Ő az! De mért van itt? Vajon tőled akarhat valamit? Egyre csak kattognak agyad fogaskerekei, és már biztos vagy abban, hogy valamiféle gyengéd érzelmeket táplálsz iránta, de én nem hagyhatom, hogy elgyengülj. Vagy, ha mégis megtörténne, ahogy most is, akkor kötelességemnek érzem közbelépni.

Nem érdekel, hogy észrevett-e téged, azért csak csinálom a bulit. Néha nekem is kell szórakozni, nem? Miközben óvatosan mellé lépsz, én felkutattam az agyad megfelelő pontjait, és elindítottam egy számodra talán végzetes folyamatot. Elvégre, ha nem tudsz védekezni, akkor lehet, hogy meg fog ölni.
Térdre rogysz, kezeidet gyomrodra szorítod. Elviselhetetlen fájdalom költözik tested minden négyzetcentiméterébe. A fejed mintha szét akarna hasadni, a mellkasod pedig egyre gyorsabban mozog fel, s le. Az átlagnál sokkal gyorsabban veszed a levegőt. Na gyerünk, kicsilány, öld meg Zacharyt. Érte nem kár. Értéktelen kis hülye.
Remélem, tetszik!

389 szó


Hope
A hozzászólást Darrel Fridder összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 09, 2016 11:40 am-kor.

_________________

I am theSafe Weapon

Darrel Fridder

honey, I'm a monster


× play by :
Colin O'Donoghue

× kor :
37

× tartózkodási hely :
A hátad mögött

× foglalkozás :
Maffiózó

× hsz-szám :
122


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Hope Violet Wilson on Szer. Szept. 28, 2016 10:05 pm
Darrel & HopeM

ég mindig tisztán emlékszem az este minden mozzanatára és keresem azt a pillanatot, amikor akkorát hibáztam, hogy beengedtem egy körözött gyilkost a házamba, az otthonom biztonságos melegébe. De hiába pörgetem az agyam újra és újra csak nem jövök rá, hogy hol is buktam el. Hetekkel ezelőtt volt az a bizonyos másnap reggel is, amikor előkerestem a munkaként kapott aktácskát, mert ezt csak annak lehet nevezni, szinte semmi támpont nem volt benne, na de nem ez a lényeg, kávéval a kezemben helyezkedtem el a konyhai székemen, de még az a szerencsém, hogy nem kortyoltam bele, mert amint kinyitottam, az az ismerős látvány tárult elém ami tegnap este is, magyarán az a pasas aki itt teázgatott velem, VELEM, ő az akit nekem likvidálni kellene, édes istenem, én meg hagytam kisétálni az ajtón. Nem lehetek ennyire szerencsétlen, legszívesebben az asztal kemény, faragott lapjába verném azt a tök fejem, a kezembe volt, annyi dolgom lett volna, hogy belepislantok az aktába mielőtt kilibbenek a szobából, de én neeem, annyira hülye vagyok, istenem. Felháborítóan buta lépés volt, főleg tőlem, nem hiszem el, így hát az elmúlt napok minden percét kutatással, és emlékfoszlányok előhívásával kezdtem, minden téglát felkerestem és lefizettem, hogy ha bármit hallanak róla, már csak azt is akár, hogy hol a kedvenc helye, a többit megoldom én. El sem hittem, hogy végre azért csörgött az a rohadt telefon, mert hasznos információval tudnak szolgálni. Kew gardens? Ez az, kösz kösz Terry, örök hála üreg pajtás, talán most kihúztál a szarból, legalább is nagyon remélem. Hm, üzletasszony, akkor keressünk valamit, hátha akad egy olyan „jelmezem is”. Kutakodok a szekrényemben, mire találok egy hosszú szürke, testhezálló ruhát, amit egy fekete széles övvel koronázok meg, felteszem az egyik barna, hosszú, göndör parókám, nem kis művelet felcsatlakoztatni, de így hátha nem szúr ki azonnal. Kell valami álca, hm, a laptopom tökéletes lesz, eltávolítottam belőle a pen drive-om, amin a fontos adatokat tartom, és amin a kutatásom is megtalálható Darrel Z. Fridderről. Azt azért nem kockáztatom, a laptopom feltörhetetlen, én magam terveztem a programot rá ami blokkolja és töröli a rendszert, ha illetéktelen kezek közé kerülne és kutakodni szeretnének benne.    
Felvettem egy tűsarkút, ami egyébként egyáltalán nem az én világom, nem tudok benne futni, de hát, nem mehetek sportcipőben, rögtön lebuknék, mert teljesen elüt az álcámtól. Hosszú percekig kerestem a telefonbeszélgetésben említett ódon, régi fapadot, de végül meglett, lehuppantam, és elővéve táskámból, a munkaeszközöm kezdtem el hát, igazából semmit sem csinálni, kutatgatni, csak úgy emberekről, vagy a fejemben megmaradt munkáim neveiről. Sok minden belefér tíz percbe, mire megpillantom szemem sarkából az áldozatom, aki felém tart, majd összeesik, és görcsösen ráng teste. Pár másodpercig csak ültem és néztem, próbáltam felmérni, hogy színleli, és csak ártani akar nekem, vagy ténylegesen rohama van, mikor megbizonyosodtam arról, hogy jelenleg teljesen ártalmatlan, még mindig csak néztem, ekkor hirtelen beugrott, Hope, te most szerepet játszol, mint aki nem tud róla semmit, és mit tesz ilyenkor egy átlag segítőkész ember? Hát persze, hogy felpattan és segít. Gyorsan odaléptem, oldalára fordítottam, ellenőriztem, hogy nem nyeli-e le a nyelvét, bár sima fulladásos halál lenne és még nekem sem lenne piszkod a kezem, de túl egyszerű meló lenne, stabil fekvésben tartottam, és vártam, hogy enyhüljön a rohama. Nehéz úgy tenni, mintha érdekelne is.  
 
Click me

_________________
Hope Violet Wilson

honey, I'm stronger than ever


× play by :
Lauren Cohan

× kor :
26

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fejvadász

× hsz-szám :
125


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Darrel Fridder on Vas. Okt. 09, 2016 1:49 pmEgy komikus, egy zongorás,

Ezt úgy hívják: kabaré.

+16

Felemelő látványt nyújtasz így, vonagló testtel. Most komolyan, kifejezetten élvezem a néző szerepkörét, pedig én vagyok a rendező is. Hát igen, kedves Zachary, az élet egy kibaszott színház, melyben az életed egy tragédia. A főszereplőnek, vagyis neked nem biztos, hogy tetszik a szerep, de a rendező dönti el, hogy ki szerepel a műben. Ezt jegyezd meg jó, Zachary! Vésd az eszedbe!
Érzem, ahogy küzdesz a roham ellen, ezért is dobálod maga ennyire, de gyenge vagy. Nincs elég akaraterőd ahhoz, hogy legyőzz engem. Sebezhető, és gyenge vagy. Gyenge, gyenge, gyenge, gyenge vagy...

Valaki rád tette a kezét. Tudod, hogy ki az, ezért valamiféle furcsa melegség járja át testedet. Nem tudod az érzést megmagyarázni, de őszintén, nem is akarod. A lényeg az, hogy felszabadított néhány tartalékot, amire most nagy szükséged volt. Persze ellenem, de nem adom ám ilyen könnyen magam. Ha te harcolsz, én sem adom ám olyan könnyen magam. Próbálsz küzdeni, de én ellenállok az erőfitogtatásodnak, és visszanyomlak a tehetetlenség legmélyebb fokára. Neked ez nem elég, tovább erőlködsz, és kudarcomra eljutsz egy bizonyos pontig, hogy már meg bírsz szólalni.
- Pofon... - nyögöd, majd nagy levegő után kapsz. - Pofozz meg! - ismétled erőtlenül, majd tovább folytatod a vergődést.

Zachary, ne vedd sértésnek, de siralmas vagy. Még, ha ezt ki is bírtad magadból préselni, ugyan, miért hallgatna rád az, akivel egymásra vadásztok. Ellenségek vagytok, hagyni fogja, hogy meghalj. Nincs menekvés, Zachary, ez itt a vég!
Úgy érzed, mintha gyomron ütöttek volna, és eddig remegő kezeidet hirtelen magad elé kapod, hogy enyhítsd a fájdalmat. Lábaidat is felhúzod, és magzatpózba kuporodsz, hátha segít.

- Üss meg! - üvöltöd minden erődet összeszedve. Csak remélni tudod, hogy hallgat rád, és felpofoz. Víz nincs a közelben, és nem tudod, hogy van-e nála, ezért sem akarod mondani, hogy öntsön le vízzel. Mindenesetre mindkettő hiábavaló cselekvés lenne, drága, édes Zachary. Egy valóságos lúzer vagy, és az enyém! Nem te uralod önmagadat. Én vagyok a mindenható, a főnök!
Remélem, tetszik!

319 szó


Hope_________________

I am theSafe Weapon

Darrel Fridder

honey, I'm a monster


× play by :
Colin O'Donoghue

× kor :
37

× tartózkodási hely :
A hátad mögött

× foglalkozás :
Maffiózó

× hsz-szám :
122


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Hope Violet Wilson on Csüt. Okt. 27, 2016 6:29 pm
Darrel & HopeA

 bennem lévő feszültség egyre nagyobb, nem tudom, hogy most a türelmem kezd elfogyni a színdarab láttán, vagy pedig komolyan aggódni kezdtem érte. Bizonyára az első, mert ugye miért is aggódnék már pont én a munkám tárgyának testi épségéért, amikor pont az a cél, hogy olyan már neki ne lehessen. Minden esetre ennek a vergődésnek véget kell vetni itt és most. Na, nem mintha nem gondoltam volna arra, hogy egyszerűen lelövöm, mint egy kutyát, vagy a fejére szorítom a dzsekim és pár perc múlva fütyörészve sétálhattam volna tovább, de valami még is visszatartott. Valami nem engedett el a táskámig, vagy nem engedte, hogy felegyenesedjek mellőle, csak, hogy szorosan tartsam. Amint egyre több ember kezdett megjelenni a környékünkön ezt az érzést betudtam simán, csak női megérzésnek, hogy jobban járok, ha nem ennyi ember előtt nyírom ki, túl sok a szemtanú, és egy tömegmészárlás pedig túl feltűnő lenne, azt pedig minden körülmények között el kell kerülnöm, hogy címlap sztori legyek, így is elég veszélyes az életem a nélkül is, hogy rólam irkáljanak a hiéna kis firkászok. Mindenesetre tenni kellene valamit, úgy érzem egyre többen figyelnek minket, pontosabban a földön vergődő „áldozatot”, ó ha tudnák, hogy többször volt ő mészáros, mint áldozat, talán hagynák szó nélkül, hogy eltegyem láb alól, de nem az én dolgom igazságot szolgáltatni, én csak a munkám tenném, ha nem bámulnának ennyire, de így inkább arra kellene törekednem, hogy éltben tartsam, még ha nehezemre esik is, vagy legalább megpróbálni nem elpatkoltatni a mancsaim között.
Valami nyöszörgő hangra lettem figyelmes, lehajtottam fejem és közelebb engedtem arcom az arcához, hogy halljam is mit nyöszörög itt nekem, egyre többen és többen környékeznek meg, tehát tényleg tennem kellene valamit. Pofon? Jól hallottam? Tényleg azt kéri, hogy pofozzam fel? A második üss meg, kiáltással megbizonyosodtam arról, hogy tényleg ezt hallottam, elhelyezkedtem, és lendületből két akkora nyaklevest levágtam neki, hogy rendes nyoma maradt az ujjaimnak arcán. Ölembe tettem fejét. - Adja ide a táskám! Szinte visítottam a pad mellett álló nőre, mindig van benne víz, gyorsan előkotortam, és vártam, hogy kelleni fog-e, vagy legalább a telefonom mentőt hívni. Hope, miért vagy ilyen ideges?


A hozzászólást Hope Violet Wilson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 01, 2016 11:27 pm-kor.

_________________
Hope Violet Wilson

honey, I'm stronger than ever


× play by :
Lauren Cohan

× kor :
26

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fejvadász

× hsz-szám :
125


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Darrel Fridder on Hétf. Okt. 31, 2016 10:10 pmEgy komikus, egy zongorás,

Ezt úgy hívják: kabaré.

+16

Szenvedésed szépen, lassan az őrületbe fog téged kergetni, ha ez így folytatódik. Bár, ha jobban belegondolunk, most sem rózsás a helyzet, az őrület talán megváltás lenne neked. Gondolj csak bele, egy nyugodt környezet, ahol ápolgatnak, gumiszobába fektetnek, néha kapsz kaját, és azt csinálsz lényegében, amit csak akarsz. Egy elmegyógyintézetben csodálatos dolgod lenne, ez nem is vitás.
Érzed, hogy még mindig melletted van Ő, és ezért nem tudsz neki elég hálás lenni - részben azért sem, mert jelenleg én irányítalak, mint legtöbbször így van ez. No sebaj, majd megunja egyszer a fejedet, úgyis el fog menni. Ugyan már, Zachary, nem fog belédszeretni, akárhogy akarod is azt. Nem tehetsz semmit, vagy megölöd, vagy meghalsz. Jelen pillanatban utóbbira nagyobb az esély.
Tovább vergődsz a nő ölében, s van egy olyan érzésed, hogy nem akar felállni mellőled, hanem itt akar maradni. Ó, ha ez így lenne, akkor te mennyire is örülnél, drága Zachie, de ne reménykedj egy percig se. Ugyan mért akarna a halálos ellenséged melletted maradni? Azt csodálom, hogy még nem baszarintotta a pokolba a drágalátos lelkecskédet.
Imád meghallgatásra került, mert arcod a pofonoktól zsibbadni kezd, és már nem érzed azt, hogy meg akarsz halni. Már nem kívánod a halált a szenvedés helyett, hanem nyugodtan fekszel a nő ölében. Már hallod a külvilágot, fejedben egyre csak visszhangzik a sürgető mondat: Adja ide a táskám! Melegség tölt el, hogy törődik veled, és már nem érdekelnek az arcodon maradt pofon nyomai, csak az hogy végre ki tudd nyitni a szemeidet, és a zöld íriszekbe fúrhasd tekinteted.
Folyamatosan erőlködsz, szemhéjaid meg-megremegnek, s végül sikerül! Kómásan nyitogatod pilláidat, és meggyötört arccal nézel a fölötted tornyosuló nőre.
- Köszönöm… - leheled ezt az egy szót, és megpróbálsz legalább felülni, kevés sikerrel. - Köszönöm, hogy megmentett, holott nem ezért várt rám! - hálásan nézel szemeibe, és csak remélni tudod, hogy nem fog ilyen kiszolgáltatott helyzetben az életedre törni. Pedig én annak jobban örülnék.Remélem, tetszik!

XXX szó


Hope_________________

I am theSafe Weapon

Darrel Fridder

honey, I'm a monster


× play by :
Colin O'Donoghue

× kor :
37

× tartózkodási hely :
A hátad mögött

× foglalkozás :
Maffiózó

× hsz-szám :
122


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Hope Violet Wilson on Csüt. Nov. 03, 2016 5:32 pm
Darrel & HopeN

ehéz úgy tenni a dolgod, hogy közben mindenki téged néz, esküszöm még a bokorban bujkálva is azt lesik, hogy mit csinálok, hát, hogy a francba nyírjam így ki, sehogy, ugye? Gondoltam… Így jártam, itt lenne a lehetőségem, hogy gyorsan és frissen lezárjam az egész melót, hazamenjek, és végre egyszer kialudjam magam, és főzzek és zabáljak, és csak dögöljek napokig, de neem, mindenki engem les, baszki, meg kellene menteni, nem? Vagy legalább is megpróbálni, ha már azt figyelik, hogy mi a fészkes fene történik ott, a földön, a vergődő, nyöszörgő ember, és egy mellette térdelő nő. Persze alapból senki sem feltételezne rosszat, ez az én szerencsém, hogy csinos vagyok, és nem gondolják rólam első látásra, hogy ki vagyok és mi is lenne a célom, ha nem vennének észre. A kinyöszörgött pofont, hát eléggé szemöldök húzogatva, de megadtam, nem értem miben segített ez, de fene tudja, és most komolyan abbahagyta? Hú, hát akkor csak ér valamit ez a dolog, talán már nem az első eset, és tudja mi a gyógyszer rá. De ha már vannak ilyen problémái, akkor úgy felmerül bennem pár kérdés, miért nem megy ezzel orvoshoz? Kezelteti, terápia, gyógyszer bármi. Kérdés, miért is aggódok én ezért? Örülnöm kellene, hogy tudom mi a gyenge pontja, de e helyett idegesség, aggodalom fog el, és mindenképpen úgy érzem segítenem kell rajta, életben kell tartanom, csak a miértjére nem találok választ.
A másik dolog, hogy mer így dolgozni? Összeesett attól, hogy meglátott, és még csak nem is vagyok nem is tudom, olyan érdekes jelenség, mi lenne, ha egy tetovált, bőrdzsekis állat lennék? Lassan kinyitja szemét, haját simogatva ölemben vártam amíg teljesen észhez tér, segítettem neki felülni, mindenki megkönnyebbült a környezetünkben, és lassan elszivárogtak az emberek. - Igazán nincs mit, miből gondolja, hogy magára vártam? Próbáltam tettetni az értetlenséget, holott tényleg miatta jöttem, máris lebuktam volna?

_________________
Hope Violet Wilson

honey, I'm stronger than ever


× play by :
Lauren Cohan

× kor :
26

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fejvadász

× hsz-szám :
125


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Darrel Fridder on Pént. Dec. 16, 2016 3:40 pmEgy komikus, egy zongorás,

Ezt úgy hívják: kabaré.

+16

Immáron nyitott szemekkel, ugyanakkor zaklatott, és fáradt tekintettel vizslatod a nőt. Nem akartad ilyen kellemetlen helyzetbe hozni, de ugye ezt nem te irányítod, hanem én. Mert az emberek gyökerek. Te pedig ezen belül egy külön faj vagy, akármennyire is ellenkezel ezzel a ténnyel. Szánalmas, életképtelen ember vagy, Zachary, el kellene lassan fogadnod ezt a tényt.
- Én vagyok az egyetlen évek óta, aki itt szokott ülni. - rámosolyogsz, bár elég erőtlen ez a mosoly. Feltápászkodsz, és leülsz a padra. Hátradőlsz, és lehunyod szemeidet. Túl sok volt most ez. Ekkora rohamod még nem volt soha, ki kell pihenned valamelyest. Természetesen nem az előtt kellene, aki meg akar téged ölni, de ebbe hirtelen bele se gondolsz. Nem akarsz, és nem is érdekel téged. Csak abban reménykedsz, hogy leül melléd. - Hope, ön miért pont itt várt rám? Ezer másik kedvenc helyem van London bármely szegletében. Miért pont itt, és miért pont ma? - kinyitod szemeidet, és bárhol legyen, rápillantasz. Látszik szemeidben az érdeklődés, és egy kicsit a vágy is. Közel akarod érezni, át akarod ölelni, de ez nem minden. Meg. Akarod. Csókolni. Hosszú, érzelmekkel teli csókkal. Csak egyszer, utána akár meg is ölhet, de egy csókot kérsz tőle.
Fegyvered ott lapul kabátod belső zsebében, de különösebb jelentőséget nem tulajdonítasz ennek. Mért is tulajdonítanál? Elvégre nem akarod megölni - pedig meg kellene, bármennyire is beleestél. Veszélyes, és mindig is az marad rád nézve. Zachary, térj észhez! Puffantsd le!
- Hope Violet Wilson, 1992. május nyolc, ikertestvér, beteg anya, egyedülálló nő. Szívós és kemény, különösen veszélyes... - mondod, mint egy robot, majd a végére elhalkulsz. - Szép eredmények egy férfi uralta szakmában, gratulálok! - kedvesen mosolyogsz rá, semmi hátsó szándék. Tényleg nem akarsz neki ártani, és igazából, ha akarnál is nehéz lenne. Szakmájában a legjobb, verhetetlen, cselezhetetlen, és megingathatatlan tervek, valamint elképesztő sebesség, és tökéletességen túlmutató állóképesség. Te sem vagy rossz, de nem tudnád kicselezni...Remélem, tetszik!

311 szó


Hope_________________

I am theSafe Weapon

Darrel Fridder

honey, I'm a monster


× play by :
Colin O'Donoghue

× kor :
37

× tartózkodási hely :
A hátad mögött

× foglalkozás :
Maffiózó

× hsz-szám :
122


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Hope Violet Wilson on Hétf. Jan. 16, 2017 8:39 pm
Darrel & HopeN

em számítottam arra, hogy ennyi mindent tud rólam, sejtettem ugyan, hogy publikusak előtte az adataim, de valamiért reméltem, hogy nem lesett bele, vagy mondjuk hidegen hagyta, vagy bármi más hasonló kifogás, BÁRMI! De nem, a komplett életem elhadarja egy levegővétellel, én meg csak ülök mellette a padon és igazából azt sem tudom, mit mondjak. Teljesen lesokkolt a dolog, meredten bámulok előre és próbálok rájönni mi is volt ez az előbbi. Színjáték? Vajon csak tesztelni akarta a vakmerőségem? Vagy csak látni akarta tudok-e hidegvérrel embert ölni? Igen, tudok, de nem tanuk előtt… Ennyit azért még ő is tudhatna… Soha ne hagyunk nyomot, ami elvezetne hozzánk, soha! Mély levegőt veszek, és összeszorított ajkakkal próbálom erőltetni agyam valami kifogás, vagy magyarázat kicsikarására, túl sok kérdés, és túl sok adat, egyedül talán csak a bugyim színét nem mondta el, de van egy olyan érzésem, hogy olyan, mint Superman, és röntgenlátással átlát a ruhámon és a következő képtelenség, amivel sokkol ez lesz.   -  Hm, elhinné, ha azt mondanám az enyém foglalt volt? Ejtettem végre egy bájos vigyort felé, hangom nem remegett meg ez már jó jel, azt jelzi, kezdem összeszedni magam. - Huha, elhagytam volna valahol a tárcám, hogy ilyen perfekt tudja az adataim, vagy esetleg maga az új könyvelőm? Próbáltam viccel elütni az iménti rám zúdított vádló kijelentések élét.  
- Ami azt illeti remélem, hogy nem… Nehezen találnak el hozzám a mentők, és én nem vagyok képzett ápoló. Túrtam hajamba, és vágtam nem tetsző arckifejezést, minél jobban más irányba terelni a párbeszéd folyamát, el rólam, és el az életemről. - Mindig igyekszik az ember, de, hogy én veszélyes? Azt nagyon kétlem. Csak egy törékeny nő vagyok. Úgy nézek ki, mint aki tudna bárkinek is ártani? Hajoltam kissé közelebb, egyre halkabban és sejtelmesebben ejtve szavaim. A szépségem az a fegyver, ami mindig kihúz a csávából, nagy, ártatlan zöld szemekkel pislogtam rá, mint aki azt sem tudja mi az a veszély, hisz csak egy nő vagyok, nemde?

_________________
Hope Violet Wilson

honey, I'm stronger than ever


× play by :
Lauren Cohan

× kor :
26

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fejvadász

× hsz-szám :
125


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Darrel Fridder on Csüt. Feb. 16, 2017 8:52 pmEgy komikus, egy zongorás,

Ezt úgy hívják: kabaré.

+16

A szíved foglalt, nem az ő helye. El ne hidd, Zachary, te lúzer! Hazudik, egyszerűen nem tud igazat mondani. Lásd be, nem való hozzád. Két ellentétes oldalon álltok, ez is kizátó ok. Nyiffantsd ki, aztán menj haza, és fepejtsd el! Ez egy elcseszett kurva. Nézz már rá, milyen ruhában van!!!
- Meggyőzhető vagyok, ha arról van szó, hogy higgyek el valamit. - rámosolyogsz a lányra, majd következő mondatára reagálván folytatod azt, amit elkezdtél. - Remélem tudja, hogy ez egy borzalmas vicc volt. Mindketten tudjuk, mi volt a forrásom, nem kell megjátszani a hülye libát. Nem áll jól önnek. - hangodban könnyen fellelhető a higgadtság és a gyengédség, de belül velem harcolsz minduntalan. Nem lehet! Egy csókot sem engedhetek meg neked, mert elveszted a fejedet, és aztán egyre többet akarsz majd. Nem fogom megengedni, hogy megcsókold ezt a ribancot, aki magánnyomozónak képzeli magát, vagy minek. El is felejtheted! MOST!
- Maga mindennek mondható, csak törékenynek nem, Hope. Őszíntén, nekem ez bejön, kár, hogy egyes dolgokban ennyire eltér a véleményünk. - színpadiasan sóhajtasz, de mikor közeledik feléd, és hangja egyre lágyabb, simogatóbb lesz, nem bírsz magaddal, te is előre hajolsz. De nem! Ezt nem szabad!!! MEGTILTOM, HOGY EZT TEDD!
Azonnal intézkedem, és megragadod vállait, hogy aztán a pad háttámlájának csapd. Arcod eltorzul, meglepődsz ezen a cselekedeteden - nem csodálom, lényegében ez én voltam. Egyből felugrasz a padról, és kétségbeesett arccal nézel a lányra. Te nem ezt akartad, te egy elfuserált csókot akartál csak. De velem nem érdemes packázni, kiskölök!Remélem, tetszik!

XXX szó


Hope_________________

I am theSafe Weapon

Darrel Fridder

honey, I'm a monster


× play by :
Colin O'Donoghue

× kor :
37

× tartózkodási hely :
A hátad mögött

× foglalkozás :
Maffiózó

× hsz-szám :
122


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Hope Violet Wilson on Pént. Feb. 24, 2017 11:58 pm
Darrel & HopeO

 ldalra döntöttem fejem és néztem rá, ahogy próbál meggyőzni az igazáról, szó sem róla igaza volt, de ettől én még nem akartam elfogadni, egy férfinak sosincs igaza, még akkor sem ha az van, mert a végén még elszállnak maguktól, és az hova vezetne?   - Én még mindig hűen hiszem, hogy összekever valakivel, talán nagyobbat koppant a feje a kelleténél? Ne hívjak esetleg orvost? Néztem rá aggodalmas arccal, legalább a színészi tehetségem nem hagyott még el, arra most tényleg nagy szükségem van. - De ha szeretné, én meghagyom a drága kis álomvilágában, csak engem hagyjon ki belőle. Fintorodtam el, és tettem pár kört ujjaimmal a levegőben, jelezvén, hogy semmi kedvem ehhez a beszélgetéshez. Felvont szemöldökkel meredtem rá. - Pár balett órán kívül semmi közöm semmilyen sporthoz, szóval kikérem magamnak, igeni törékeny vagyok! Na nem mintha ezt most kihívásnak szánnám, vagy bármi ilyesmi... Túl sokat tud rólam, el kell hallgattatnom mielőbb, mielőtt világgá kürtöli nekem, leleplezve ezzel minden létező inkognitómat, és ezt nem hagyhatom, túl sokat értem már el az évek alatt ahhoz, hogy egyszerűen engedjem, hogy egy ömlengős pasi tönkretegye az életem. És még ettől a „gyilkostól” kellene nekem félni? A mitől? Attól, hogy telesírja a ruhám és összemegy? Valahogy nem érzem azt, hogy ő akár egy embert is le tudna lőni, nem lehet ő valamiféle titkár? Tuti összekutyultak nekem itt valamit a rendszerben... - Értékelem, hogy okosnak tart, elvégre egy marketing igazgatónak ez a dolga, mindenkitől okosabbnak lenni. Minden személyiséghez jár egy szakma, túl sokat dolgoztam ezeken az álcákon ahhoz, hogy egy buzgómócsing itt csak úgy tönkretegyen mindent. Nem, nem, de próbáljuk más oldalról, végül is csak nőből vagyok, valamilyen szinten hatnom kell rá, egész jól reagál, még a végén simán nyert ügyem lesz.  
Nem tudom melyikünk lepődött meg jobban, mikor a hátam érte a pad támlája, nem is kis erővel lökött neki, a szemében megcsillant egy fény, ami most tényleg megrémített. Sok elmebeteg állattal találkoztam már, de ez még annál is sötétebb volt. - Eeengem várnak az iirodában. Dadogtam, miközben próbáltam úgy felkelni a padról, hogy megmaradjon a kellő távolság. Sürgősen új terv kell!

_________________
Hope Violet Wilson

honey, I'm stronger than ever


× play by :
Lauren Cohan

× kor :
26

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fejvadász

× hsz-szám :
125


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Darrel Fridder on Hétf. Jún. 12, 2017 10:03 pm

Már akkor megtetszett az arca, mikor először olvastad az aktáját, még szép, hogy többször is elővetted felfrissíteni az emlékképet. Az első találkozás mégis más volt. Élőben is megcsodálhattad vonásait, szeme színét, ajka teltségét. Valamint a valóság nem csak egy igazolványképig terjedt. Láthattad teljes valójában, s sz bearanyozta azt az estéted. Most is itt van. Ugyanolyan gyönyörű, mimt amilyennek az angyalokat képzelted gyerekként. Ott van előtted, s megbabonázott. Nem kapod el, nem ölöd meg, csak mert tetszik neled a csaj. Elvakított téged, és ez gyengévé tesz, Zachary! Sokszor momdtam már, hogy egy balfácán lúzer vagy, de ezzel most be is bizonyítottad, elvégre nem szabadna engedned az emberi gyengeségeknek.
Lassan ingatod fejedet. Felesleges tovább adnia ezt az idióta szerepet, elvégre a vak is láthatja, hogy tudod, ki ő valójában. Azt is tudod, hogy mit tett eddig, hányakat börtönzött be vagy végzett ki, és tisztában vagy mindenféle kitüntetésével. Felesleges tovább színészkednie, mégsem esik ki a szerepéből. Ügyes, ügyes… be kell vallanom, hogy nagyon jó a csaj, de nem eléggé.
- Hagyjuk a mentőket. Mindketten tudjuk, mi folyik itt… - a mentő szónál mimdenesetre a tarkódhoz nyúlsz, mert tényleg beverted kicsit a fejedet, s enyhén szivárog a sebből a barnás, vöröses vér. Fáj a fejed, le sem tagadhatnád. Majd szétrobban, mégsem mehetsz kórházba. Most legalábbis biztos, hogy nem!
- A balett szép, de tudsz te ennél többet is. - mosolyogsz, s figyeled a reakcióját. Állandó edzésben van, látszik rajta. Kidolgozott fenék, feszes mellek… Nem kell gondolom, hogy folytassam. Biztosan érted, mire akarok kilyukadni. Kizárt, hogy balettezik. A paintballt hamarabb tudnám hozzá kapcsolni.
Figyelmen kívül hagyod a válaszát. Még mindig játszik, s ez ellen már nem sok mimdent lehet tenni. Te nem is tennél, ezért hát én cselekszem a tested közvetítésével. Iszonyatls erővel vágod neki a pad támlájának, de mikor tudatosul benned, hogy mit tetettem veled, egyből hátra tántorodsz. Te nem ezt akartad. Nagyon mem ezt akartad, csakhogy nem csókolhatod meg. Veszélyeztetné a rossz hírnevedet, és ezt nem engedhetem.
- Én.. Én… iszonyatosan sajnálom! - hangod remeg. Ezt nem te csináltad. - Megmagyarázom… - közelebb lépsz, s kezéért nyúlsz. Nem akarod, hogy elmenjen. Maradjon még veled, meg tudod magyarázni a történteket… Vagy talán mégsem?

_________________

I am theSafe Weapon

Darrel Fridder

honey, I'm a monster


× play by :
Colin O'Donoghue

× kor :
37

× tartózkodási hely :
A hátad mögött

× foglalkozás :
Maffiózó

× hsz-szám :
122


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Hope Violet Wilson on Csüt. Jún. 15, 2017 8:33 pm
Darrel & HopeA

 z a fény ami átvillant a tekintetén miközben hátam koppant a kemény fa pad támláján, megrémisztett és lefagyasztott. Magamnak sem merem bevallani, hogy félek… Túl sokat tud rólam, túl korán, és nem fél felhasználni ellenem a fizikai erejét sem. Pedig a legfőbb előnyöm ezekkel a görényekkel szemben az, hogy nő vagyok, és valahogy nem mernek belegondolni abba, hogy egy „hölgy” is fel tud lázadni ellenük és simán bevágni őket a sittre. De ő nem fél tőlem és nem is akar kedves lenni, mármint a kötelező angol udvariasságon felül. Inkább a nyers erejével próbál meggyőzni arról, hogy minden próbálkozásom és játékom felesleges vele szemben és még a jelenlétem és az amit róla tudok is bosszantja, valamint irritálja, tudja, hogy túl veszélyes vagyok rá nézve, mégis most talán életemben először érzem én magam veszélyben, komoly veszélyben.   - Kikérem magamnak, hogy a balett tudásomba kössön bele egy idegen… Csuklott el hangom a mondat végére, kissé megköszörültem torkom és a táskám után kapva próbáltam minél kevésbé feltűnően leslisszolni az ülő alkalmatosságról, ami épp enyhén sajgó hátam forrása is egyben. - Pedig szerintem szüksége lenne egy mentőre. Próbáltam meg lassan hátrálni, miközben szemem már a menekülési útvonalat kereste. - Igazán semmi szükség magyarázkodásra, nem történt semmi. Rémülten rántottam el kezem előle, és egy óvatlan lépést tettem hátra, megakadt a lábam egy kiálló gyökérben és fenékre huppantam. Ez az bénázzak még, túl könnyen adom épp az életem, szedd már össze magad Hope!
Lassan próbáltam még hátrébb kúszni így ülő pozíciómban, minél távolabb kell kerülnöm tőle, hogy alkalmas pillanatban felpattanva szaladhassak el. Hangosan felszisszenve észleltem, hogy a bokám kificamodott az esés következtében. Remek… Lehet ez a nap még ennél is jobb? Összegezzük csak, lebuktam egy körözött gyilkos előtt, aki az előbb nekicsapott a pad támlájának, majd megpróbáltam elmenekülni, közben elhasaltam és kiment a bokám. Nem túl sok esélyt látok arra, hogy én ennyivel megússzam itt és most. Nincs véletlenül péntek 13?  

_________________
Hope Violet Wilson

honey, I'm stronger than ever


× play by :
Lauren Cohan

× kor :
26

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fejvadász

× hsz-szám :
125


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Add meg magad, szerelmem! #Hope&Darrel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.