Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Lana & Oliver: The night is forever young

Témanyitás by Oliver Torran on Kedd Okt. 24, 2017 9:32 pm

Meg fogom fojtani Dave-t.
Jó, talán nem fogom megfojtani. Egyszerűen csak kilógatom a harmadik emeleti ablakon, hogy megtanulja, mik a határok. Az én hibám persze, nem definiáltam elég világosan, mit nem akarok csinálni. Mégis, ezekben a pillanatokban nagyon, nagyon mélyen elgondolkodok azon, megérte-e elmenni Amerikáig egy politikai konzultánsért.
Az egész három nappal ezelőtt kezdődött, amikor megérkeztünk. Dave persze azonnal magáévá tette a fél házat, mintha olajat talált volna a fedőlapok alatt. Én csak járkáltam ott, ténferegtem gyermekkorom üres romjai között. Minden szoba emlékeket idézett fel bennem: az egyikben vacsorára gyűlt össze a család, egy másikban apám elől bujkáltam, amikor megtudta, mit csináltam a több ezer fontot érő autójával, a harmadikban pedig…Nos, ott nem voltam egyedül. Ezek az emlékek egy dolgot értek el, és elkezdtem megkérdőjelezni, jó ötlet volt-e egyáltalán hazajönni. Ostobaság, nagyzolás, hülye tervek… Szinte futottam, úgy siettem át Dave-hez, hogy elmondjam neki: nem éri meg kipakolni, húzunk vissza az Államokba.
Elkéstem. Olyan két órával, amit egy teljes fal bánt, amire drága barátom fölfüggesztett egy ronda parafatáblát, majd tele aggatta cetlikkel, amiket szépen összekötött egymással. Mindenki látott már filmet, amiben az őrült zseni éppen elmagyarázni készül a gonosz tervet, igaz? Nos, ez elképesztően hasonlított arra.
– A probléma – kezdte magyarázni –, annyi, hogy senkinek halovány segédfogalma sincs arról, ki vagy. A Torran név szinte senki előtt nem ismert. Szóval föl fogunk rakni a címlapokra. Viscount hazajött, Viscount munkához látott. Ilyesmikkel. De mielőtt ez megtörténhetne, nos… az embereknek tudnia kell, ki a fene vagy. Márpedig arra a bulvárlapok a legjobbak.
Mint mondtam, meg fojtani ölni Dave-t. Számításaim szerint olyan két hónapon belül.
Röviden és tömören, így kerültem a Temze partján nyílt új hely megnyitójára. Hamar rájöttem, hogy nem az én elemem: öt évvel ezelőtt az lett volna, félre ne értsen senki. A lüktető zene, a szabadon folyó pia, a gyönyörű nők mind olyanok, amik elképesztően lekötötték volna fiatalabb önmagam. Most azon kaptam magam, hogy kezet ráztam néhány képviselővel, eljátszottam vagy két színésszel, hogy ismerjük egymást, majd megtaláltam a legelső csöndes sarkot, és ott ülve szopogattam az italom, lassan, kiélvezve a whisky zamatát.
A kilátás mindenképpen szép. A Temze sötét folyama szinte a lábam előtt terül el, és a másik part fényei aranyszínű ragyogásba vonják néhány részét. Egy sétahajú úszik komótosan a tenger irányába. Esküszöm, majdhogynem irigylem.
Oliver Torran

honey, I'm on my cloud


× play by :
Chris Hemsworth

× kor :
30

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Viscount

× hsz-szám :
9


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lana & Oliver: The night is forever young

Témanyitás by Lana Evens on Kedd Okt. 24, 2017 10:33 pm

Három munkával töltött nap után jól esne kikapcsolódni. Na jó, de mi van akkor ha hivatalos eseményen kell részt venni szombat este? Hát persze, hogy inkább ott vagyok, mint, hogy a szokásos törzs pubomba üldögéljek a baráti körömbe. Jó na természetesen ez nem így van. Főleg úgy, hogy senki sem jöhet velem, mert csak nekem szól a meghívóm, és nem vihetek magammal plusz egy főt. De el kell mennem, már csak Apám miatt is. Szavait idézve: „Jó lenne ha kicsit növelnéd a család hírnevét. És talán növelhetnéd az ügyfél körödet is.”
Persze, persze. Ez mind szép is jó, de akkor is. Egyedül, egy emberekkel teli helyen, drága piával és csomó unalmasa emberrel. Kinek lenne kedve, nem érdekből megjelenni?
Nem is számítok nagyon nagy bulira, csak valami nagyon elegáns befásult állófogadásra. Annak ellenére, hogy ez egy klub. Pontosan ezért kiöltözőm, úgy mintha egy politikai eseményen vennék részt. Fekete csipkés koktél ruhát veszek, ami elől combközépig ér, míg hátul sokkal hosszabb. Egy vörös magassarkút veszek fel hozzá, és a cipőm színéhez jól passzoló vörös boríték táskát. A hajamat laza hullámokba formázom és féloldalra tűzőm. Így az egyik oldalt pontosan jól látszik az apró kis gyöngy a füllembe, ami jól passzol a kezemen lévő gyöngy karkötőmhöz. A szem sminkem viszonylag halvány, viszont vörös a rúzsom. Egyszerűen imádom ezt a színt a számon, és szerintem jól is áll, mert ugye vörös hajam van.
Jobbnak láttok taxit hívni, ha esetleg még is innék egy kicsit, ne legyen belőle baj. Pont időben készülök el ahhoz, hogy megérkezett taximnak egy percet se kelljen rám várnia.
Ahogy megérkezem és belépek a szórakozóhelyre meglepődőm. Arra számítottam, hogy rengeteg öltönyös úriemberrel találom szemben magam, akik csevegnek. Ehelyett az öltönyös, most már úriembernek sem mondható emberkék, vedeltek, és egyszerre ugráltak a zene ütemére. Furcsa érzés volt látni, hogy a híres színészek és a politikusok ennyire felszabadultan buliznak. A zene meglepően jó volt, most már csak annyi a kérdés, hogy a pia milyen.
Már a harmadik whisky kólámmal maszkálok, nem feltétlen bírom a piát, de ez igen kellemes, és nem is nagyon üt. A magassarkúban már szinte nem is érzem a lábam annyira fáj. Ezért igyekszem megkeresni a legcsöndesebb, nyugodtam kis sarkot az épületben. Hát, hogy is ne lenne más kép, mint, hogy ül valaki ott, ám a lábfájdalmam annyira erős, hogy ha nem a bőr kanapéra akkor a földre ülök le, nagyon gyorsan. Remélem nem fogja bánni az illető, a társaságomat, ha meg még sem tetszik neki, akkor nyugodtan tovább állhat.
- Szia! Ne haragudj, de leülhettek?
Megkérdezem de a választ megsem várva, huppanok le a fotelba.
Lana Evens

honey, I'm on my cloud


× play by :
Holland Roden

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fotós/Modell

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lana & Oliver: The night is forever young

Témanyitás by Oliver Torran on Szer. Okt. 25, 2017 10:02 pm

A nyugodt város és a meglehetősen szabadjára engedett buli mögöttem együttesen juttatnak el ugyanarra a következtetésre: inkább hazamegyek. Majd megmondom Dave-nek, hogy vagy mutogatja magát ő – amiből sok jó nem fog kisülni –, vagy találunk egy normálisabb módot arra, hogy újra bemutatkozzak a hazai közönségnek, és rohadjon meg minden koholmánya. Nem holmi vásári majom vagyok, akit körbeparádéztathat, és kell lennie egy olyan módnak, amivel megtarthatom az önbecsülésem. Még akkor is, ha előre borítékolhatom, mit fog mondani: politikában az önbecsülés és a tisztesség az első két áldozat.
Eddig a keserű gondolatig jutok mielőtt egy gyönyörű, fiatal nő megzavar. Ó, milyen gyorsan tudnak változni az elképzelések.
– Persze, - biccentek. Látom, hogy minden lépéssel elkínzottabb kifejezés jelenik meg az arcán, még akkor is, ha próbálná rejtegetni. A fájdalmat sosem tudják jól titkolni az emberek. Az már jobban meglep, hogy mire megszólalok, a hölgy már le is dobja magát velem szemben. – Szabad megkérdeznem, kihez van szerencsém?
Nem flörtölni próbálok annyira, mintsem a belém nevelt udvariasság ütközik ki, ennek ellenére nehéz nem észrevennem, mennyire csinos ez a lány. És ismerős, valahonnan pokolian ismerős, mintha láttam volna már. Egyetem? Nem, kétlem. Amerikához tudom kötni, de az meg valószínűtlen. Az akcentusa angol, míg én ezalatt az öt év alatt már majdnem teljesen levetkőztem a sajátomat, családom rettenetes rémületére.
Ez zavarni fog egy darabig. Talán a neve segít majd.
– Szóval, mi a véleményed a helyről? – kérdezem. Vannak rejtett motivációim? Vannak. nem olyanok, amiket a legtöbb ember hinne. Dave azt akarta, mérjem föl a terepet, és azt próbálom tenni. Arról nem is beszélve, hogy azoknak a fele, akik odabent annyira jól érzik magukat, vagy látott pelenkában, vagy látta a pelenkás képeimet, vagy együtt ittunk még tizenévesen. Furcsa érzés rádöbbenni, hogy nem érdekelnek. A hölgy velem szemben, ellenben? Ő új. és az új dolgok mindig érdekesek, főleg annak, aki hosszú útról tér haza.
Oliver Torran

honey, I'm on my cloud


× play by :
Chris Hemsworth

× kor :
30

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Viscount

× hsz-szám :
9


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lana & Oliver: The night is forever young

Témanyitás by Lana Evens on Csüt. Okt. 26, 2017 8:44 am

Nagyon fáj a lábam, és ezt nem, is próbálom meg elrejteni. Nem erre számítottam, azt hittem, hogy csak beszélgetünk meg üldögélünk. Ehelyett viszont végig buliztam idáig az estét. Nem vagyok én ehhez hozzá szokva. Tudom, tudom. 23 éves vagyok ilyenkor nagyban bulizni kéne járni, de nem szoktam. Legalábbis így nem. Általában csak összejövünk pár baráttal és iszogattunk. Nem táncolom végig az estét tűsarkúban.
- Lana Evens.
Nyújtom felé mosolyogva a kezem.  Meglep, hogy őt még igenis úriembernek lehet nevezni, és nem itta szét az agyát. Ilyen emberrel nem találkoztam még ma este. Ami nagyon fura mert a legtöbben 50 év körüliek vagy még idősebbek.  És még a britek vannak „befásulva”.
- Önt?
Ha ő udvarias akkor természetesen én is előveszem a szebbik énem. Kihúzom magam és megpróbálva leküzdeni a fájdalmat annyira úri nőnek tettetem magam, amennyire csak engedi ez a környezet.
Nem ismerős a neve, mondjuk nem csodálom, hisz Amerikai akcentusa van. Vagy legalább is nagyon hasonlít hozzá, mintha keverték volna a brit és az amerikai beszédet.
- Tetszik. Határozottan tetszik. Őszintén nem erre számítottam, de pozitívan csalódtam.
Még mindig magamat kihúzva és mosolyogva beszélek. Azt hiszem valamennyire sikerült eltakarnom a fájdalmat, hiába a modell évek megerősítik az ember lányát. Még úgy is ha ott csak egy-egy kép erejéig kell levetkőznöm a fájdalmat.
Belekortyolok a wishky kólámba, majd vissza teszem az asztalra. Tehetek én bármit akkor is nagyon jól esik. Be kell vallanom legtöbbször sörözni szoktam és azt bírom is, de ez most isteni. Biztos vagyok benne, hogy ez Ír wishky.
- Esetleg megkérdezhetem, hogy hova valósi vagy?
Csak nem hagy nyugodni ez a dolog. Lehet, hogy nem is amerikai csak ott élt pár évig. Ami azt jelentené, hogy angol nemesi családból származik, vagy is valami olyasmi. Szóval ismernem kéne, legalább a nevét. Ez minden esetre érdekes.
Lana Evens

honey, I'm on my cloud


× play by :
Holland Roden

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fotós/Modell

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lana & Oliver: The night is forever young

Témanyitás by Oliver Torran on Szomb. Okt. 28, 2017 4:59 pm

Idejét sem tudom, mikor jártam utoljára egy ilyen helyen, főleg ennyire…kitüntetett társaságban. Az utóbbi öt év csöndes szalonokban, a tipikus füsttel teli szobákban telt, ahol köztudottan zajlik a politika. A Tócsa másik oldalán nem próbálják megmutatni a politikusok, hogy ők is egyek a nagyközönségből, hogy még mindig fiatalosok, és nem sok olyan szórakozóhely van, ami meghívná őket a megnyitójukra. Ellenben a belharcok sokkal, de sokkal izgalmasabbak tudnak lenni.
– Oliver Torran –
felelem, majd elgondolkodom. A neve is ismerős. Nem találkoztunk, ez biztos, de akkor honnan? Film? Nem, emlékeznék rá. A kérdés egyre jobban zavar, ezért végül csak fel kell tennem. – Ez lehet furcsán hangzik, de olvashattam valahol magáról?
– Akkor mire számított? – kérdezem. Tény, mi britek a világon arról vagyunk híresek, hogy karót dugtunk a hátsó felünkbe…meg arról, hogy meghódítottuk a nagyobbik részét. Nem sok olyan történelmi múzeum van ezen a világon, amibe anélkül sétálhatnék be, hogy ne találkoznék olyan időszakkal, amikor a mieink ott jártak – és azzal, mit műveltek.
– Persze – felelek, majd egy halovány mosoly szalad át az arcomon, mielőtt kihúznám magam ültömben, és a lehető leghivatalosabbnak tűnő hangomon szólalnék meg újra, karikatúrájaként minden ember elképzelt angol nemesének. – Drága hölgyem, elnézését kérem, de nem voltam teljesen őszinte magával. A teljes nevem, ahogy honfitársaim tartanák, a Tiszteletreméltó Oliver Torran, Ripon Viscountja.
Még egyfajta tisztelgést is beleiktatok az egészbe a végén, persze a lehető leginkább túldramatizálva. A Pocsolyán túl igyekeztem a lehető legritkábban előállni a nemesi mivoltommal – egyszerűbb volt úgy. Szinte már hozzá is szoktam, hogy viccet csináljak belőle, mielőtt még bejönne a kismillió kérdés attól a néptől, akik sosem ismerték a földbirtokosi arisztokrácia fogalmát. Pontosabban, amikor ismerték, akkor is lázadtak ellene. És én elszabadítottam az egyiküket ezen az országon…
Ha ezért nem állítanak előbb-utóbb bírósága elé, akkor soha semmiért.

Oliver Torran

honey, I'm on my cloud


× play by :
Chris Hemsworth

× kor :
30

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Viscount

× hsz-szám :
9


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lana & Oliver: The night is forever young

Témanyitás by Lana Evens on Szomb. Okt. 28, 2017 11:03 pm

Bólintok egyet ahogy elárulja a nevét. Még mindig ismerős, de megmagyarázni nem tudom, hogy miért. Talán majd később kapok rá választ. Ha jól látom rajta akkor ő is gondolkozik valamin, és ha jó emberismerő vagyok, már pedig az vagyok, akkor nagy eséllyel azon töpreng, hogy ismerheti-e a nevem valahonnan. Nem is habozz és feltesz egy kérdést evvel kapcsolatban. Elmosolyodom.
- Lehetséges ha nézz fotós magazinokat. Vagy hallott már az Evens vállalatról. Ugyan is sokszor megjelentem az Apám oldalán az újság címlapokon.
Külön nem hangsúlyozom ki, hogy Apám a cég alapítója és vezérigazgatója. Hiszen már a vállalat neve is erre utal.
A szemébe nézzek miközben elkezdem kifejteni, hogy mért is nem erre számítottam mikor ide értem.
- Igazából azt hittem, hogy majd csak iszogatunk meg beszélgetünk, mint egy állófogadáson. Erre nagy meglepetésmre rengetegen isznak és táncolnak. A hangulat egyszerűen az egekben jár.
Közelebb hajolok a velem szemben üllő úriemberhez.
- Látja azt a hatvan év körüli férfit?
Bólintok lágyan a fejemmel a bulizó tömeg felé, aminek a szélen ott tántorog egy „kicsit” részeg rózsaszín nyakkendős, enyhén kopaszodó férfi.
- A nagybátyám és a Képviselőház egyik tagja. Soha nem láttam még ennyire részegen, sőt még részegnek sem láttam. Az már nagy szó ha ő egyáltalán iszik. Úgy, hogy ez egy jó parti. Bocsájtson meg  a szóhasználatomért, de ez inkább buli mint parti.
Javítom ki magam azonnal. Jó így látni a nagybátyám. Mindig olyan karót nyelt módon viselkedik és ha nagy ritkán összeülünk akkor is ilyen viselkedési formát tanúsít. Huszonhárom éve ismerem és még sosem láttam ennyire felszabadultnak, kimondottan fura, de tetszik.
Összeszedem a bátorságomat és felteszem neki azt a kérdést amiből megtudhatom, hogy honnan ismerős a neve.
Akaratom kívül muszáj vagyok széles mosolyt felvennem az arcomra. Egyszerűen jó hallan, hogy milyen módon meséli el, hogy nemesi származása van. Kacagtató módon teszi ezt, amit én alig tudok vissza folytani, gondolom ez látszik is rajtam.
Most már tudom, hogy mért olyan ismerős a neve. Még anno a jómenő iskolában Anglia fontosabb nemesi családjainak meg kellet tanulni a történetét. Mára már persze nem tudnám elmondani, hogy mivel is foglalkoztak pontosan. Már akkor is felesleges információnak tarottam, és ez nem is változott.
Kinézek a mellettünk lévő ablakon, a Temze partján vagyunk, így gyönyörű kilátásunk van a folyóra és a folyópart másik oldalára. Ám elkezd esni az eső. Ennek látványán nem lepődőm meg, inkább csak csalódott vagyok. Kicsit hangosabban kifújom a levegőt és visszanézzek az előttem üllő férfira. Miközben magamban konstatálom, hogy mire kiérek a taxihoz ami innen csak tíz perc gyaloglásra tud megállni, addigra teljesen elfogok ázni.
Lana Evens

honey, I'm on my cloud


× play by :
Holland Roden

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fotós/Modell

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lana & Oliver: The night is forever young

Témanyitás by Oliver Torran on Szer. Nov. 01, 2017 4:28 pm

– Valószínűleg mindkettő oldalon belefutottam – felelem. Nem emelem ki, hogy volt dolgunk az Evans-vállalattal, arról amúgy sem valószínű, hogy tudna, és lehet, nem nyerné el a tetszését. Vagy apa, vagy nagyapa lehet az fejes.
Állok a tekintetét, és még egy féloldalas mosolyra is futja közben. Nem számítottam komoly, vagy éppenséggel kedvelhető társaságra itt. Dave azon az állásponton volt, hogy amíg vigyorgok, és ez nem totálisan nyilvánvaló, addig ezzel nem is lesz probléma. A tervekről kussoljak, egyébként építsek kapcsolatokat. De Lana személyében összefutottam valakivel, akivel nem olyan érzés beszélgetni, mintha egy recés lappal kellene kezet mosnom.
– Őszintén, én is egy állófogadásban gondolkodtam. A pocsolya másik oldalán nagyon másképp menne ez a dolog. Kifejezetten…különös – felelem. Jó, nem egy vad parti ez még, messze van attól, de sokkal fölszabadultabbak, mint gondoltam. Vannak éppen elegen, akik már nehezen tudnák megmondani, hol vannak éppenséggel, vagy azt, kivel jöttek. Ez utóbbi nagyobb probléma lehet még. – Talán azért, mert a saját köreikben vannak. Jobban elengedhetik magukat.
– Akkor buli – felelem, a pohár fölött kacsintva rá. Ezután a figyelmem a férfi felé fordítom, akinek a mozgása…nos, indikálja, hogy nem most kezdett iszogatni. – A nagybátyja…Tory, vagy Munkáspárti?
Az ajkán megjelenő mosoly arra utal, hogy értékelte a sajátos kis mutatványomat – ami nekem is okoz némi örömöt. Sosem vettem magam egészen komolyan, már a tengerentúlon sem. Ott viszont megvolt az a nem éppen apró előnyöm, hogy kevesen tudták, ki vagyok, és ha esetleg csináltam valami ordenáré marhaságot, az nem nagyon jelenhetett meg a hírekben. Itthon? Minden tettem a családra reflektál.
Ahogy az első esőcseppek landolnak, elfintorodom egy kicsit. Normális esetben ez az idő tökéletes kifogás lenne arra, hogy távozzak, most mégis kicsit keserűnek érzem magam emiatt. Szívesen maradtam és beszéltem volna még vele… Ellenben, ha gondolkodunk kicsit, ennek nem kell feltétlenül az este végét jelentenie. Fölállok, és kinyújtom a kezem Lana felé.
– Ezúton szeretném fölajánlani szolgálataimat – jelentem ki egy baráti mosoly kíséretében. – Szívesen hazaviszem, ha szeretné. Van autóm, és a sofőr valahol itt van, csak vizet ivott egész éjszaka. Nem szeretett miatta különösebben.
Oliver Torran

honey, I'm on my cloud


× play by :
Chris Hemsworth

× kor :
30

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Viscount

× hsz-szám :
9


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lana & Oliver: The night is forever young

Témanyitás by Lana Evens on Szer. Nov. 01, 2017 9:29 pm

Meglepődőm azon, hogy honnan ismerheti a nevem. Nem gondoltam volna, hogy nézz fotós magazinokat. Ezek inkább a szakmában dolgozókhoz szólnak és olyan nevek kerülnek általában be, akiket az egész világon ismernek és/vagy versenyeket nyertek. Így akármelyik magazinba nehéz bejutni, ezért büszke vagyok magamra. Nem egy magazinban és nem egyszer szerepeltem már. Ami nagyon nagy hírnevet hozott és pont ezért dolgozhatok most ekkora ügyfélkörrel.
A beszélgetésünk közben végig a szemébe nézzek, már csak azért is mert ezt tanították, hogy ezt így illik. De most kivételesen nem csak az illemszabályok miatt teszem. Hanem azért, mert érdekel, hogy mit mond. Végre valaki aki nem csak a munkáról vagy piáról akar beszélni.
- Hát higgye el nekem, ez itt sem egy átlagos viselkedés.
Ó, ez az átlagostól nagyon messze van. Ahány politikai eseményen vettem részt, úgy annyiszor volt nagyon unalmas. Ilyet szerintem nem igen látott még senkisem, főleg úgy nem, hogy Anglia fő politikusai jelen vannak. Szerintem mindenki csak egy fogadásra számított a jelen lévők közűl. Nem is értem, hogy hozták ezt össze a szervezők.
Félre húzom a számat, nem igazán értek vele egyet, abban, hogy itt jobban elengedhetik a magukat. Sőt, sok ellenfelük van, akik alig várják, hogy hibázzanak és felhasználják ellenük. Ez is azt bizonyítja, hogy az emberek néha nagyon meggondolatlanok tudnak lenni, és olyan döntéseket hoznak, amiknek később komoly következménye lesz. Nem mondom ki a véleményem, csak arc kifejezésemmel fejezem ki azt. Nem akarom, hogy azt higgye szándékosan kötekedem, pedig ez nem így van, egyszerűen csak nem egyeznek a véleményeink.
- Egyértelműen, Tory.
Az a helyzet, hogy ők vannak a legtöbben, ami azt jelenti, hogy ennek volt a legnagyobb valószínűsége. A nagybátyám volt az első aki mert nemet mondani, annak, hogy a Munkáspárt oldalára álljon.
Ahogy elnézzem a nem éppen józan férfit, arra gondolok, hogy ebből még baja lesz. Holnap vagy talán holnap után ő lesz a címlapokon és szüksége lesz a tanácsadóira, hogy hogyan beszélje ki magát. Nem lesz könnyű neki, viszont cserében nagyon nehéz lesz számára.
Ahogy feláll Oliver meglepődőm, és amit ez után mond az értetlenkedést csalja az arcomra. Ám rá se kellet kérdeznem, azonnal folytatta is a mondandóját.
Elgondolkodom. Két lehetőség jár a fejembe. 1. ha nemet mondok, akkor elfogok ázni, és nem is kicsit. 2. ha igent mondok, akkor egy jó beszélgetést folytathatunk még.
- Ha nem gond, szívesen elfogadom az ajánlatát.
Megfogom a kezét, majd széles mosolyt veszek fel az arcomra és felálok a kényelmes fotelből. Egyből elkezd újra fájni a lábam, megpróbálom annyira elrejteni ezt, amennyire tudom. Remélem nem észrevehető, vagy legalábbis nem nagyon.
Lana Evens

honey, I'm on my cloud


× play by :
Holland Roden

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fotós/Modell

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lana & Oliver: The night is forever young

Témanyitás by Oliver Torran on Szomb. Nov. 18, 2017 6:16 pm

– Akkor talán az este sem annyira átlagos? – kérdezem, megtoldva egy féloldalas, majdhogynem kihívó vigyorral. Valahol szeretném azt hinni, hogy elég közel állunk az amerikaiakhoz bizonyos kérdésekben. Nem sokan ismernék el ebben az országban, de a pár évszázadra magára hagyott gyarmatunk igenis élen jár néhány dologban. Gondolom, idő kérdése volt. Ha háromszáz évre magára hagysz egy joghurtot, az is kiemelkedő lesz valamiben. És emlékeztetnem kell magam, hogy Dave előtt ezt sose süssem el.
Az egy érdekes kérdés, miként fog kinézni ez az egész a holnapi lapokban. Kétlem, hogy most készült képeket hoznának le. A médiának jelentős érdeke, hogy a politikusokkal jó viszonyt ápoljon. Hogyan máshogy kapnák meg a legjobb infókat, az interjúkat, a szivárogtatásokat? Manapság már nem szokás ellenséges viszont ápolni politikusokkal, ha újságíró vagy. Szóval valószínűleg lehoznak néhány képet a kora estéről, írnak egy rövid cikket a jó hangulatban telt megnyitóról – és ennyi.
– Áh – felelem, enyhém elhúzva a szám. Sosem kedveltem a konzervatívokat, amiből volt éppen elég problémám apámmal annak idején. Persze, az már mind a múlthoz tartozik, de attól még egy olyan seb, ami sosem gyógyult be teljesen, és most már nincs is nagyon esélye rá.
Követem a tekintetét, és látom, hogy aggódik a nagybátyjáért. Biztosra megyek, hogy megjegyezzem a férfi arcvonásait. Az italozás nem bűn, akkor sem, ha valaki választott képviselő. Gyengeségnek ellenben gyengeség. Az ilyesmit érdemes fejben tartani.
Ahogy elesik az eső, talán egy kicsit meggondolatlan ajánlatot teszek. Mégis elfogadja, és a mosolya az enyémre is hasonló kifejezést csal. Szép nő, ez az igazság, és mint férfiembernek, kiemelt gyengeségem van szép nők iránt. A lehető legrövidebb útvonalat választva vágok át a belső helyiségen, menet közben, csak a tekintetemmel, jelezve a sofőrnek, hogy örülnék, ha körbehozná az autót. Bólint, majd eltűnik.
– Tudod – kezdem, Lana felé szánva a szavaimat –, ha kijutottunk innen, szerintem nyugodtan vedd le a cipőd. Az autóban van fűtés, és rossz látni, mennyire szenvedsz tőle.
Becsületére legyen mondva, megpróbálta elrejteni. A fájdalom azonban oylan dolog, amit az emberek ritkán tudnak igazán palástolni.
Oliver Torran

honey, I'm on my cloud


× play by :
Chris Hemsworth

× kor :
30

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Viscount

× hsz-szám :
9


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lana & Oliver: The night is forever young

Témanyitás by Lana Evens on Szomb. Nov. 18, 2017 8:56 pm

Válaszul lágyan bólintok miközben kivillannak egy pillanatra a fogaim ahogy mosolygok. Ó nagyon nem átlagos ez az este. Sem az angol politika sem az én szempontomból. Nyilván való, hogy a politika szempontjából mért nem az. Az enyémre már annyira ez nem igaz. Nem szoktam klubokba járni, főleg egy adott társaság nélkül. A másik dolog pedig az, hogy nem megyek csak oda egy ismeretlen emberhez, hogy leüljek vele szembe, vagy ne adj Isten, beszélgessek is. Igazából én most sem léptem volna ezt meg ha nem fájt volna a lábam. De biztos nem kezdtem volna beszélgetésbe ha Oliver nem szólít meg. Tudom, tudom ezt nem éppen így illik, de mindig nehezemre eset idegen emberekkel ismerkedni vagy ilyen emberek közé menni, ha egyedül vagyok. Bár ez nem látszik és sikerült egy egész jó álarcot kifejlesztenem, még is nem túl jó érzés. Mindig ott lesznek a gyomromba a kis pillangók ha emberek közé kell mennem, akár egy eseményen akár csak az utcán egy pillanatig. Bár ez tényleg nem látszik rajtam, mert ahelyett, hogy lesütném a szemem a földre vagy előveném a telefonom, hogy „megtudjam mennyi az idő”, inkább felnézzek és kihúzom magam. Nehezemre esik néha, de muszáj, így neveltek.
Nem könnyű esetek az angol politikusok sem, mindent megtesznek, hogy az ellenségeiket félre állítsák.  És ebben nagy segítségükre van a média is. Vannak különböző párt közeli lapok vagy TV csatornák, amik képesek egy-egy politikust a földig alázni, csak azért, hogy a másik pénzelje és tetszen neki. Nyílván vannak olyan hírforrások is akik nem ezt teszik, de nagyon ritka az ilyen ebben a mai világban.
Ahogy látom nem nagyon tetszik neki a nagybátyám politikai hova tartozása. Igazából egyáltalán nem érdekel, személy szerint senkit nem ítélek el csak ezért mert nem egyeznek a politikai nézeteink. Az viszont nem tetszik, ha nem nézz utána az ember annak amit állít miközben az hülyeség. Meg kell gondolni, hogy mit állítunk mielőtt kimondjuk. Főleg ezekben a körökben.
Felállok és szó nélkül követem a férfit. Hála neki, mert a legrövidebb úton vezet ki az épületből. Mielőtt még kiérnénk mond valamit. Bár már nem a tömeg közepén vagyunk még is nagyon oda kell figyelnem hogy mit is mond. Elmosolyod és bólogatok. Ezek szerint nem sikerült annyira jól elrejtenem a fájdalmat. Kár, de nagyon hősies az úriember reakciója.
Mire kiérünk az épületből már ott vár minket az autó, a sofőr kinyitja nekem az ajtót, majd amint beszállok át megy a másik oldalra is hogy megismételje ugyan ezt. Azonnal kilépek a magassarkúból, váó mennyivel jobb így! Bár a helyzet fura, hisz ritkán veszi le az ember lánya egy idegen kocsijában a cipőjét. Kicsit előre hajolok, hogy elmondjam a címem.
- Kensington High Street.
Szeretem azt a környéket, bár nem a legmodernebb én még is egy modern felhőkarcolóban lakom, a legfelső emelet az enyém plusz még a tető fele, ami be van zöldítve, így elég észrevehető épület.
A mellettem ülő férfi felé fordulok.
- Ha már itt ülünk egymás mellet. Mi lenne, ha tegeznénénk egymást?
Lana Evens

honey, I'm on my cloud


× play by :
Holland Roden

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fotós/Modell

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lana & Oliver: The night is forever young

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.