Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.Latest topics


by Erin Pynlor Szomb. Dec. 09, 2017 7:14 pm


by Vendég Szomb. Dec. 09, 2017 8:25 am


by Danica H. Coy Pént. Dec. 08, 2017 11:36 pm


by Erin Pynlor Csüt. Dec. 07, 2017 6:06 pm


by Hugo Norton Kedd Dec. 05, 2017 10:59 pm


by Daniel Osmer Vas. Dec. 03, 2017 8:52 am


by Lana Evens Csüt. Nov. 30, 2017 8:47 am


by Daniel Osmer Kedd Nov. 28, 2017 7:01 pm
Share| .

Maximilian Harrell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
avatarVendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Maximilian Harrell Vas. Jún. 04, 2017 11:56 pm

Maximilan Harrell

Greg Kheel • 28 év • Szabadon választható csoport

• Ismertető: Max. Három betű, de háromszor visz el a szívroham, amikor meghallom a neved. Két éve vagyunk együtt, két éve terrorizálsz. Két éve nincs életem. Nem tudom, hogy mi történt velünk. Amikor megismerkedtünk teljesen normális voltál, sőt, még kedves is. Bár tudtam volna, hogy ez csak egy álca.
Akkor kezdődött minden, amikor összeköltöztünk. Először csak pár pofon, utána már ököllel is kaptam. Próbáltam elmenekülni, de megfenyegettél, és sikerült elhitetned velem, hogy nélküled úgyse vinném semmire. Tudhattam volna, hogy valami nem oké veled. Egyik pillanatban ajándékokat veszel, aztán teljesen elborul az agyad. Gyűlöllek. Miattad nem tudok enni, aludni, a barátaimmal lenni. Próbáltalak szeretni, de mostanra semmi más nem maradt, csupán a rettegés. Szerinted megcsallak. Sose tenném, de rólad tudom, hogy csomó emberrel összefeküdtél a hátam mögött. De nem szólok érte, nem merek. Már csak akkor szólok hozzád, ha muszáj, ha kérdezel valamit. Abban bízom, hogy egyszer majd rám unsz és elhagysz. Két mód van arra, hogy megszabaduljak tőled. A másik a halál. Az én halálom.
Lassan nincs olyan nap, amikor ne vernél meg, vagy ne kényszerítenél dolgokra, amiket nem akarok. A mai napig nem értem, hogy mi bajod van velem. Szerinted ez teljesen normális egy kapcsolatban, és minden ütést megérdemlek. Régen legalább bocsánatot kértél a verések után, de most egy vállrándítással elintézed az egészet, jobbik esetben veszel nekem valamit.
Senki se tud arról, hogy mi folyik a négy fal között. Nagyon jól meg tudod játszani magad, mindenki jó fejnek tart. A családod, a barátaid...az én barátaim. A volt barátaim. Velük alig találkozhatok, mert nem engeded. A beteges képzelgéseid miatt lehet, hogy nem fogok tudni lediplomázni.
Az ellentétek embere vagy. Van egy építőipari céged, ami elég gazdaggá tett, mi mégis egy albérletben nyomorgunk a harmadikon. Számtalanszor a fejemhez vágtad, hogy mennyire gyűlölsz, csak kihasznállak és egy rakás szerencsétlenség vagyok. Mégsem hagysz el. Nem tudok az előéletedről semmit, talán valami trauma érhetett kiskorodban, és amiatt váltál ilyenné. Ki tudja, talán ilyennek születtél. Egy szörnyetegnek.

// Max eddig NJK-ként keserítette az életemet. Nem is terveztem meghirdetni, nem láttam sok értelmét, de muszáj lenne valahogy életet lehelnem magamba, és erre ő a legjobb megoldást. Szeretném leszögezni, hogy Max nem egy antihős, egy rossz fiú, akiből hirtelen angyal lesz. Mi sose fogjuk megszeretni egymást, mindig agresszív marad. Ezért a kapcsolatunk nem tarthat már sokáig. Tudom, ez nem egy szerelemkereső hirdetés, agyonromantizálva, de szerintem ebből is lehet érdekes dolgokat kihozni. Mitől vált Max ilyenné, vagy már ilyen volt a kezdetektől.
Nem muszáj sokáig tartania Max játéktéri létezésének, le is csukhatják, vagy akár meg is halhat. Olyan usert szeretnék, akit nem zavarna, ha esetleg ilyen drámai véget érne a karaktere élete, és lelkileg bírná az erőszakos játékokat.  
Vissza az elejére Go down

Maximilian Harrell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Maximilian Hugo Flandin
» Odette & Maximilian & Ambrosia

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LONDON LIFE :: karakteralkotás :: karakterbörze-