Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hope & Jonathan

Témanyitás by Jonathan Rogers on Kedd Dec. 27, 2016 9:01 pm



Hope & Jonathan

Mikor leteszem a telefont, kiszállok az autóból, hogy az ajtót nézve várjam ma esti vendégemet. Kedvelem Hope-ot. rendes lány, és szívós is. Biztosra vehetem, hogy nem a hírnévre hajt - bármily meglepő, van még néhány fanatikus "Old-Chelsea" rajongó, aki vagyonokat fizetne csak azért, hogy azt a csapatot, amelyikben még én is játszottam, a házában tudhassa akár csak egy percre is. Hope nem ilyen, szerintem azt sem tudja, hogy fociztam, ellenben lehet vele ökörködni, hülyülni, és igazán jókat beszélgetni is. Ritka az ilyen ember, szóval hálát adok az égnek, hogy barátomnak tudhatom a legeslegkellemesebb nőt, akivel valaha találkoztam.
Nyílik az ajtó, és meglátom a nőt, akire már vagy öt egész perce várok. Ellököm magam az autó oldalától, és kinyitom neki a kocsi ajtaját az anyósülés felőli oldalon.
- Szép estét, Ms. Wilson! Tudatnom kell önnel, hogy csúnyán megvárakoztatott. Már... - az autó órájára pillantok, hogy a lehető legpontosabban meg tudjam mondani, mennyi ideig kellett itt állnom. - hét és fél perce várok önre, hölgyem. felháborító ídőtartam, nem gondolja? - arcomon a mosoly elárulhatja, hogy nem haragszom rá. Kibírtam én már pár olyan hosszan tartó várakozást is, amiből a végén kikosarazás lett, mert a nő nem jött el.
Beülök a volán mögé, és Temze parti lakásom felé veszem az irányt. Mint már azt SMS-ben "lebeszéltük", ott várja egy hatalmas csokor rózsa, száraz pezsgő, és rózsaszirommal hintett padló... Szép is lenne, ha igaz lenne, de mivel nem érzek semmiféle késztetést ilyesfajta önmegerőltetésre, nem csináltam semmit. Majd pattogatunk kukoricát, és kiveszek a hűtőből pár doboz sört. Amúgy sem táplálok Hope iránt különösebben gyengébb érzelmeket MÉG. Gimnáziumi földrajztanárom mondta mindig, hogy ezt a szót minden mondat végére oda kell illeszteni, elvégre ki tudja, mit hoz a jövő.
Leparkolok a ház előtt, és illedelmesen kinyitom a hölgyeménynek az autó ajtaját, majd sietek kinyitni a ház ajtaját is, hogy beinvitálhassam khm.. szerénynek alig mondható hajlékomba.

credit
Jonathan Rogers

honey, I'm chasing the sun


× play by :
Scott Porter

× kor :
39

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Edző

× hsz-szám :
34


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.