Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hope & Larissa

Témanyitás by Larissa Sally Lane on Szer. Május 03, 2017 11:55 am

Hope&Larissa

Olyan fáradt vagyok, hogy mindjárt elájulok. Pedig még van ma egy fotózásom. Egy nagyon régi ismerősömnek kell segítsek pár képpel. Nem rég óta ismerem igaz, emlékszem egy bemutatón találkoztam volt vele és az egyik barátnőjével. Akkor beszélgettünk néhányszor és annyira megtetszettem neki, hogy szeretne készíteni rólam pár fotot. Két nappal ezelőtt hívott telefonon, hirtelen azt se tudtam ki az, engem nagyon sok fotós szokott megkeresni. Igent mondtam a felkérésre, bár ha tudtam volna, hogy pont ma ennyi munkám lesz és ilyen fáradt leszek akkor valószínű, hogy áttettem volna egy másik napra. Na mindegy. Valahogy helyre pofozom magam. Egy forró fürdő, egy kis smink és máris készen állok. Nagyon meleg van, így én is lazán ötlőzöm fel.
A sofőröm elvisz a helyszínre, nekem ugyanis fogalmam sincs merre kell menni. Amikor bemegyünk a helyszínre a fotós már javában állítgatja a kamerát és a segédei a hátteret állítják.
- Oh. Hát megjöttél. – vesz észre és leszólít. – Üdvözöllek az én kis fotó stúdiómban.
- Szia. Köszönöm. –  fogadom kedvesen az üdvözlést. – Aranyos kis hely. –  nézek körbe. Nem olyan mint azok a stúdiók amikbe eddig jártam. Itt a falak nem fehérek, csak a plafon. Mindenütt fotelek, kanapék vannak, ahova bárki leülhet. Meleg szőnyegek vannak a padlón. Olyan mint egy hatalmas nappali. Egyedül azon a helyen nincs semmi ahol lefotózni szokták a modelleket. Közben felfigyelek, hogy a segédek engem figyelnek.
- Bocsánat. Mindenki nagyon örült, hogy elfogadtad a felkérésemet. – magyarázza. Igen azt éppen látom.
- Semmi baj. Én is örvendek, hogy elfogadtam. – válaszolok mosolyogva.
- Jaj. – kap a fejéhez hirtelen. – Majd elfelejtettem. Csatlakozik hozzánk később az egyik barátom is. Remélem nem bánod?
- Nem. – motyogom.
- Azt hiszem találkoztatok már az egyik helyi bemutatón, ha jól tudom. - elgondolkodom. Nem tudom kiről beszélhet. – A neve Hope Christmas. – annyi emberrel találkoztam már, hogy most hirtelen fogalmam sincs kiről beszélhet. Ezt észre is veszi rajtam. – Na nem baj. Ha megjön biztosan rájössz majd. Rendben.
- Oké.
- Na kezdjünk is bele. – mondja. – Oda lepakolhatsz. – mutat az egyik kis fotelre. – Christine gyere ide. – szólít meg egy nőt, aki idejön. – Ő Christine a sminkesünk. Segít neked elkészülni. – mutatja be.
Amíg engem ki sminkelnek és felöltöztetnek, addig a többiek előkészítik a helyszínt. Pontosabban a hátteret. Nagyon ügyes a sminkes, nagyon hamar elkészítette a megfelelő sminket ami illik a ruhához is amiben pózolnom kell.

[a fotós cuccom katt]
Furcsa, hogy még sosem hallottam erről a fotós srácról, csak a bemutatón. Igazán ügyes és nagyon jól tudja mi az ami jó lesz. Az is tetszik benne, hogy nem akar túl extrém ruhákat és sminket rám adni, valamint túl extrém képeket sem szeretne készíteni.
Javában pózolgatok és pár kép már készült is amikor egy lány toppan be, és rögtön megöleli a fotóst. Biztosan ő az a lány, hogy is hívják, ja igen, Hope akiről az imént mesélt. Én közben felállok az addigi pozíciómból. A lány felém néz. Azt hiszem már emlékszem rá. Tényleg azon a bemutatón láttam. Beszélgettünk egy keveset.
- Szia. Larissa Sally Lane vagyok. –  mutatkozom be, közelebb menve és a kezemet nyújtom felé. – Igazán remek fotós a barátod. – mosolyodom el. Próbálok udvarias lenni, nem kell erőlködnöm, én amúgy is az szoktam lenni. Csak közismert, hogy az emberek mindig beképzeltnek és mogorvának gondolják a befutott modelleket.
- Örülök, hogy megismertelek. – áá. Iszonyatosan megfájdult a bokám ettől a magassarkútól, de az én szakmámban ezt el kell viselni. – Emlékszem rád, arról a bemutatóról. – mondom a lánynak és közben a fotós felé biccentek, jelezvén, hogy már tudom, hogy róla beszélt. Végig nézek rajta. Elég csinos lány, jó modell lehetne belőle is. Ekkor beugrik egy ötlet.
- Mi lenne ha készítenél pár közös képet rólunk? – kérdezem. Majd Hope felé fordulok. – Benne lennél?
avatar

honey, i'm forever young


× play by :
Barbara Palvin

× kor :
27

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
modell

× hsz-szám :
11


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.