Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Annie & Hugo - What do you wanna talk about?

Témanyitás by Hugo Norton on Kedd Júl. 04, 2017 5:01 pm

to; Annie
Please. Just tell me that there's more to the story
Az órámra pillantok. Nem is értem, mi a fenét keresek én itt. Mit akarhat egyáltalán tőlem ez a lány? Ja, hogy esetleg azt, hogy feleségül kellene vennem? Legalábbis a szüleim nemrég közölték ezt velem. Először azt hittem, viccelnek. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sajnos nem, ezt ők teljesen komolyan gondolták. Nem is értem. Azt hittem, nem gondolkoznak ilyesmiben. Főleg, hogy tudhatják, hogy én Sonját szeretem! Erre most mégis. Miért? Ráadásul éppen őt...
Annie J. Goldwin. Tökéletes parti. Az apja a Goldwin vállalat vezetője, a lány pedig egyetemre jár, üzleti szakirányra, át is tudja venni az üzletet és nekem is besegíthet majd, intelligens és a művészetekben is jártas, mindemellett még helyes is. Jobb feleséget nem is kívánhatnék, mondták. Na persze. Nekem valahogy nem ez volt róla a benyomásom, mikor néhány évvel ezelőtt találkoztam vele egy partin. A gyerekkori jó barátom is velem volt, mert a szüleim megengedték, hogy hölgykísérőként magammal vigyem őt, ha már akkor éppen nem volt barátnőm (róla egyébként is sokan hitték így akkor azt, hogy a párom, de ezt már szerintem mindketten megszoktuk), Miss Goldwin meg nem átallt beszólni neki valamit, amit a barátosném nem hagyott válasz nélkül és maradjunk annyiban, hogy szép kis jelenet kerekedett az egészből. Kis híján nekiment a haverinámnak és mikor a védelmére keltem, még nekem is, úgy fogták le. Kevés olyan ellenszenves nővel találkoztam életem során, mint amilyen ő volt. Egy beképzelt hisztérika, aki felkapja a vizet, ha valami nem úgy van, ahogy ő azt szeretné. Ezt a benyomást tette rám ott és akkor. Örülök, hogy azóta nem futottunk össze. Valahogy mindig kivonta magát a rendezvények alól, ahol mindketten jelen lettünk volna (meg ahogy hallottam úgy általában kerülte az ilyesmiket), csak a szüleivel találkoztam utána, akik mindig kimentegették a távolmaradását, de látszott rajtuk, hogy elég kellemetlen nekik. De ő persze láthatóan tett arra, hogy kínos helyzetbe hozza a szüleit. Mondjuk most az enyémek is engem, hogy úgy gondolják, jó ötlet hozzám adniuk ezt a lányt. A véleményem kikérése nélkül. Olyannyira, hogy ezt az egészet is csak azért közölték, mert jövő héten rendezik rá a estélyt, ahol bejelentik az eljegyzésünket...
Viszont hogy ez a lány miért írt nekem, az nem fér a fejembe. Mit akarhat tőlem? Biztos, hogy ő is értesült már az eljegyzésről, más oka nem lehet. De fogalmam sincs, mire számítsak, mit akarhat mondani. Az emberek persze változhatnak, a pletykákra sem adok, de amilyen a híre és amit láttam belőle, semmi jóra sem, úgy érzem. Mondjuk már csak abból kiindulva is, hogy tíz perce itt kellene lennie. Miféle úrinő az, aki megbeszél egy találkozót, amit ráadásul ő kért és nem érkezik időben? Már ez rossz kezdet. És mi jöhet még ezután? Már ha egyáltalán eljön. Mert az biztos, hogy én nem várok rá a végtelenségig. Ha öt percen belül nem ér ide, én hazamegyek. Velem sem lehet a bolondját járatni a végtelenségig!


ZENE: Give me love; VISELET: katt; SZÓSZÁM: 470
©

_________________

Mr. Hopeless Romantic PrinceHugo Norton

honey, I'm on my cloud


× play by :
Keegan Allen

× kor :
28

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
egyetemista, önkéntes

× hsz-szám :
87


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Annie & Hugo - What do you wanna talk about?

Témanyitás by Annie J. Goldwin on Kedd Júl. 04, 2017 9:25 pm

to; Hugo
That there is something that I dont know.

Jó pár nap eltelt mióta elküldtem azt a bizonyos üzenetet. Be kell látnom, hogy az elhatározás túlzottan hirtelen jött, visszakozni pedig már nem szerettem volna. Elkapott a hév és gondoltam majd játszadozom egy jót, aztán szépen lassan pedig rájöttem, hogy valószínűleg egy cél vezérel mindkettőnket. Még pedig az, hogy ez az egész ne valósulhasson meg, mert hát egyértelmű. Csak meg kell nézni a képeit, meg minden egyebet, ahol véletlenül említik. Nincs egyedül, aki pedig kapcsolatban él, az nem szeretne feleséget. Legalábbis nem egy olyant, akit nem is ismer. Mert hát a mi ismeretségünket elég nehéz tartalmasnak és mélynek mondani. Egy rossz időszak kellős közepe, ahol a sokadik kirohanásom éppen őt és a barátosnőjét érte. Nem érzem magamat tőle rosszul, mert volt annál nagyobb gondom is, minthogy miszter csinipofiba belekötöttem. Viszont elég mély nyom lehetett az akkori találkozás, mert a pár szavas beszélgetésünkből is könnyedén levettem, hogy ez bizony nem valószínű, hogy egy bimbózó kapcsolattá fejlődik.
Az órámra pillantok. Bizony késésben vagyok, de még mielőtt elhamarkodottan azt hinnénk, hogy direkt húzom az idejét és játszom a primadonnát, kivételesen önhibámon kívül csúsztam meg. Lábaimat sebesen szedem, a cipőm sarka ritmusosan kopog az aszfalton, majd a pláza kövén. Egyre közeledem a kávézóhoz, s így a lépteim lelassulnak. Mivel eléggé összeszedetlen vagyok, muszáj egy pillanatra megállnom. Az egyik kirakatban meglesem homályos kinézetemet, igazítok a ruhámon és a hajamon, felveszem a faarcot és már sokkal határozottabb léptekkel indulok meg.
Rövid utam alatt több forgatókönyv is lejátszódik a fejemben. Az első lehetőség, hogy szépen odatipegek hozzá, s köszönésképpen lecsókolom, hogy utána kialakulhasson a botrány körülöttünk. A második az, hogy már alapból támadok, kirohanással kezdem, közlöm, hogy mekkora marha, hogy ő ezt elviseli és ebből is pillanatokon belül botrány kerekedik. Aztán létezik egy olyan opció is, hogy előadom a beszarit, aki esdekelve kér bocsánatot korábbi találkozásunkért, aki fejet hajt azelőtt, amit ő szeretne és teljesen rábízza magát. Jönne az újabb ötlet, ám már ott állok az asztalnál.
Egy kínos mosolyt villantok neki, majd kérdezés nélkül lecsusszanok a székbe.
– Bocs, majd elmesélem – hangom még számomra is rideg és ismeretlen. Azt hiszem egy olyan lehetőséget választottam ismét, amit nem gondoltam át teljesen. Maradok annál, hogy sodródom, kitalálom, hogy ő mit szeretne, aztán majd meglátjuk, merre megy tovább majd ez a beszélgetés.
– Nem akarom húzni az idődet, szóval csapjunk is bele – jobb lábamat átlendítem a balon, hátamat neki támasztom a szék támlájának és folyamatos szemkontaktust igyekszem tartani. Az emberi arcból sok mindent le lehet olvasni, könnyen fel lehet fedezni azt apró rezdülésekből a társaságunk valódi érzelmeit. Szeretem, ha nyitottak előttem az emberek, a legjobb pedig az, hogy ezt nem gondolja rólam senki, így sokkal könnyebben árulja el magát, mint valaha is hinné.
- Szeretném tudni, hogy neked mi a véleményed a szüleink tervéről – talán túl nyers vagyok, indíthatnék másképpen is. De azt hiszem mindketten minél hamarabb szeretnénk ezen túlesni, legalábbis én most ezt az oldalamat mutatom.


Annie J. Goldwin

honey, I'm on my cloud


× play by :
Troian Bellisario

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
egyetemista

× hsz-szám :
3


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Annie & Hugo - What do you wanna talk about?

Témanyitás by Hugo Norton on Csüt. Júl. 27, 2017 3:57 pm

to; Annie
Please. Just tell me that there's more to the story
Kissé türelmetlenül dobolok az asztalon, ahogy Annie-re várok. Nem szeretem, ha megváratnak, ha pazarolják az időmet. A pontosság fontos, ezt tanultam a szüleimtől, ehhez is szoktam hozzá. Eleve feszült vagyok a helyzet miatt, amivel a szüleim szembesítettek néhány napja, az pedig, hogy várnom kell, csak még inkább morcossá tesz. Ráadásul nem javít a dolgokon az sem, mikor Miss Goldwin méltóságteljesen, mint egy királykisasszony belibben és olyan természetességgel kezeli a helyzetet, mintha nekem legalábbis kötelességem lenne teljes lelki nyugalommal várnom rá, amíg csak szükséges. A minimum egy bocsánatkérés lenne, elvégre nem az alkalmazottja vagyok. Vagy esetleg a barátja, aki a sokadik találkozáson már igazán elnézheti neki ezt a kis csúszást. Alig ismerjük egymást és ha akar tőlem valamit, a minimum az lenne, hogy próbál javítani valamit a róla bennem kialakult képen. Ő azonban nem úgy néz ki, mint aki túlzottan törekedne erre. Sőt, mintha még ő tenne szívességet nekem, hogy itt van... Pedig nem én kértem a találkozót...
Csak egy rosszalló szemöldökfelhúzással reagálom le az érkeztét és nem épp bűnbánó szavait, majd csak szótlanul nézek rá és várom, hogy megszólaljon, mert én nem fogok, az biztos. Nincs is különösebb mondandóm számára. Ebből is látszik, mennyire nonszensz ez az egész helyzet, amibe a szüleink kényszerítenek. Elképzelni sem tudom, hogy mosolyoghatnék a jövő heti eljegyzési partin boldogan emellett a lány mellett feszítve, mint friss vőlegény. Nem, még viccnek is rossz.
- Mit gondolsz,mi lehet a véleményem? Úgy nézek ki, mint aki repes az örömtől? - kérdezek vissza szárazon. Tulajdonképpen nem is egészen indokolt, hogy ilyen pokróc vagyok vele. Valószínűleg a stílusa váltja ki belőlem. Hiszen mennyivel egyszerűbb lenne, ha legalább mi egyetértenénk! Na nem abban, mi legyen az esküvői menü vagy milyen színű legyen a menyasszonyi csokor vagy hogy hová menjünk nászútra. Sokkal inkább abban, hogy ez hülyeség és nem szabad hagynunk, hogy megtörténjen. Hogy a fejünk fölött döntsenek, ráadásul egy olyan házasságról, ami egyértelmű, hogy működésképtelen lenne. Hogy is lehetnénk mi, Annie és én boldog pár? Elképzelhetetlen. Valami miatt mégsem tudom megszólítani kedvesebben. De ez az ő hibája is. Így viszont mire mehetünk egymással és ezzel az egész találkozóval? Elképzelni sem tudom, miféle jó megoldás sülhet ki ebből.

ZENE: Give me love; VISELET: katt; SZÓSZÁM: 356
©

_________________

Mr. Hopeless Romantic PrinceHugo Norton

honey, I'm on my cloud


× play by :
Keegan Allen

× kor :
28

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
egyetemista, önkéntes

× hsz-szám :
87


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Annie & Hugo - What do you wanna talk about?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.