Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Rina && Aaron

Témanyitás by Aaron Scott Turner on Vas. Nov. 20, 2016 9:30 pm

Rina & AaronS

zokásos reggelnek indult, mint mindegyik, fáradtan, és kimerülve keltem fel reggel az ágyból, ezt már a folyamatos stressz teszi, nem elég a munka még a szerelmi életem is pocsék, nem megy nekem ez, inkább koncentrálok az előttem álló ügyekre, egyszerűbb és jobb lesz az nekem. Belebújtam kockás papucsomba, és alsóban indultam meg a konyha felé kávét főzni, még a víz felforrt belenéztem a tükörbe, nem ártana borotválkozni, de ez a gyenge borosta még ma el fog menni, majd holnap, ha időben észhez térek. Elővettem a tegnap este kiválasztott öltönyöm, nyakkendő, kávé a termoszba és már indulhatunk is. Nem szeretek ilyenkor autóval, vagy busszal közlekedni, kora reggel mindenki munkába megy és túl nagy a dugó, a tumultus mindenhol, maradnék a metrónál, sokkal gyorsabb, ha egyet lekések bánja a fene két perc múlva úgy is jön a másik, bár ott is nagy a tömeg, de még mindig gyorsabban beérek munkába, mint egyébként. Pontos vagyok, mint mindig, nem lehet rám panasz, a főnököm már vigyorogva vár egy borítékkal a kezében, az az egy dolog futott át az agyamon, hogy ha az nem a fizetésem marhára nem érdekel. Így legyen ötösöm a lottón, tényleg nem az volt, egy meghívó, divatbemutató? Mi a jó eget keresek pont én ott? Igen, igen, tudom, kapcsolatokat építek ki, de ez olyan, khm lányos dolog nem? Mármint oké, értek az öltönyökhöz, és a férfi divathoz, de ha csak nem fürdőruha bemutató engem nem nagyon hoz lázba ez az egész esemény, de hát ha menni kell hát menni kell. A főnököm imád ilyeneket rám lőcsölni, addig sem neki kell, és általában én járok mindenki közül a legnagyobb sikerrel az új ügyfél bevonzások területén. Tehát igyekeztem időben végezni, hogy még hazaszaladhassak lezuhanyozni, borotválkozni és átöltözni, majd bevágtam magam egy taxiba és a helyszínre siettem. Majdnem lekéstem a kezdést, de még sikerült időben helyet foglalnom. És akkor most hadd lássuk a hölgyeket.  _________________
Aaron Scott Turner

honey, I'm chasing the sun


× play by :
Chris Pine

× kor :
30

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Védő ügyvéd

× hsz-szám :
19


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rina && Aaron

Témanyitás by Rina Nakashima on Kedd Dec. 20, 2016 12:37 amAaron & Rina

I'm on the catwalk, so watch me and adore me

Ma este is egy újabb munka. Nem mintha panaszkodnék, sőt. A kifutón végigvonulni épp ugyanúgy élvezek, mint a kamera előtt pózolni. Bár tény, hogy a kifutó jóval nagyobb kihívás. Itt elég egy rossz lépés és a karrieremnek, az életemnek befellegzett. Igen, az életemnek, mivel azt a médiában képzelem el. Na nem örökké modellként, minden vágyam átnyergelni idővel a színészetre. Ehhez azonban az kell, hogy elismerjenek. Ismerjék az arcom, a nevem. És ne arról, hogy mekkorát zakóztam egy bemutatón.
Nem mintha lennének ilyen félelmeim, én nagyon is jól tudom, hogy képes vagyok nagy hatást gyakorolni, magabiztosan, az előírtaknak tökéletesen megfelelően végigvonulni az extra magas sarkú cipőmben, vagy akár hosszú uszályos ruhában is. Bukni csak a pancserek szoktak. Én pedig született győztes vagyok.
Ma is ennek tudatában várakozok a takarásban a modern, de mégis gyönyörű, hosszú kék ruhában, amit rám adtak, szépen feltűzött hajjal és belőtt sminkkel. Egyébként sem nézek ki rosszul, sőt, de meggyőződésem, hogy ez a ruha még dob is a megjelenésemen. Ez a kreáció a tervező ma esti "főattakciója", nem is kérdés hát, hogy én viselem. Egyébként is ázsiai a férfi és egy kicsit oda is hatottam neki a casting során, mikor kicsit hosszabb időt töltöttünk el kettesben a díványán. De egyébként is én vagyok a legjobb, csak bebiztosítottam magam.
A modellek egyre másra váltják egymást a színpadon, mire végre én következem. Legalábbis első körben, hogy miután megtettem a néhány másodperces, de annál nagyobb hatást kiváltó pár méteremet a színpadon, a villódzó vakuk kereszttüzében, visszavonuljak a takarásba és már kapkodva adják is rám a következő szettet, amit viselnem kell még ma este. De mielőtt ez a nézők számára láthatatlan cirkusz ismét elkezdődne körülöttem, még kiélvezem az elismerő tekinteteket, ahogy kisétálok a színpad közepére és hol erre, hol arra fordulva lövellek szuggesztív tekinteteket, közben elengedő időt hagyva a fotósoknak arra, hogy az általam viselt ruhakölteményt is különféle szögekből megörökíthessék, megcsodálhassák rajtam.

Bocsi a késésért!
xoxo

_________________

You know I am the bestRina Nakashima

honey, I'm on my cloud


× play by :
Kitagawa Keiko

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
modell, színésznő

× hsz-szám :
23


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rina && Aaron

Témanyitás by Aaron Scott Turner on Szomb. Feb. 18, 2017 12:33 am

Rina & AaronN

em mondom, hogy nem szép amit látok, mert valóban csinosnak mondhatóak a hölgyek, de úgy egyik sem kelti fel a figyelmem, talán mert túl sok rajtuk a ruha... A női divat nem az én asztalom, és ezt még mindig tartom, de vannak hasonló sorstársú férfiak is jelen, akit, feleség, barátnő, vagy szerető rángatott el ide, akik velem együtt inkább a hátul zajló eseményekre lennének kíváncsiak, nem pedig arra,a hogy ezek a tökéletes nők, bomba alakkal, és egyébként gyönyörű ruhában vonulnak fel és alá. Egy kék ruhás hölgy, ne kérdezzétek, hogy milyen fazonú, méretű, és, hogy mi volt még rajta, mert őszintén fogalmam sincs, örülök, hogy a színe megmaradt annak a költeménynek ami rajta volt, kiemelkedett a tömegből, magabiztossága vonzotta a tömeget. Ha a szemeivel úgy öl ahogy igéz, akkor megvan az új titkos fegyvere a kormánynak. Róla el tudom hinni, hogy méterekkel előtte kinyilnak az ajtók, és a vörös szőnyeg is magától gurul elé, mint a filmekben. Csak sajnos a hatalommal együtt jár az egoizmus is, az ilyen emberek nem arról híresek, hogy szerények esetleg visszahúzódóak lennének. Szerencsémre azon kívül, hogy megkergetem őket egy két menet erejéig, nekem nem velük kell foglalkoznom, hanem sokkal inkább apucival, és a zsíros kis bankszámlájukkal. Az, pedig, hogy mit szaggatok le a lakásomig róluk, nem kimondottan szokott érdekelni, olyan vagyok, mint egy nagy gyerek, sokkal jobban érdekel ami a csomagolás alatt van. Majd ha lesz kiért, akkor egyszer majd én is megkomolyodom, addig pedig hadd élvezzem már ki, hogy fiatal vagyok és egy hatalmas városban élek. Egy – egy dekoratív darab láttán elsutyorgunk a férfitársaság tagjaival, ez mindig tuti belépő az esetleges későbbi partira, tudni kell báni az emberekkel, mindig azt adni elő amire vágynak. A hölgy, ha nevezhetem így, és nem sértődik meg érte, ismét megjelenik, orkánt sodorva maga után, egyszer meg kell ismernem, kíváncsi vagyok máshol is ilyen – e a vérmérséklete, vagy csak a kifutón mutatja ki a foga fehérjét, de addig is marad a bájolgás, be kell jutnom arra a partira._________________
Aaron Scott Turner

honey, I'm chasing the sun


× play by :
Chris Pine

× kor :
30

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Védő ügyvéd

× hsz-szám :
19


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rina && Aaron

Témanyitás by Rina Nakashima on Csüt. Ápr. 13, 2017 1:50 am

   
Aaron & Rina
Bár elég sok kapkodással, stresszel jár, én mégis élvezem ezeket a divatbemutatókat. Hiszen minden körülöttem forog lényegében, én vagyok a figyelem középpontjában, minden szem rám szegeződik, ahogy végigvonulok a kifutón. És ha ügyesen helyezkedem, még utána az "afterpartyn" is. Az is egyébként is egy nagyon jó alkalom arra, hogy új, hasznos ismertségeket kössek, vagy felfrissítsek néhány számomra előnyöset. Nem árt néha emlékeztetni a "régi jó barátokat" sem a létezésemre. Főleg, ha azok ügynökök, szponzorok, színészek, filmproducerek és hasonlók. Mert az ilyenekből mindig szép számmal akad ezeken a rendezvényeken. Valószínűleg most sem lesz ez másként.
Kicsit kimerít, ahogy még néhányszor újabb ruhakölteményekben lejtek végig, hogy aztán visszavonulhassak hátra és még egy kicsit felfrissítsem magam a parti előtt. Mert nemcsak a reflektorfényben, de ott is a legjobb formámat kell majd hoznom. Elbűvölőnek, lehengerlőnek kell lennem. Nemcsak egyszerűen szépnek, de ki is kell tűnnöm a tömegből. Hiszen sok itt ilyenkor a szép lány. Sok modell, mindannyian eszményi szépségek. Itt a kisugárzással, a modorommal, az intelligenciámmal kell kiemelkednem közülük. Miközben persze azt sem engedhetem meg magamnak, hogy rosszul nézzek ki. Nagy kihívás, de hiszem, hogy meg tudom oldani.
Elegáns, de mégis kellően divatos, márkás és buja ruhát veszek magamra egy gyors, frissítő zuhany után, határozott, de nem közönséges sminket dobok fel, a hajamat kiengedem, hogy a maga látszólagos természetességében omoljon a vállamra, majd a magassarkúmba lépve hagyom el az öltözőt, hogy elinduljak a komplexum hátsó fogadótermébe, ahol a partit tartják. Mikor belépek az ajtón ringó lépteimmel, már a legragyogóbb mosolyom ül az arcomon, ahogy elveszek egy pohár pezsgőt az egyik épp arra járó pincértől és elvegyülök a tömegben, az első jelentősebb ismerőst megpillantva és az ő beszélgetőtársaihoz lépve. Mert az este lényege számomra csak most következik. A jövőmet itt tudom a leginkább építeni. És én ki is fogom használni erre az alkalmat.


_________________

You know I am the bestRina Nakashima

honey, I'm on my cloud


× play by :
Kitagawa Keiko

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
modell, színésznő

× hsz-szám :
23


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rina && Aaron

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.