Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.Latest topics


by Erin Pynlor Szomb. Dec. 09, 2017 7:14 pm


by Vendég Szomb. Dec. 09, 2017 8:25 am


by Danica H. Coy Pént. Dec. 08, 2017 11:36 pm


by Erin Pynlor Csüt. Dec. 07, 2017 6:06 pm


by Hugo Norton Kedd Dec. 05, 2017 10:59 pm


by Daniel Osmer Vas. Dec. 03, 2017 8:52 am


by Lana Evens Csüt. Nov. 30, 2017 8:47 am


by Daniel Osmer Kedd Nov. 28, 2017 7:01 pm
Share| .

My ex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
avatarAmanda Jack
honey, I'm down the line
× play by :
Shay Mitchell
× kor :
22
× tartózkodási hely :
London
× foglalkozás :
egyetemista
× hsz-szám :
11

TémanyitásTárgy: My ex Hétf. Jan. 16, 2017 1:35 am

Csodás Neved

Lindsey Shaw (változtatható) • 21 • amit szeretnél • Userre vár

• Ismertető: Az exem, vagy valami olyasmi. Ő ébresztett rá, hogy tulajdonképpen a lányokat szeretem. Az egyetem kézilabdacsapatának legjobb tagjai voltunk, itt ismerkedtünk meg. Eleinte nem állhattuk egymást, rivalizáltunk, hogy melyikünk a jobb, na meg mert a természetünk nagyon különböző. Ő heves, hirtelen ember, sokszor keresetlenül őszinte, az igazságérzete is hihetetlenül fejlett. Válogatás nélkül beszól bárkinek, sőt talán néha direkt élvezi is, ha provokálhat másokat. Ettől függetlenül egyáltalán nem gonosz, sőt, kifejezetten képtelen elviselni, ha valaki nála gyengébbeket bánt. Nemcsak magáért, másokért is kiáll, habár talán egy kissé akaratos és önző néha. Ennek ellenére kedves, barátságos lány alapvetően. Nem vet meg semmilyen élvezetet, nagyon szeret bulizni és mindig is népszerű volt.
Egy hosszúra nyúlt edzés után jöttünk rá, hogy tulajdonképpen mi jól megértjük egymást. Az az este egy csókkal zárult és onnantól a kapcsolatunk teljesen más irányokat vett. Titokban találkozgattunk, bujkáltunk, mint a tiltott szerelmesek, miközben a kapcsolatunk egyre mélyült. Aztán, mikor elárultam a szüleimnek, hogy leszbikus vagyok, eltiltottak tőle, őt hibáztatták miatta, hiába magyaráztam bármit.
Mikor elszöktem otthonról, azt gondoltam, sosem látom többé. Most azonban hirtelen a semmiből felbukkant és őt ismerve ilyenkor aztán kő kövön nem marad. Hogy a véletlen sodorta ide vagy esetleg utánam jött? Nála ezt nem lehet megmondani. Akármi lesz is, reszkethet London, ha ő megjelenik. Mert hogy alaposan felkavarja majd éppen csak alakulgató londoni életemet ez a személyében érkező hurrikán, abban biztos vagyok.

_________________
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

My ex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LONDON LIFE :: karakteralkotás :: karakterbörze-