Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Menyasszony kerestetik

Témanyitás by Hugo Norton on Hétf. Jan. 16, 2017 1:25 am

Csodás Neved

Troian Bellisario • 24-25 • we can buy the stars • Foglalt

• Ismertető: Azt hittem az életem jelenleg ennél bonyolultabb már nem lehet. Nem elég azonban, hogy a legjobb barátom mostanában furán viselkedik és fogalmam sincs, mi lehet az oka, valamint hogy megtaláltam életem szerelmét, az érzéseim azonban egyelőre csak plátóiak, mivel még mindig nem sikerült felhívnom magamra a figyelmét, a szüleim most valami olyasmivel állnak elém, amitől leesik az állam. Hogy menyasszonyt találtak nekem. Pont a legrosszabbkor. Már azelőtt tiltakozom ellene (én, aki eddig mindenben mindig a szüleim kedvére igyekeztem tenni), hogy tudnám, kiről van szó. Nem divat manapság az előre elrendezett házasság, de a mi szüleink bizony a vállalataik érdekében úgy gondolják, ez a helyes lépés. Meg talán Sonját is túl sokszor emelgettem nekik, akit ők valamiért nem néznek jó szemmel. Pedig még csak nem is ismerik… Talán te is követtél el valamit, vagy olyan életstílust folytatsz, ami a szüleidnek nem tetszik, de tény, hogy ők is kapva kaptak az ötleten. Mert igen, te lennél a „szerencsés” menyasszonyjelölt. Elképzelhető, hogy már régebbről ismerjük egymást, talán kiskorunk óta, de sosem állhattuk a másikat. Az is lehet, hogy csak felszínes az ismertségünk, egy-két korábbi találkozásra nyúlik vissza. Talán csak most találkozunk először. De az biztos, hogy már csak a helyzet miatt is mélyről jövő ellenszenvvel viseltetünk egymás iránt. Minden találkozásunkkor ott igyekszünk keresztbetenni egymásnak, kellemetlen helyzetbe hozni a másikat, ahol lehet. Te sznobnak, karót nyeltnek, merevnek tartasz, én téged hisztisnek, kényesnek, ridegnek és beképzeltnek. Pedig megvan a magadhoz való eszed, nagyon is és a szíved is a helyén van, még ha jól is leplezed. Sok időbe fog azonban még telni, mire rájövünk, hogy tulajdonképpen azonosak a céljaink, hiszen egyikünk sem akarja ezt a házasságot, így jobb lenne szövetséget kötnünk, mint ellenségeskedni. Ha eljön ez az idő, rájövünk majd, mennyire mások vagyunk, mint feltételeztük egymásról és nem is olyan kibírhatatlan egyikünk sem. Erős véd- és dacszövetség alakul ki közöttünk, ahogy a szüleink tervének keresztülhúzására szövetkezünk, ki-ki a saját indokából. A kényszerházasság meghiúsítása közepette azonban akár még közelebb is kerülhetünk. Lehet, hogy a végén nemcsak szövetségesek, de barátok is leszünk? Lelki társak, akik jobban megértik egymást, mint bárki? Esetleg gyengéd érzelmek is kerülnek a képbe? Még az is elválhat, hogy nem is lőttek nagyon mellé a szüleink és mégis te lennél az igazi?

/A karakterrel kapcsolatban a leírtakból is láthatóan sok mindenben szabad kezet adok, amire itt nem tértem ki, azt a megalkotóra bízom és a kapcsolatuk alakulása tekintetében is többféle irányra nyitott vagyok. Kérés, kérdés esetében természetesen pm-ben zaklatható vagyok./

_________________

Mr. Hopeless Romantic Princeavatar

honey, I'm on my cloud


× play by :
Keegan Allen

× kor :
28

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
egyetemista, önkéntes

× hsz-szám :
87


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.