Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Megismerkedhetünk végre egymással?

Témanyitás by Anton Quinn Milkov on Szer. Júl. 19, 2017 11:46 am

Sétálok Kelet-London utcáin, ám nem teljesen egyedül jöttem ebbe a városba. Ott vannak apám emberei, akiket én választhattam ki, kivétel Hanket. Őt ugyanis igazi megfigyelőként adott mellém, de van olyan sanda gyanúm, hogy ettől sokkal többet is megtehet, ha rosszra fordulnak az események. Olyan, mint egy vizsgáztató, aki nem szól bele a kis tanítvány cselekedeteibe.  Mindenesetre meghagytam nekik, hogy feltűnésmentesen kövessenek, s bízzanak bennem. Egyébként meg tudják, hogy tanultam jó pár harcművészetet, így nem kell rám vigyázni, mint a hímes tojásra. S láss csodát, Hank nem teljesíti ezen kérésem. Ugyan helyi embernek van öltözve, úgy tapad rám, mint a bélyeg a borítékra! Emellett Hanket biztosan látta már Vasilisa, s biztosan hallott már róla durva történeteket, apám jobb kezéről. Egy igazi gyilkológép, ha megkérik rá. S istenem, rémisztő látni akkor azt a eszelős mosolyát, amit egyetlen egyszer tapasztalhattam meg. Ám általában fapofával csinál mindent, mint egy igazi báb, aki tökéletesen elégedett az életével. Biztosan a legjobb nők a lábai előtt hevernek. De miért gondolok én most rá, s miért nem arra a nőre, aki az első pillanattól fogva elrabolta a szívem? Tán azért, mert időnek előtte lebuktat ez a marha! Megállok, s visszafordulok az irányába, aztán jelzek neki, hogy váljon köddé. Ő azonban ellenkezik. Legszívesebben kitépném a hajam, annyira ideges vagyok. Végül ráhagyom, s tovább indulok. Kerülgetem magam előtt a helyieket. Egyes emberek meglesnek engem, de csak a tetoválásaim miatt, ami mind a két karomon megtalálható. A ruházatom követi a Londoni divatot és meglehetősen jól áll rajtam. Tán azt hinnék az emberek, hogy férfi modell lennék? Ki tudja! Egy nagyobb kereszteződéshez érek, mikor megpillantok egy szép ápolt hajzuhatagot hátulról. Rögtön a nekem igért nő jut eszembe,  Meggyorsítom a lépteim, aztán mikor elég közel vagyok hozzá, akkor megérintem a vállát.
- Vassochka?! - kérdezem bizonytalanul, ám mikor az felém fordul, akkor egy értetlen arcot látok.
- Bocsánat kisasszony, összetévesztettem valakivel. További kellemeset! - engedem útjára, s bennem pedig kavarognak az érzések. Kiújul bennem az a érzés, hogy nem fogok sikerrel járni. Tovább indulok, majd egy nyilvános padnál leülök pihenni. Egy időre a két tenyerem közé temetem az arcom, s elmélkedek azon, hogy miként hódítsam meg, vagy nyerjem el egyáltalán tetszését Vasilisának. Emlékszem még, hogy kisebb korunkban mennyire megalázó volt hallgatni, hogy nyilvánosan elutasított engem. A tekintetében ott volt az a egyértelmű kijelentés: Soha nem akarlak megismerni, se most, se máskor. Emellett szavakkal szintén megerősítette mindezt. Hej de nehéz az élet! Sóhajtok egyet, aztán körülnézek. Megpillantom a szemközti padot, ahol szintén annyit látok, hogy fekete hajzuhatag. Felállok a helyemről és lassan közelítek. Pár ember nekem jön, de ügyet sem veszek rájuk. Mikor túljutok a haladó tömegen, akkor pillantom meg igazán Őt! A Nagy Őt, teljes életnagyságban, boldog mosollyal az arcán. Telefonál a szentem, s elég jókedve ettől. Vajon ki lehet az öröme forrása? El vagyok gyengülve a látványától, egy darabig csupán csendesen figyelem. Mikor erőt veszek magamon, akkor lépdelek elé.
- Szia Vasilisa! - egy mosollyal próbálkozok, de nekem nem megy olyan természetesen, mint az övé.
- Szeretnék veled beszélni négyszemközt, kérlek.


honey, I'm on my cloud


× play by :
Thomas Davenport

× kor :
28

× hsz-szám :
5


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.