Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Larissa & Hugo

Témanyitás by Larissa Sally Lane on Szer. Ápr. 26, 2017 3:38 pm

Larissa Sally & Hugo

A csajok ma bulizni akarnak, de valahogy nekem nincs kedvem hozzá. Én ma jobban szeretnék egy nyugodt estét. Nem az, szeretem a barátaimat és szeretek velük eljárni szórakozni. Csak valahogy a mai kemény munka után, több kedvem van leülni egy fotelbe filmet nézni és csak lustálkodni, mint partira menni. De mit tehetnék ez van, ha menni kell, hát menni kell.
- Lara jössz akkor? –kérdezi Suzy barátnőm, miközben ők már készen állnak. Fel is öltöztek és ki sminkelték magukat.  
- Megyek már. – épp csak felöltözöm, ugyanis épp egy száll fehérneműben flangálok a July lakásán. Egy hosszabb fotózásra jöttünk és Julynál szálltunk meg. Én ugyanis London egyik külvárosi negyedében élek. Szerencsére sejtettem, hogy elfogunk menni valahová, így tette magamhoz egy bulisabb ruhát. July-nál át is tudtam öltözni. Kissé fel tűztem hajam is, így legalább nem melegedek ki olyan hamar.  

[a ruhám]
- Valami baj van? – érdeklődi mikor észre veszi, hogy nem igazán van kedvem hozzá.
- Nem. Nincs semmi baj. – motyogom.  – Menjünk bulizunk egy jót. – mosolyodom el. És átkarolom  a barátnőimet.
Egy nevesebb szórakozó helyre megyünk, mást nem is engednének meg nekünk az ügynökeink. Suzane kocsijával érkeztünk, de van egy sejtésem, hogy haza már nem azzal fogunk menni. Hanem bérelünk egy taxit vagy valakit magunk után hívunk. A szórakozó hely kívülről is nagyon jól néz ki. Az ajtóban két megtermett őr áll. Ide nem szoktak beengedni csak úgy senki sem. Igaz csak a dúsgazdagok járnak ide, meg a nevesebb emberek. Ők engedhetik meg maguknak ezt a drága helyet. Én nem is szeretek, nagyon ilyen helyekre járni, nem szeretek nagyzolni. Inkább csak szépen meghúzódom és úgy élek mint a normális emberek legtöbbször. Suzy és a többiek már ismerősök itt, az örök be is engedik őket. Egész kis kellemes hely. Látszik, hogy rendezett és jó létben élő emberek klubja. Az emberek is csupa jó módú népség, az öltözetükből látszik.
 - Na tetszik? – érdeklődik July.
 - Remek kis hely. – nevetek. Mindig elcsodálkozom, hogy mennyi csodás helyet nem ismerek Londonban. Legyen ez egy klub, egy épület vagy egy egyéb helyiség. Néhány ember rögtön felfigyel rám, ahogy elhaladunk mellettük, olyan mintha itt mindenki ismerné már egymást csak én lennék egy kívülálló. A pasik rögtön táncba vinnének minket, de őszintén nem pasi fogni jöttem ide, hanem, hogy jól érezzem magam na meg mert a barátnőim így akarták.
 - Gyertek igyunk meg valamit.- vezet minket Suzane a bárpulthoz. – A tequila jó lesz? –  bólintásunkra már kéri is a pultostól. Én közben a táncolókat figyelem. Vannak köztük nagyon is ismert emberek, olyanok akiket filmekben láttam. De hírességek gyermekei is töltik az éjszakákat, ahogy látom. Anyuci meg apuci pénz iszogatnak és felvágnak mindenki előtt.
- Oh. Kösz. – köszönöm meg July-nak az italt amint átnyújtja nekem.
- Na jössz bulizni. – csábítóan hív July a táncparktere. A többiek is csatlakoznak hozzá.
- Nem. Majd később. Menjetek csak. Én még itt maradok egy kicsit.
- Rendben. – és már el is tűntek a tömegben. Én hirtelen pattanok fel a székből, nem is figyelve a körülöttem lévőkre. A kezemben lévő pohár meg valahogy megbiccen és egy férfi zakójára ömlik majdnem az egész tartalma.
- Oh elnézést. – szabadkozom ijedten, vagyis zavartan.– Nem akartam. Ne haragudjon. Ma valahogy nagyon ügyetlen vagyok. – próbálok magyarázkodni. Fogalmam sincs, hogy sikerült ezt így megoldanom. – Ha gondolja segíthetek valahogy lepucolni. – ekkorra marhaságot is csak én mondhatok. – Nagyon drága volt?
avatar

honey, i'm forever young


× play by :
Barbara Palvin

× kor :
27

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
modell

× hsz-szám :
11


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Larissa & Hugo

Témanyitás by Hugo Norton on Hétf. Május 15, 2017 5:37 pm

   
Larissa & Hugo
Laza péntek este, így a haverokkal elhatározzuk, hogy kirúgunk egy kicsit a hámból. Semmi durva, csak egy laza whiskeyzgetés, sörözgetés, bulizgatás, ilyesmi. Kell néha ilyen. Különben is jól jön a lazítás. Egyébként is, mostanság Sonja, jobban mondva a saját bénaságom miatt eléggé kivagyok. Ők persze erről mit sem tudnak. Nem szoktam senkinek fecsegni Sonjáról. A szüleimnek említettem ugyan, de ők nem értettek meg. De majd ha megismerik ezt a tüneményt… Addig azonban inkább nem említem senkinek, a tapasztalat azt mutatja, ez így a helyesebb. Egyébként is, előbb magamat kellene összeszednem. Talán erre ez a kis laza, italozós, bulizós este is jó lesz. Feltöltekezek és jövő héten végre megmutatom neki. Elérem, hogy észrevegyen. Az leszek, aki valóban vagyok, nem ez a pancser, amilyennek előtte mindig mutatkozom. Mint egy buta kamasz. Pedig egy ilyen angyal egy igazi férfit érdemel. De majd én megmutatom.
A ma este azonban nem erről szól. Ma csak lazán jól akarom érezni magam. Ebben sosem volt gond úgysem. A haverjaimmal kedélyesen beszélgetve lépünk be a kedvenc helyünkre. Természetesen öltönyben, jól fésülten, ahogy azt kell itt. Az ilyen kulturált helyekhez vagyok szokva, nem a zsúfolt kiskocsmákhoz, diszkókhoz Félreértés ne essék, én ott is jól tudom érezni magam, de a barátaim nagy része, akik hozzám hasonló magasabb társadalmi körből kerültek ki, valamiért viszolyog ezektől a helyektől. Pedig van közöttük, aki még csak be sem tette a lábát hasonló helyre, honnan tudná hát, mit hagy ki? De hajthatatlanok, nekem meg jobb a békesség. Különben is szeretem ezt a helyet a maga visszafogott eleganciájával.
Jó hangulatban vesszük az irányt a pult felé, hogy kezdésnek le is gurítsunk egy-két italt a torkunkon. Aztán meg persze a többit, mielőtt a táncparkett felé vennénk az irányt. Épp a pultra támaszkodva várok a soromra, mikor hirtelen valami folyékonyat érzek végigfolyni a zakómon. Időbe telik, mire felfogom, mi is történt.
Csak akkor értem meg végre a helyzetet, mire a rám idegesen pillantó fiatal lány zavartan magyarázkodni kezd. Nyilván véletlenül nekem jött vagy ilyesmi, a kezében lévő itala pedig a ruhámon landolt. Felemelek a pultról egy köteg szalvétát és igyekszem menteni a menthetőt azzal, hogy kicsit felitatgatom a ruhámról, amit még lehet.
Ugyan, nem történt semmi! Bárkivel előfordul! A zakót pedig hagyd csak, nem fontos, van sok másik – mondom neki kedvesen mosolyogva, a tekintetét keresve. A vállát is szívesen megfognám, hogy ezzel is nyugtassam, de úgy érzem, azzal csak fokoznám az idegességét. Egyébként is egy ismeretlen lány, nem biztos, hogy jó néven veszi. Ezért inkább azzal igyekszem segíteni, hogy próbálom megnyugtatni, amennyire lehet és nem túl nagy feneket keríteni a kellemetlen incidensnek.


_________________

Mr. Hopeless Romantic Princeavatar

honey, I'm on my cloud


× play by :
Keegan Allen

× kor :
28

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
egyetemista, önkéntes

× hsz-szám :
87


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Larissa & Hugo

Témanyitás by Larissa Sally Lane on Kedd Jún. 20, 2017 2:20 pmM
ost jut alkalmam csak jobban megfigyelni, a célszemélyt akire ráöntöttem az italomat. Valahonnan ismerem. De nem tudom, hogy hová tegyem. Az biztos, hogy láttam már valahol.
Ne haragudj ismerjük mi egymást? -kérdezek rá udvariasan. Abban reménykedem, hogy ő talán jobban tudja honnan ismerjük egymást mint én. - Várj. Tudom már. - esik le hirtelen, mint egy ménkő. - Te ismered a bátyámat. - mondom mosolyogva. Majd bemutatkozom. - Szia Larissa Sally Lane vagyok. - feléje nyújtom a kezemet ha elfogadja. Leülök a mellette levő pultszékre és kérek még egy italt magamnak. Ha már a másikat sikerült, sikeresen kiöntenem. - Emlékszel rám? - érdeklődőm tőle, egy kicsit feldobva a beszélgetést. Nagyon örülök, hogy egy ismerőssel futottam össze. Így nem kell dögunalomban eltöltenem az estét. Ahogy látom a többiek, jól szórakoznak nélkülem is. Táncolnak, iszogatnak és be is pasiztak ha jól látom. Nekem ezekhez semmi kedvem sincsen. Lassan belekortyolok az italomba, amit épp most tett elém a pultos lány.
- Örülök, hogy látlak. - próbálok kedves lenni és beszélgetni vele. Rég nem találkoztunk, biztosan azóta nagyon sok dolog történt vele is és velem is azóta. - Te mit keresel itt. amúgy? - kérdezek rá. Nem tudtam, hogy ebben a városban lakik és itt él. Azt sem, hogy erre a szórakozóhelyre szokott járni. A régi ismerőseim közül nem sok mindenkit láttam a közelmúltban. Ha jól belegondolok most az első alkalom, hogy találkozok egy régi ismerőssel.
- Nem tartod már a kapcsolatot a bátyámmal? - érdeklődőm tovább. - Nem igen hallottam, hogy beszélt volna rólad. - jegyzem meg. Nem szoktam ilyen sokat fecsegni, jóformán nem is nagyon beszélgetek, úgymond idegenekkel. Most viszont, hogy ismerőssel találkoztam és hogy szórakozóhelyen vagyunk, na meg talán az ital is kicsit megártott, azt hiszem be nem áll a szám.
- Ha untatlak csak szólj. - mondom végül.        
avatar

honey, i'm forever young


× play by :
Barbara Palvin

× kor :
27

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
modell

× hsz-szám :
11


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Larissa & Hugo

Témanyitás by Hugo Norton on Vas. Júl. 02, 2017 9:39 pm

   
Larissa & Hugo
Tisztában vagyok azzal, hogy ha megjelenek valahol, a társadalmi és anyagi státuszomnak megfelelő öltözékben, az emberek egyből egy gazdag sznobnak gondolnak, akibe semmi empátia nem szorult. Még hogy nem a ruha teszi az embert! Mindenki az alapján ítél meg. Bár szeretek az alkalomnak megfelelően, ápoltan felöltözni, ennek ellenére nem tulajdonítok a ruházatomnak a szükségesnél nagyobb jelentőséget. Tény, hogy egy elég ismert márka új ingjéről van szó, ami így jó eséllyel a kukában landol, de lássuk be, biztosan nem ez fog csődbe vinni. Van otthon még tucatnyi másik, de vehetek is még minden különösebb anyagi vagy lelki megrázkódtatás nélkül.
Épp ezért, azt sem veszem különösebben zokon, hogy egy lány itala a pultnál véletlenül a ruhámon landol. A lányról azonban rövidesen kiderül, hogy nem is annyira idegen. Mikor felteszi a kérdést és ráemelem a tekintetem, esélyem sincs válaszolni, bár tényleg ismerősek a vonásai, ő ugyanis meg is felel a kérdésre, mielőtt én tehetném. És akkor nekem is beugrik. Hát persze. Larissa, aki modellkedik és velem közel egyidős.
- Szia! Hát persze. Én is örülök neked - mosolygok rá, miért is ne tenném? Mindig jó dolog egy régi ismerőssel találkozni, még ha nem is olyan közeli az ismertségünk. Illetve sokszor összefutottunk, a bátyja révén, de olyan elmélyülten sosem beszélgettünk. Még ha a korunknál fogva ő közelebb is állhatott volna hozzám, mint a testvére, aki öt évvel idősebb nálam. Bár valószínűleg pont ezért is lógtam vele egy ideig.
- Én itt élek a szüleimmel. A fővárosból könnyebb irányítani nekik a vállalatot, tudod, meg az egyetemek is jobbak - feltételezem, nem magára a szórakozóhelyre gondol, végül is az elég egyértelműen látszódhat, mit is keresünk mi itt a haverokkal, valószínűleg ugyanazt, mint itt mindenki más.
- Nem, sajnos már egy jó pár éve megszakadt közöttünk a kapcsolat. Mi van vele mostanában? Na is veled? Modellkedsz még? - nézek rá érdeklődve. Inkább nem részletezem neki a dolgot, a helyzet ugyanis az, hogy a szüleim nem nézték túl jó szemmel, hogy túl sok időt töltöttem a testvérével. Szerinte nem volt megfelelő társaság számomra a családi háttere miatt, így tettek róla, hogy idővel elhaljon a barátság. Mivel nem egy városban laktunk, csak a nyarakat töltöttem régebben Newcastle-ben, ezzel nem is volt nehéz dolguk. Én pedig inkább hagytam, nem akartam konfliktust. Ezt persze érthető okokból nem közlöm Larissával, biztos nem esne valami jól neki, jobb, ha nem tudja.
- Nem, dehogy untatsz. Nincs kedved esetleg leülni? Ha jól látom, a haverjaim már foglaltak egy asztalt - vetem fel, hogy ne a pultnál feszengjünk. Persze ha inkább szemmel tartaná a barátnőit, vagy ő is a táncparkett felé venné az irányt, én azt is megértem. De nem lennék úriember, ha nem ajánlanám fel ezt a lehetőséget. Tényleg minden hátsószándék nélkül. Végtére is egy régi ismerősről van szó (még ha egy igen vonzó fiatal lány is jelen esetben), miért is ne beszélgethetnénk el egy kicsit, akár egy asztalnál ülve is, ha már így alakult?


_________________

Mr. Hopeless Romantic Princeavatar

honey, I'm on my cloud


× play by :
Keegan Allen

× kor :
28

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
egyetemista, önkéntes

× hsz-szám :
87


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Larissa & Hugo

Témanyitás by Larissa Sally Lane on Szer. Jan. 24, 2018 5:51 pmK
érdésén meglepődök. Azt hittem már mindenki hallotta a sajtóból, hogy mi is a helyzet velem.-Hát vele. nem sokat beszélünk mi sem. Mindegy is. Inkább hagyjuk ezt a témát.-nem szeretnék erről beszélni. Ezek szerint magazinokat sem igen olvasgat, akkor tudná, hogy még mindig modellkedem. - Igen még mindig modellkedem. És köszönöm én jól vagyok szerencsére. - elmosolyodom.
Kedves, hogy érdeklődik felőlem. - De üljünk csak le. - a táncoló barátnőim felé nézek. Szerintem nem fogják bánni ha leülök az asztalhoz. Úgy elvannak foglalva a tánccal meg persze a srácokkal akikkel táncolnak, hogy rám se bagóznak. De mindegy is. Amíg Hugo itt van nem unatkozom legalább. Olyan jó egy régi ismerőssel találkozni. Még akkor is ha már nem tartja a kapcsolatot a bátyámmal.
De régen is volt. Kedves régi emlékek. Amikor még kislány voltam. Emlékszem mindig figyeltem, hogy milyen jó kapcsolat van Hugo és a bátyám közt. Irigyeltem, hogy ilyen jól megvannak egymással. Nekem sose volt ilyen jó barátom. Azt hiszem annak idején még szerelmes is voltam Hugoba, de nem mertem elmondani neki.
Ha jobban megnézem semmit sem változott. Pont olyan jóképű mint amilyen volt régen is.
Aj, ne bámuljam már így még a végén leleplezem magam. Kicsit zavarba jöttem. Nem szokott ilyen előfordulni velem. Legalább is eddig még nem volt példa rá.
- Te mivel foglalkozol mostanában? - kérdezek rá csak úgy kíváncsiságból. Meg, hogy legyen valami beszélgetni való témánk. Nem emlékszem, hogy hallottam volna bármit is róla. Közben felénk jön az egyik pincér, hogy kérünk-e valami italt.
- Te mit szeretnél inni? - kérdezem meg tőle előbb. Én majd csak utána választok valamit.
Hihetetlen de máris megjött a kedvem erre a bulizásra. Az elején még el sem akartam jönni ide. Mostanra megváltozott a véleményem az egészről. Egy régi ismerős kellett mindenhez. Semmi más, csak egy régi kedves ismerős.
- Családod van? - érdeklődőm szinte meg se gondolva mit kérdezek. Meglehet, hogy túlságosan tapintatlan vagyok. Nem meglehet hanem biztos. Így inkább szabadkozom. - Jaj. Ne haragudj. Nem az én dolgom. Nem kell válaszolnod rá. - hajtom le a fejem kissé megszégyellve magam.
avatar

honey, i'm forever young


× play by :
Barbara Palvin

× kor :
27

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
modell

× hsz-szám :
11


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Larissa & Hugo

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.