Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Annabell Oventhall

Témanyitás by Vendég on Vas. Feb. 12, 2017 8:57 pm

Annabell Oventhall

Maria Domark • 22-23• power and control

• Ismertető:
Nem tudom, pontosan mi vonzott bennünket egymáshoz az egyetemen. Lehet, az, hogy megértettük, mit jelent a hatalmas szülői elvárás, ami lassacskán összenyomással fenyegetett mindkettőnket. Lehet, egyszerűen csak hozzászoktunk a luxushoz, és egyikünk sem akarta alább adni, mint amihez hozzászokott. Vagy csak mindketten kellőképpen deviánsak és hedonisták vagyunk, hogy kiegészítsük a másikat, és jól érezzük magunkat egymás társaságában.

Tagadhatatlan; piszkosul jól működtünk. Mindketten ambiciózus, intelligens emberek vagyunk: a második év elejére már vitákat és választásokat nyertünk. Mi voltunk az egyetem sztárpárja… Pár. Vicces. A kapcsolatunk sosem volt kizárólagos, és elsősorban a testiségről szólt, bár elismerem, jobban megnyíltam feléd, mint bárki más felé életemben. Mégis, amikor végeztem és lediplomáztam, azt hittem, itt lesz a vége. Valamennyire tévedtem.

Nem sokkal később feltűntél Londonban. Ügyész lettél, fiatal korod ellenére. Nem is csodálkozom rajta. Zseniálisan vitázol, pillanatok alatt, kegyetlenül darálod be az ellenállást. A Legfőbb Ügyész hivatalában dolgozol, és már most hagynak nagy profilú ügyeket kezelni. És a "kapcsolatunk"? hetente egyszer fölhívsz, vagy én téged, és együtt töltünk egy vagy két éjszakát. Semmi hivatalos. De még mindig piszkosul jó.

//A leírásból látható, hogy – legalábbis eleinte – semmiképpen nem szeretnék mély, romantikus szálat a karakterek között. A kapcsolatukat főleg a testiség, és egy ebből következő, érzelmi intimitás uralja, de mivel a jelenlegi helyzet mindkettőjüknek megfelelő, abban beálló változásig nem sok értelme lenne azt felrúgni. Az avatar-alanyt megtárgyalhatjuk, ha semmiképpen nem akarja az illető.
Ó, és természetesen nagyon várom!//


Vendég

VendégVissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.