Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Joshua & Amanda - Shopping with little(?) troubles

Témanyitás by Amanda Jack on Csüt. Jún. 08, 2017 1:19 am

   
Joshua & Amanda
Hétvége van és én már megint egyedül kuksolok itt a lakásban. Bár már itt vagyok egy pár hónapja Londonban, még mindig nem sikerült teljesen beilleszkednem és ez elszomorít. Fel voltam rá készülve persze, hogy nem lesz egyszerű, már amennyire ilyesmire fel lehet, főleg, ha hirtelen kényszerül elhagyni az otthonát az ember, de azért a magány miatt néha kissé elszontyolodok. Nem arról van szó, a lakótársaim is rendesek, az egyetemen is szereztem egy-két ismerőst, de mégis szomorú, hogy nincs senki, aki mondjuk egy ilyen esős szombaton megcsörgetne, hogy átugrana, vagy bármi.
Nem akarom azonban, hogy teljesen úrrá legyen rajtam a búskomorság, ezért még a rossz idő ellenére is a kimozdulás mellett döntök. Jobb a lelki világomnak, ha emberek között vagyok, talán kevésbé száguldoznak mindenfelé a gondolataim. Ha már a parkba vagy a folyópartra nem mehetek le ebben a kutyaidőben, úgy döntök, teszek egy kisebb túrát egy közeli áruházba. Úgyis ideje beszereznem néhány dolgot, amit hét közben, az óráim miatt nem volt időm. Hát most itt a lehetőség. Társaságban persze biztosan szórakoztatóbb lenne, de én alapvetően szeretek vásárolgatni, nézelődni így biztos vagyok benne, hogy egy darabig elleszek magamban is. Jobban, mint otthon, az üres lakásban.
Nem is ütközöm különösebb gondokba, végül is a nyelvet, még ha más akcentussal is, de beszélem, a boltok pedig nagyjából mindenhol ugyanolyanok. A gondot sokkal inkább az jelenti, hogy egy olyan árut szemelek ki magamnak, ami természetesen a legfelső polcon van, létrát vagy hasonlót pedig sehol sem látok a közelben. Nem vagyok épp törpe, de az átlagos magasságommal így sem érem fel azt a polcot. Tanácstalanul nézek körbe, mikor a tekintetem megakad egy épp a közelben válogató, korombelinek tetsző fiún. Kissé félszegen, de arcomon barátságosnak szánt mosollyal lépek oda hozzá és szólítom meg.
- Szia! Ne haragudj a zavarásért, de ha szépen megkérlek, le tudnál venni nekem egy zacskó hagymás-tejfölös chipset abból, ami a legfelső polcon van? Én akárhogy próbálkozom, nem érem el...


_________________
 
avatar

honey, I'm down the line


× play by :
Shay Mitchell

× kor :
23

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
egyetemista

× hsz-szám :
11


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.