Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Lucien ;; a pasi, aki elütött, én meg beleszerettem

Témanyitás by Vendég on Vas. Jan. 01, 2017 8:44 pm

Lucien Stanford

Zayn Malik • 24-28 • bármelyik csoport, amit csak szeretnél • Userre vár

• Ismertető: Lucien Stanford. A neved számomra nem mond túl sokat, fogalmam sincs ki vagy, mivel semmire nem emlékszem abból az éjszakából, amikor találkoztunk, az agyrázkódás miatt, amelyet Te okoztál.
Te azonban, velem ellentétben, nagyon is jól ismersz engem, ugyanis Te voltál az, aki elütött, aztán valamilyen ismeretlen okból kifolyólag nem döntöttél úgy, hogy hívod a mentőket, hanem hajtasz tovább - erről részletesen bizony csak Te tudnál nyilatkozni.
Amit meg is tettél, amikor meglátogattál a kórházban. Hogy a lelkiismereted nem hagyott nyugodni, vagy a törvény kezétől féltél, pontosan nem tudom. Egy azonban biztos; a Te látogatásaid a legértékesebbek számomra a kórházban. Ha nyílik az ajtó, a Te gyönyörű barna szemeidet várom a saját pillantásomba fúródni. De lehetséges egyáltalán, hogy az életem része legyél, amikor semmit nem tudok rólad, vagy arról mi vitt rá akkor este, hogy ott hagyj?

A play by-t nagyon szeretném, ha megtartaná, aki megalkotja a karaktert, a kerettörténettel együtt, amiről természetesen még egyeztethetünk PM-ben. (Meg úgy körülbelül bármi másról a play by kivételével.) Olyan embert várnék, aki aktívan jelen tud lenni az oldalon, nem hagyja itt két hét után az úriembert. Alapvetően nyilván szerelmi szálat képzeltem el, de nyilván a játéktér alakítja. Ha megérkeztél, várom a PM-et.  

Vendég

VendégVissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.