Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Maja & Bjørn

Témanyitás by Bjørn Raido on Pént. Feb. 24, 2017 10:10 pm

 
Maja & Bjørn
Nem igazán szeretsz vásárolni. Soha nem is szerettél, de anyukád kedvéért még a temérdek cipőboltot is képes voltál szó nélkül végigjárni. Nem rühelled a dolgot, van, hogy találsz valami ízlésedet kielégítőt, de megvagy nélküle. Pont elég ruhád, cipőd, mindened van, nem kell hetente újat venni.
A szokásos mosollyal arcodon caplatsz anyukád mellett, és nézelődsz a játékbolt felé. Nem az autók érdekelnek, sem a videójátékok, vagy hasonlók. Te a kártyáért vagy oda. A kedvenced a póker, és a neten szoktál is játszani. Szinte már mestere vagy a játéknak, de ezt a szüleidnek nem kell tudniuk. Biztos jönnének azzal a baromsággal, hogy egy tizenkét éves gyerek ne tegye magát függő pókerjátékossá, bla, bla, bla… Nem szeretted sosem a szentbeszédet.
Betértek egy ruhaboltba, ahová nagyjából minden vásárlás során bementek, és tudod, általában ez az utolsó hely. Ugyanakkor ez egy nagy üzlet, és általában megtetszik egy napszemüveg vagy baseballsapka. Most is így lett, az már más kérdés, hogy anyukád megveszi-e a nem drága, de nem biztos, hogy neki is tetsző fejfedőt.
És végre. Végre a lényegre tértek. Minden vásárlás után elmentek a McDonald’sba. Az egy egyik kedvenc gyorséttermed. Imádod a Sertés McFarm nevű hamburgert.
- Nekem anyu a szokásosat, légyszi… - nem hiszem, hogy meglepődik, de jól tetted, hogy inkább mondtad neki. Gyorsan keresel is egy asztalt két személyre, és várod a kaját. Közben egy dán gyerekdalt dúdolsz, amit elalváskor énekelt neked általában anyukád. Ez volt az egyik kedvenc altatód.

• • • Remélem tetszik!  
avatar

honey, I'm chasing the sun


× play by :
Levi Miller

× kor :
14

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Tanuló

× hsz-szám :
15


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Maja & Bjørn

Témanyitás by Maja Raido on Vas. Feb. 26, 2017 10:18 pm
Bjørn & Maja  

M

 indenkinek lehet rossz napja, rossz hete, de ez nekem már egy hónapja tart, azóta nem láttam Victort, az a hülye cég, ahol munkát kapott elküldte valami továbbképzésre, vagy mire. Értem én, jó lesz ez nekünk, magasabb beosztásba kerülhet, több pénzt tudunk majd félretenni Bjørni jövőjére, persze megértem, de mégis olyan rossz nélküle. Valamiért engem jobban megvisel a távolléte, mint Bjørnt, ami szokatlan, nagyon apás, folyton egymáson csüngenek, lassan felnő az én kicsikém is, hiába szeretném ha gyerek maradna, ez sajnos nem fog bekövetkezni. Kezdenek titkai lenni előttem, nem mintha nem tudnék róla, annyira nem óvatos, hogy ne vegyem észre, nem mondanám, hogy örülök a dolognak, hisz túl fiatalnak tartom az online póker világához, de ha megtiltom is csinálni fogja, és az rosszabb ha azt hiszi nem bízhat meg bennem. Amíg nem lopja el a kártyám és kezd fizetős játékokba, addig hagyom, és reménykedem, hogy nem ütnek be a félelmeim. A póker hasznos, fejleszti a kreatív készséget, ugye? Valaki nyugtasson már meg...
Szomorúan ültem az ágyam szélén egy törött magassarkú társaságában. Nagyot sóhajtottam, mert rájöttem, hogy kell vennem egy újat, ha munkába akarok menni. Összeszedtem a táskám, és elhívtam vásárolni a kisfiam is. Azt mondják a vásárlás megnyugtat... Hát engem nem, mindenben csak azt látom, hogy ennyit nem ér meg, ezt túl drága, ezt nem engedhetem meg magamnak, vagy ennyit nem vagyok hajlandó magamra költeni. Végül az utolsó üzlet, szeretem, elég reális áraik vannak, és itt Bjørni is szokott magának találni ezt azt, ahogy most is, egy újabb sapka formájában. Muszáj volt kuncognom, átkaroltam a vállát és a kassza felé tereltem.   - Gyere, fizessünk és menjünk enni. Már rituálévá vált számunkra a vásárlás utáni McDonald’s , az én drágám él hal érte, még gyerek és sportol eleget ahhoz, hogy ne kelljen aggódnom még azért amit eszik. - Rendben drágám, foglalj asztalt, mindjárt megyek. Nem nagyon rajongok a gyorsétteremi kaják miatt, de szerencsére van csirkesalijuk, ami egész ehető, maradjunk ennyiben. Tálcákkal a kezemben térek vissza, helyet foglalok az asztalnál. - Milyen volt a suli?  


avatar

honey, I'm chasing the sun


× play by :
Nina Agdel

× kor :
32

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Modell

× hsz-szám :
5


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Maja & Bjørn

Témanyitás by Bjørn Raido on Csüt. Jún. 15, 2017 9:32 pm

Maja & Bjørn
Ez a körút most nem is volt olyan rémes, mint azt előre gondoltad. Az átlagnál gyorsabban is végeztetek, és még te is kaptál egy sapkát. Lehet, hogy hamarosan megszereted a vásárlást... Áh, ki van zárva, de legalább nem is utálod. Ez haladás, nem?
A kasszánál gyorsan végeztetek, mert nem volt nagy sor. Népszerű az üzlet, de ilyenkor már a fene se akar itt lenni. Mindenki az otthon melegét élvezi, vagy Hawaiit, vagy nem tudom én se, de nincs itt nagyon senki. Ez persze előny. Nem szeretsz várakozni, mert ilyenkor túl sok minden jut eszedbe, és ha azt nem adhatod ki magadból, akkor bepörögsz és anyukád sem bír veled.
Várod anyukádat, hogy hozza a burgeredet, s közben lóbálod a lábad, hogy eltereld gondolataidat a mindenféle ötletről. Mikor azonban meglátod Maját, elmosolyodsz, és az asztalra tett tálcáért nyúlsz, hogy a dobozból kivéve megkezdhesd a hamburgert, a krumplit és a majonézt, majd leöblíthesd a szénsavas narancslével. Nem túl egészséges, de néha megengedheted magadnak, hogy ilyet egyél. Ritkán mentek együtt vásárolni anyukáddal.
- Unalmas, de nem rossz. Kaptam egy ötöst matekból, meg egy négyest természetből... - darálod, de aztán még eszedbe jut valami. - ... a rajztanár meg versenyre akar küldeni. Mehetek? - olyan aranyosan nézel, amennyire csak tudsz, hogy biztos elmehess.
- Apa mikor jön haza? - kérded két harapás közt, mert már eléggé hiányzik. nem sokat voltatok együtt az utóbbi egy hónapban. Konkrétan semmit sem.

• • • Remélem tetszik!  
avatar

honey, I'm chasing the sun


× play by :
Levi Miller

× kor :
14

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Tanuló

× hsz-szám :
15


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Maja & Bjørn

Témanyitás by Maja Raido on Csüt. Jún. 15, 2017 10:24 pm
Bjørn & Maja  

M

 indig is az apjára emlékeztett a kis kópé, már egészen pici baba kora óta azok a szemek, a huncut kis mosoly, tiszta apja, ej de sok női szívet fog még összetörni az én egy szem kisfiam. Egyke, tény és való, valahogy mégis úgy érzem jól neveljük, nem egy elkényeztetett felfuvalkodott hólyag, imádom és persze bármit megadnék neki, de valahogy ő természeténél fogva édes. Az én kisfiam, még szép, hogy édes, még ha nem is szereti, hogy mostanság sok időt akarok vele tölteni, nem tehetek róla, hasonlít Victorra, és úgy hiányzik. Lassan telnek a napok, már számolom vissza és húzgálom a vonalakat a naptárban, még két hét, még tíz nap, még egy hét, ah lassan hazaér, alig várom. Jó látni a sugárzó arcát, ahogy felé lépdelek, tudom, hogy az ételét várja, igazi férfi, a gyomrán keresztül megfogható mindig, feltéve ha valaki tudja mi is a kedvence. Szinte még le sem tettem elé a még gőzölgő ebédjét már neki is esett. - Lassan kicsim, fájni fog a hasad. Turkáltam a sajátomban, most tudom, hogy csúnyán nézne, ha tehetné, de az anyja vagyok, sosem szűnök meg aggódni érte, amiből persze lesznek még problémák, nem akarom elfogadni a tényt, hogy lassan kész felnőtt lesz az én kisfiamból, nemrég még a pelenkát cseréltem rajta, és beszélni tanítottam. Manapság már gondolkodom, hogy jó lett volna még egy gyerek, kicsit tovább élvezhetném az anyaság örömét, kicsit később kéne tőlük végképp elszakadni. De akkor nem adatott meg rá a lehetőség, most meg már túl késő lenne, a nagy korkülönbség nem mindig jó. De azt hiszem sikerült elkalandoznom miközben hallgattam ahogy a suliról mesélt. - Majd bemegyek hozzá és megbeszélem vele a részleteket. Mosolyogtam kedvesen. - De ahogy látom nem sok választásom van, hogy elengedlek-e. Nevettem fel, úgyis eléri amit akar, ismerem már a kis kópémat. Ma valahogy nincs étvágyam, így ellököm magam elől az ételem. - Ha minden igaz a hétvégén. Nagyon várja már, hogy átölelhessen kicsim. Sóhajtottam egy nagyot, remélem már tényleg nem hosszabbítják tovább az utat és végre hazajöhet.

avatar

honey, I'm chasing the sun


× play by :
Nina Agdel

× kor :
32

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Modell

× hsz-szám :
5


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Maja & Bjørn

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.