Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Girl from the "friend zone"

Témanyitás by Hugo Norton on Kedd Jún. 20, 2017 3:58 am

Csodás Neved

Ashley Benson (alkuképes) • 25 év • it’s almost paradise / we can buy the stars / power and control

• Ismertető: Általános iskolás korunk óta ismerjük egymást. Lényegében a legjobb barátom, a legfőbb bizalmasom vagy. Gyakorlatilag minden titkom tudója vagy, feltétel nélkül megbízom benned és úgy érzem, a társaságodban teljesen önmagam lehetek. Keresve sem kívánhatna az ember jobb barátot nálad. A Sonja iránt érzett sóvárgó szerelmemről is tudsz és igyekszel bátorítani, tanácsot adni. Az utóbbi időben azonban mintha kedvtelenebb, szomorúbb lennél, mint régebben, bár próbálod leplezni. Titkolsz előlem valamit? Hiszen ez korábban sosem fordult elő! Aggódom érted és szeretnék a végére járni a dolognak, de falakba ütközöm, amit nem értek.
Amiről ugyanis nem tudok, hogy te már régóta titkon gyengéd érzelmeket táplálsz irántam, de sosem merted ezt az értésemre adni, mert féltél, hogy a barátságunkba kerülne, ami túl fontos számodra. Most azonban, hogy megjelent az életemben a szerelem, egyre jobban szenvedsz a „barát zónában” és vívódsz magadban, mit tegyél. Támogass, ahogy jó baráthoz illik és segíts összejönnöm Sonjával, a szívem választottjával? Vagy inkább próbáld meg kiütni a nyeregből, amíg nem késő? Akárhogy is, lassan ideje lesz döntened, mielőtt túl késő lenne.

/A karakter jellemével kapcsolatban nem kötnék meg igazából semmit a leírtakon kívül, mint ahogy a családi hátterével, múltjával kapcsolatban sem. Ha felkeltette a karakter az érdeklődésed és esetleg bármilyen kérdésed felmerülne, pm-ben nyugodtan zargass. A kettőjük viszonyának alakulásával kapcsolatban is sokféle lehetőségre nyitott vagyok, megbeszélés kérdése minden. /

_________________

Mr. Hopeless Romantic Princeavatar

honey, I'm on my cloud


× play by :
Keegan Allen

× kor :
28

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
egyetemista, önkéntes

× hsz-szám :
87


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.