Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Laird & Rhia

Témanyitás by Rhiannon McAdams on Kedd Május 30, 2017 10:13 pm

Rhiannon & Laird

Elgondolkodva pillantok ki a London egyik csendes, külvárosi részében helyet kapó panellakás ablakán azon töprengve, mit is kezdjek a napom további részével. Minden tervezett dologgal kész voltam már, viszont most csak nem akar jönni az ihlet. Egy darabig figyelem az utcán elhaladó embereket, akik erre tévednek, egy fiatal pár babakocsit tol, felettébb boldognak tűnnek. Egy magányos futó, aki úgy döntött, egy unalmas futópálya helyett inkább a városban sportol, ezt az ötletet amúgy támogatom. Zárkózott, valószínűleg maximum hangerőn zenét hallgató diáklány, az egész testtartásán látszik, mennyire frusztrált, gyors, ideges lépteitől a merev válltartásáig.
Abban a pillanatban eldöntöm, hogy én sem itthon fogok gubbasztani. Olvashatnék, vagy csinálhatnék bármi más kikapcsoló tevékenységet, de most inkább az nyújtana kikapcsolódást, ha a szabadban lehetnék. Bár szeretem a természet közelségét, mégsem egy erdei túrára gondolok, most szükségem van a többi körülöttem lévő nyüzsgésére.
Az elhatározást tett követi, nem viselek tipikus otthon lévős ruhákat, szóval átöltöznöm már nem igazán kell, nem készülök semmiféle túlzottan kiöltözős helyre sem, így a fél úton az elegáns és a kényelmesen sportos stílus közötti öltözéket teljesen megfelelőnek értékelem. Gyorsan megigazítom a sminkem, ami szintúgy szolid, tulajdonképp nem is feltűnő, a hajam egy részét, épp csak egy vastagabb tincset fogok össze egy csattal, a többit hagyom szabadon leomlani. Egy tavaszias, virágmintás kis táskába pakolok össze pár szükséges dolgot, de semmi túlzás, aztán cipőt veszek és már kész is vagyok.
Kilépve az utcára határozottan indulok el a városközpont irányába. Persze nem szeretnék egészen besétálni, a környéken is van pár olyan hely, ahol érdemes megállni és szükségtelen is lenne odáig elmennem, hiszen nem egy nagy plázázás, vagy hasonló a terv.
Jól esik nézni a mellettem elhaladók mindennapjainak villanásait, futó pillantásokat váltani azzal, akivel csak szimplán, céltalanul összeakad a tekintetünk. Nem túl lassú, de azért kényelmes tempót diktálok, így elég hamar egy olyan részre érek, ahol a házakat nagyrészt már felváltják az üzletek és egyéb hasonló épületek. Az aktuális bevásárláson már túl vagyok, így erre nem kell időt fecsérelnem, hogy betérjek például egy élelmiszerboltba. A hirtelen jött tervem, hogy beülök egy kávézóba és iszom valamit. Az idő egész kellemes, nem az a tipikus most szükségem van valami meleg italra típusú, de a koffeint nem utasítottam volna vissza. Nem igazán vagyok kávéfüggő, de a mai azon ritka alkalmak közé tartozik, amikor nem ellenzem. Lassítok, hogy meg tudjam figyelni a kirakatokat, az egyiknél, ami történetesen egy antikvárium, még meg is állok pár percre. Nem csoda, hogy nem ismerem még túl behatóan a környéket, hiszen nem lakom itt régóta, így annak felfedezése, mik is találhatók erre, külön szórakozást nyújt a kis délutáni sétámhoz. Egyébként is elég jó vagyok abban, hogy kiszúrjak valami furcsa kis kávézót, vagy egyebet, ami elüt a többi, átlagos társától. Eddig akárhová mentem, mindig találtam valami egyedit, a kreativitást pedig köztudottan tudom értékelni.
Amire végül most rábukkanok, nem annyira különös, eltekintve attól, hogy nem igazán hivalkodó, inkább visszafogottan elegáns, de nagyon is kulturált hely, pont olyan, ahova szívesen betér az ember egy-egy csésze kávéra egy fárasztó nap után. Én sem habozok, amikor pedig belépek, meglepve veszem észre, hogy elég közkedvelt helyre érkeztem, ugyanis első pillantásra nem is találok szabad helyet egyik asztalnál sem. Mielőtt azonban túlzott helykeresésbe kezdenék, inkább rendelek, ameddig az előttem lévők végeznek, van időm átnézni a kínálatot. A szokásos standardoktól pár fantázianeves termékig elég nagy a választék. Végül, amikor sorra kerülök, csak egy egyszerű kapucsínó mellett döntök, amit hamar kézhez is kapok, így most már tényleg kéne találnom egy szabad helyet, ha van egyáltalán.
Végül eléggé eldugva, de kiszúrok egy kétszemélyes asztalt, ami még üres, így arrafelé veszem az irányt és ott foglalok helyet. Jó darabig csak kevergetem a kávét, egyébként is forró, és felveszem a megfigyelő szerepet, jól esik egy kicsit így üldögélni és nem aktív részese lenni az eseményeknek. Hiába vagyok egyébként egy elég pörgős egyéniség, szerintem az ilyen pillanatokra is szükség van.
Rhiannon McAdams

honey, I'm chasing the sun


× play by :
Saoirse Ronan

× kor :
24

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
zenész

× hsz-szám :
33


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.