Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Jake & Jasmine

Témanyitás by Jasmine Cosgrove on Kedd Júl. 11, 2017 10:11 pm

jake & jasmine
Alig vártam, hogy hazaérjenek. Az az egy hónap, amit Dániában töltöttek, maga volt a pokol számomra. Valójában akárhányszor is buliztam végig az éjszakákat a szokásos társasággal, mégiscsak egyedül voltam, akárcsak a kisujjam. Nattie nélkül szórakozni is olyan volt, mintha csak az oldalbordámat távolították volna el belőlem. Hiányzott, nagyon is.
Persze a bátyja is. Jake, bár előre szólt, hogy el fognak utazni egy időre, szinte szó nélkül hagyott itt, miután egy fél éjszakát és reggelt azzal töltöttem, hogy a miattam kapott monokliját ápoljam. Nem tagadom, rosszul esett, hogy képes volt ilyen könnyen elmenni, és elfelejteni, hogy márpedig lenne miről beszélnünk, mielőtt Dániába szólítja a kötelessége. Például arról az estéről, amikor a húga háta mögött, a Grayson lakás kanapéján estünk egymásnak. De sajnos úgy látszik, neki mégsem volt olyan maradandó az élmény, mint nekem. Hiába bombáztam üzenetekkel, csak ímmel-ámmal válaszolt, állandóan a munkára fogva, hogy mennyire elfoglalt, nekem pedig egyre jobban kezdett betelni a pohár. Most pedig már ott tartok, hogy bármit képes lennék megtenni, csakhogy találkozzak, és beszéljek vele. Mert attól függetlenül, hogy napokkal ezelőtt már hazajöttek, nekem csak Nattie-val sikerült összefutnom, vele nem. És ez az, ami annyira bosszant, hogy képes voltam addig nyaggatni a barátnőmet, amíg be nem kerültem Jake nőgyógyászati rendelőjének várótermébe.
Most pedig itt ülök, keresztbe tett lábakkal, merészen felvágott ruhában, és várom, hogy az asszisztense végre-valahára beszólítson a rendelőjébe. Cseppet sem kedves tekintettel illetem, hiszen tudom jól, hogy ki is ő, Natie mindenbe beavatott, ami Dániában történt velük. Bár, amilyen életunt libának látszik, nem is értem, hogy Jake hogyan állhatott vele egyáltalán szóba. Fel vagyok háborodva, hogy utánam egy ilyen nőnek sem nevezhető valakivel képes összeállni.
Mintha csak szívességet tennék neki emelkedek fel a székről, és sétálok be lassú, mégis határozott léptekkel az ajtón, hogy aztán a lehető legcsábítóbb mosolyomat varázsolva az arcomra, nézek farkasszemet a férfival, miután szemérmetlenül végigfuttatom a tekintetemet rajta. Túlságosan is régóta nem láttam már ahhoz, hogy ezt meg tudjam állni. - Szép jó reggelt doktor úr! - búgom édesen, és megelégedve veszem tudomásul a meglepődöttséget az arcán. Ha arra számított, hogy leszek olyan jó kislány, és annyiban hagyom a kettőnk dolgát, hát nem is tévedhetett volna nagyobbat.
Jasmine Cosgrove

honey, i'm forever young


× play by :
carmella rose

× kor :
20

× tartózkodási hely :
london

× foglalkozás :
storm petrel

× hsz-szám :
48


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jake & Jasmine

Témanyitás by Jake Grayson2 on Pént. Júl. 14, 2017 10:35 am

couple goals?


Daisy nagyon kedves. Kávét főz, tejet önt bele, összekavarja, elém helyezi, a keze az enyémhez ér. Zavartan húzódom el, zavart mosollyal és mozdulattal. Hiszen mégis csak a rendelőben vagyunk, most én az orvos vagyok, Ő pedig az asszisztens szoros kontyba tűzött hajjal és olcsó szájfénnyel.
Rám mosolyog én pedig valahol nagyon zavartan viszonzom, és a kávéba süllyedek meg a határidő naplóba. Ujjaimat végigfuttatom a nő gyöngybetűin, a beírt neveken, pillantásomat a nap első betegére szegezem, és egy pillanatra el kell gondolkodnom.
Ms. Cosgrove.
Nem így hívják Nattie kebelbarátnőjét? Nem Ő az a fiatal kis fruska akinek a mosolya túl édes, aki ott lebzsel a házam körül, körülöttem, aki intim képeket küld, hozzám dörgölőzik, célozgat, csábítgat, megkívántatja magát?
És mire rájövök a válaszra, mire bekattan minden esemény és én magam mehetnék ki a rendelőből, hogy a karjánál megragadva rángassam végig a folyosón, már késő. Az ördög búgó hangon üdvözöl, én pedig elképedve, hitetlenkedve és morcosan bámulok rá.
- Jó reggelt Ms. Cosgrove. -
A hangom sötéten cseng. Keményen, markánsan, éreztetve, hogy valami nincs rendben.
Daisy rám pillant, látom a szemem sarkából. Érdeklődve, megilletődve hangszínemtől. De én nem tudok Daisyre nézni, csak Jasminet tudom bámulni kihívó öltözékében, negédes mosolyával.
- Mi a panasza? -
Villan a tekintetem figyelmeztetésképpen.
Jake Grayson2

honey, I'm on my cloud


× play by :
goncalo teixeira

× hsz-szám :
4


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jake & Jasmine

Témanyitás by Jasmine Cosgrove on Szomb. Júl. 15, 2017 8:27 pm

jake & jasmine
Ha tudná Jake, hogy valójában mennyi panaszom is van, és, hogy szinte mindegyik vele kapcsolatos, lehet, hogy inkább fel sem tenné nekem ezt a kérdést. De, ha már ennyire az orvos szerepét akarja játszani, legyen, én is felveszem a kesztyűt hozzá. És a gondolat, ami a kérdése után azonnal megfogan a fejemben, alig láthatóan, vészjóslóan villan meg a szemeimben is. Ennek ellenére igyekszem a lehető legjobban eljátszani a szerepet, amit másodpercekkel ezelőtt kigondoltam magamnak.
- Mostanában nem vagyok jól, doktor úr. Minden reggel hányingerem van, és görcsölök is. Valahol itt. - csúsztatom végig az ujjaimat le, a mellemtől indulva a hasamon át, egészen a méhemig, végig fenntartva a kialakult szemkontaktust közöttünk, majd a mozdulatom végén lesütöm a szemeimet, mintha csak zavarban lennék. Persze, tudom, hogy a válaszom után azonnal az együtt töltött éjszakánk fog az eszébe jutni. Ahogyan nekem is. De, hogy tetézzem még a dolgot, folytatom is, mielőtt akárcsak megszólalhatna. - Azt hiszem elfelejtettem bevenni párat a fogamzásgátló tablettáimból, mielőtt együtt lettem volna valakivel. Az jelentheti azt, hogy..? - nézek fel rá újból, kérdőn, ártatlan tekintetet varázsolva magamra, és meghagyva neki, hogy az utolsó két szóval együtt befejezze a mondatomat magában. Ha most nem, máskor sem fog szívinfarktust kapni.
Amíg a válaszára várok, ránézek az asszisztensnőjére, és egyszerűen képtelen vagyok türtőztetni magam. Jelenleg csak azt akarom, hogy Jake szenvedjen egy kicsit. - Ha mégis az lennék, előre szólok, mindenféleképpen abortuszra szeretnék menni, másról hallani sem akarok. Nem akarom egy buta egy éjszakás kaland eredményét megszülni, hogy aztán egy olyan férfihoz kössön, aki képes volt szemrebbenés nélkül elhagyni utána. - mélyen a szemébe nézek, és gúnyos mosollyal várom, hogy sikerül-e fájó pontra tapintanom az utolsó mondataimmal.
Jasmine Cosgrove

honey, i'm forever young


× play by :
carmella rose

× kor :
20

× tartózkodási hely :
london

× foglalkozás :
storm petrel

× hsz-szám :
48


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jake & Jasmine

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.