Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Találkozás egy ismeretlen ismerőssel - Lana & Hugo

Témanyitás by Hugo Norton on Pént. Okt. 27, 2017 4:25 pm

   
Lana& Hugo
Laza péntek este, így a haverokkal elhatározzuk, hogy kirúgunk egy kicsit a hámból. Semmi durva, csak egy laza whiskeyzgetés, sörözgetés, ilyesmi. Kell néha ilyen. Különben is jól jön a lazítás. Egyébként is, mostanság Sonja, jobban mondva a saját bénaságom miatt eléggé kivagyok. Ők persze erről mit sem tudnak. Nem szoktam senkinek fecsegni Sonjáról. A szüleimnek említettem ugyan, de ők nem értettek meg. De majd ha megismerik ezt a tüneményt… Addig azonban inkább nem említem senkinek, a tapasztalat azt mutatja, ez így a helyesebb. Egyébként is, előbb magamat kellene összeszednem. Talán erre ez a kis laza, italozós este is jó lesz. Feltöltekezek és jövő héten végre megmutatom neki. Elérem, hogy észrevegyen. Az leszek, aki valóban vagyok, nem ez a pancser, amilyennek előtte mindig mutatkozom. Mint egy buta kamasz. Pedig egy ilyen angyal egy igazi férfit érdemel. De majd én megmutatom.
A ma este azonban nem erről szól. Ma csak lazán jól akarom érezni magam. Ebben sosem volt gond úgysem. A haverjaimmal kedélyesen beszélgetve lépünk be a kedvenc helyünkre. Természetesen öltönyben, jól fésülten, ahogy azt kell itt. Az ilyen kulturált helyekhez vagyok szokva, nem a zsúfolt kiskocsmákhoz. Félreértés ne essék, én ott is jól tudom érezni magam, de a barátaim nagy része, akik hozzám hasonló magasabb társadalmi körből kerültek ki, valamiért viszolyog ezektől a helyektől. Pedig van közöttük, aki még csak be sem tette a lábát hasonló helyre, honnan tudná hát, mit hagy ki? De hajthatatlanok, nekem meg jobb a békesség. Különben is szeretem ezt a helyet a maga visszafogott eleganciájával.
Jó hangulatban telepszünk le az egyik asztalhoz és várjuk, hogy a pultos kijöjjön az asztalunkhoz felvenni a rendelést, ahogy azt itt szokás. Addig pedig tovább folyik a szó mindenféle sületlenségről, ami viszont módfelett jókedvre derít a társaságból mindenkit. Úgy érzem, ezt az estét nem ronthatja el semmi most. Bízom benne, ez a meggyőződésem nem is fog változni később sem. Én ma tényleg jól akarom érezni magam.


_________________

Mr. Hopeless Romantic Princeavatar

honey, I'm on my cloud


× play by :
Keegan Allen

× kor :
28

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
egyetemista, önkéntes

× hsz-szám :
87


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Találkozás egy ismeretlen ismerőssel - Lana & Hugo

Témanyitás by Lana Evens on Pént. Okt. 27, 2017 9:54 pm

Péntek este van, éppen csak beesek a lakásomba, annyira fáradt vagyok. A fotós eszközeimet berakom az erre kialakított szobába. Leveszem a cipőm, a hajam laza kontyba fogom és megengedem a forró fürdőm, meg meggyújtok pár gyertyát. Ma nehéz napom volt, három ügyfelemnek a fotózását csináltam meg, plusz még egy nagy szabású reklám fotózást is meg kellet csinálnom. Ebben a munkában igazából nem is az a nehéz, amikor ott állsz a fényképező géppel és utasításokat adsz a modellnek. Hanem az utómunka. Az a legidőigényesebb és a legunalmasabb az egész dologba. Persze szeretem ezt a munkát, de amikor már három hete folyamatosan éjjel-nappal ezt csinálod, akkor igenis fárasztó.
Szóval mára már csak egy forró fürdőre vágyom, amit már el is kezdtem megcsinálni, amikor megcsörren a telefonom. Elzárom a vizet és felveszek egy köntöst, majd rohanó léptekkel lesietek a földszintre. A telefonomon egy vicces kép látható a legjobb barátnőmről.
- Lana hello!
- Szia Amy!
Unott hangon köszönök a vonal túloldalán lévő izgatott hangú lánynak. Már előre félek, hogy mit talált már ki megint.
- Igyekezz, mert egy óra múlva ott lesz érted a taxi.
Ha most látná a reakcióm, akkor biztos vagyok benne, hogy valamit beszólna.
- Nem megyek sehova.
- Dehogy is nem. Elmegyünk bulizni egyet. Persze csak elegánsan.
- Nem mondom el még egyszer. Nem megyek sehova.
- De jössz. És már csak 57 perced van. Na szia!
Meg sem várta, hogy elköszönjek, már rám is tette a telefont. Nagyot sóhajtok majd elkezdek készülődni.
Pontban fél kilenckor ismét hívott a barátnőm, hogy itt van a taxi. Sietős léptekkel megyek a kocsihoz, amiben már ott ült az a lány aki miatt nem tudok piheni. Puszi, puszi, majd elkezdünk érdektelen dolgokról beszélni. Végig nézek rajta, majd konstatáltam, hogy jól sikerült kiválasztanom a szettem. Most kivételesen nem fekete, hanem bézs ruhát vettem fel. Gyönyörű, az egész csipkés, persze csak szolidan. Hozzá illő cipőt és boríték táskát viselek. A hajamat hagytam úgy ahogy volt, csak leengedtem. A szemsminkem egy barnás füstös smink, a rúzsom, meg egy sötétebb rózsaszín, ami nem túl hivalkodó.
Ahogy kiszállok a gépjárműből és belépünk az inkább bárnak nevezhető, mint kocsmának, szórakozó helyre mindenki végig nézz rajtunk. Az új gazdag lányok irigykedve követnek a tekintetükkel, míg a mi köreinkbe tartozók mosolyogva és elismerő tekintettel teszik ugyanezt.
Leülünk az egyik kétszemélyes asztalhoz és míg Amy rendel egy üveg 300 fontos bort, én kiszúrok valakit a pincér mögött. Nem tudom ki az, viszont nagyon ismerős és biztos vagyok benne, hogy ismerem valahonnan.
Fél óra után a velem szemben ülő lány észre is vette ezt, és nagylendülettel megindult a felé a csapat felé, ahol ül az a férfi is. Mindezt úgy, hogy a bort és engem is magával vitt.
- Sziasztok, ne haragudjatok meg, de nem bírjuk egyedül meginni ezt a bort. Esetleg segítenétek?
Annyira utálom mikor iszik, ilyenkor mindig levetkőzi a nemesi származását. Viszont valamennyire legalább megmarad űrinőnek.
avatar

honey, I'm on my cloud


× play by :
Holland Roden

× kor :
24

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fotós/Modell

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Találkozás egy ismeretlen ismerőssel - Lana & Hugo

Témanyitás by Hugo Norton on Kedd Dec. 05, 2017 10:59 pm

   
Lana& Hugo
Kedélyesen folyik a beszélgetés a társaságban, úgy érzem, tényleg semmi nem ronthatja el a kedvem ma este. Nem akarok semmi szomorúra vagy lehangolóra gondolni, csak kiélvezni a pillanatot. Ezért is, fene nagy jókedvemben, mikor a pultos lány odalép az asztalunkhoz és az itt megszokott, udvarias felütéssel megkérdezi, mit hozzon, a többieket megelőzve szólalok meg.
- Mindenkinek egy dupla whiskyt és egy sört legyen szíves. Az összesen… öt lesz ebből a kombinációból. Köszönöm. – Gyorsan végignézek a társaságon, hányan is vagyunk, miközben rendelek. Nem terhel ez meg engem anyagilag, a többiek pedig úgyis visszahívnak majd az este folyamán, efelől nincs kétségem. Itt senki nem küszködik anyagi gondokkal, az egyszer biztos. Ezek után tovább beszélgetünk, a rendelésünk is megérkezik, hamarosan azonban bővül a társaságunk. Mégpedig két igencsak szemrevaló hölggyel. A srácok természetesen bőszen bólogatnak a lányok kérdésére, önfeláldozón ajánlják fel a segítségüket és a társaságukat és arrébb is csúsznak, hogy helyet biztosítsanak nekik. Mivel szélen ülök, az egyikük pont mellettem fog majd helyet foglalni. Bár egyébként az egyik lány arcvonásai meglehetősen ismerősek számomra. Noha hirtelen nem ugrik be, honnan is, nevet pedig végképp nem tudok hozzá kapcsolni. Mindenesetre vagyok már olyan oldott hangulatban, hogy akár mellettem ült le, akár a szemközti oldalon, odaforduljak felé és egyenesen feltegyem a kérdést:
- Ne haragudj, olyan ismerős vagy valahonnan. Nem lehet, hogy találkoztunk mi már korábban? - aztán legfeljebb nagyon pofára esem. De ha nem keverem össze valakivel, remélem, nem valami kellemetlen közös emlék köt össze. Az roppant kínos lenne ezek után.


_________________

Mr. Hopeless Romantic Princeavatar

honey, I'm on my cloud


× play by :
Keegan Allen

× kor :
28

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
egyetemista, önkéntes

× hsz-szám :
87


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Találkozás egy ismeretlen ismerőssel - Lana & Hugo

Témanyitás by Lana Evens on Vas. Jan. 14, 2018 11:00 pm

Nem akartam oda menni hozzájuk viszont, muszáj voltam a barátnőm után menni, nehogy bármi hülyeséget csináljon.
A fiúk bőszen bólogatnak a kérésünkre, gondoltam, hogy nem lesz ellenükre. Az elsőnek ismerősnek tűnő srácot, így közelebb megnézve, még ismerősebb. Ahogy látom neki is ismerős lehetek. Ez egy kicsit megnyugtat, hogy nem csak képzelődőm.
Leülök szembe az úriemberrel, így ha esetleg tényleg ismerjük egymást, könnyebben beszélgethetünk. Amy már is beszélgetésbe kezdet a társaság másik felévvel, röhögcsélnek és iszogatnak. Úgy viselkednek mintha mindig is ismerték volna egymást. Ellenben velem én még mindig azon gondolkodom, hogy ismerhetem-e egyáltalán a velem szembe ülő férfit. Meg amúgy is nagyon nehezen tudok feloldódni, egy idegen társaságban. Persze ha iszok az más, de még nem ittam meg egy pohár bort csak. Így még az alkohol nem fejtette ki a hatását.
Hírtelen feltett kérdése nem ért váratlanul, sőt. Örültem neki, hogy ő tette fel nem én.
- Hogy teljesen őszinte legyek hozzád, én is pont ezen gondolkoztam. Ám sajnos nem jutott eszem be, hogy honnan is lehetünk ismerősök.
Hírtelen rengeteg lehetőség jutott eszembe. Talán egy munkám során, vagy Apám által ismertem meg még régen. Vagy esetleg a magán iskolában találkozhatunk, de sajnos még mindig nem ugrik be semmi.
Belekortyolok a boromba. Igazán ízletes, édes vörösbor. Nem vagyok borszakértő, de azt még én is megtudom állapítani, hogy egy igazán nagyszerű évjáratott ihatunk.
Avval a lendülettel amivel leraktam a poharat a férfi felé nyújtom a kezem.
- Lana Evens. Fotós és modell.
Hátha a név vagy esetleg foglalkozás alapján betudom azonosítani, hogy ki is ő.
avatar

honey, I'm on my cloud


× play by :
Holland Roden

× kor :
24

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fotós/Modell

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Találkozás egy ismeretlen ismerőssel - Lana & Hugo

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.