Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

a nemezisünk

Témanyitás by Nyhil A. Vrataski on Kedd Jún. 13, 2017 6:31 pm

random orosz név

Michiel Huisman • 33 - 39 • we are breaking the law
• Ismertető: A motivációd a színtiszta gyűlölet és bosszúvágy. Az eszközeid nem tiszták és kegyetlenek. A célod elvenni mindent, amim van.
Amikor gyerekek voltunk, mintha a testvérem lettél volna és a szüleink is jó kapcsolatban voltak egész addig, amíg apámat elő nem léptették a Russij Gedushka vezetőjévé. Apád ambíciói nem engedték neki, hogy ezzel megbékéljen és pár hónapnyi hosszas acsarkodás után kivégezték őt a szemed láttára. Ezután eltűntél, engem pedig elküldtek Moszkvából és soha többé nem láttalak.
Egészen hónapokkal ezelőttig; nem tudom, ennyi év után miért tértél vissza az életembe, de biztos vagyok benne, hogy ennek köze van a családomhoz. Nem vagyok benne biztos, tudatában vagy-e annak, hogy ha rajtam keresztül próbálod őket romba dönteni, nagyon rossz irányban haladsz, mert jóformán nincsen velük kapcsolatom (szóval meggyilkolni a menyasszonyom, Fawn-t a lehető legelbaszottabb ötlet volt, ami eszedbe juthatott); bár most, hogy célkeresztbe vetted apám üzlettársait is, már nem vagyok olyan biztos abban, hogy tényleg ennyire vakon bóklászol a sötétben.
Nem tudom, honnan tudtad, hogy U-Jin Baek és a lánya mennyire fontosak az egész Vrataski-család életében, de sikeresen felforgattad az életüket; a gorilláid Dél-Koreában, te magad pedig itt terrorizálod őket, vagy legalábbis próbálkozol, de itt, Londonban állandóan akadályba ütközöl.
Ez az akadály vagyok én.
Ez már nem csak az üzletről szól; ez már személyes konfliktus, mert elvettél mindent, amim volt és Fawn vérbe fagyott teste fölött megesküdtem, hogy saját kezűleg veszem el az életed, bármibe is kerüljön, mert nem érdemled meg, hogy még egyszer levegőt vehess. Valamelyikünknek mennie kell; és remélem, hogy te leszel az, mert nálad jobban senki sem érdemli meg a halált, te mocskos áruló.

// Először is szeretném leszögezni, hogy a karakter nem lenne túl hosszú életű, max öt-hat játékig lenne jelen (de ezek lassú játékok lennének, mert nem hiszem, hogy a tíz órás műszak mellett rendesen tudnék írni); a részleteket elmesélhetem pm-ben, alkudozhatunk mindenről, csak gyere minél gyorsabban, én és June nagyon várjuk már, hogy megkeserítsd az életünket *-* //

_________________


the abyss also gazes into you
when you gaze long into an abyss
avatar

honey, I'm a monster


× play by :
✖ Choi Seung Hyun

× kor :
31

× tartózkodási hely :
✖ Kelet-London

× hsz-szám :
151


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.