Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.Latest topics


by Erin Pynlor Szomb. Dec. 09, 2017 7:14 pm


by Vendég Szomb. Dec. 09, 2017 8:25 am


by Danica H. Coy Pént. Dec. 08, 2017 11:36 pm


by Erin Pynlor Csüt. Dec. 07, 2017 6:06 pm


by Hugo Norton Kedd Dec. 05, 2017 10:59 pm


by Daniel Osmer Vas. Dec. 03, 2017 8:52 am


by Lana Evens Csüt. Nov. 30, 2017 8:47 am


by Daniel Osmer Kedd Nov. 28, 2017 7:01 pm
Share| .

Stacey & Oliver: One for the (history)books

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
avatarOliver Torran
honey, I'm on my cloud
× play by :
Chris Hemsworth
× kor :
29
× tartózkodási hely :
London
× foglalkozás :
Viscount
× hsz-szám :
10

TémanyitásTárgy: Stacey & Oliver: One for the (history)books Szer. Nov. 01, 2017 7:23 pm

Vannak dolgok, amik nem hiányoztak Londonból. Az egyik ilyen mindenképpen az eső kell, hogy legyen: a szürke hétköznapok kifejezés egészen egyszerűen új értelmet nyer a városban. Amikor az acélszínű felhők fölénk kúsztak még reggel, készen álltam arra, hogy elnapoljam a terveimet. Hogy őszinte legyek, egy részem örült volna, ha megteszem. Csakhogy sosem kedveltem különösebben azt a részem, ezért inkább fogtam magam, fölvettem a kabátom, megfogtam a Dave által ironikusan vásárolt, angol zászlót mintázó esernyőt, és elhagytam a rezidenciát.
Vicces, ha Dave tudná hova készülök, lehet, felkoncolna. Vagy bezárna egy szobába, lenyelné a kulcsot, majd közölné, hogy most ráfáztam, mert ő aztán elő nem halássza újra…
Az utam a város egyik Barnes & Noble könyvesboltjába vezet. Nehéz volt leszűkíteni, pontosan melyikre van szükségem – tele van velük az egész angolul beszélő világ. Ha van konstans a világban, New Yorktól Indiáig legalább, az a Starbucks, az iPhone, meg a Barnes & Noble. Az esztétikája hasonló, mint a többi: színes, kellemes, hívogató és meleg környezet, nagy, nyílt terekkel. Az egyik eladó megkérdezi, hogy a dedikálásra érkeztem-e, mire igennel válaszolok. Azt mondja, várjak. Szóval várok.
Attól még időközben elkeveredek Stacey könyvei felé, és a kezembe veszem a legújabbat. Mindet olvastam, fedőtől fedőlapig. Némelyiket egyszer, némelyiket többször. Önkéntesen vállalt száműzetésemet talán ezek tették a legelviselhetőbbé, bár tudom, a többség azt mondaná, csak önmagam kínoztam. Kényszeresen emlékeztettem magam egy olyan nőre, akinek nem voltam elég jó. De legalább jó krimiket ír, érdekes karakterekkel.
Visszaviszem a könyvet a pulthoz, kifizetem, és közben arra gondolok, hogy még nincs késő megfutamodni. Ezeket a gondolatokat azonban hamar elfojtja a lehetőség, hogy újra láthatom. Egy ponton találkoznunk kell amúgy is, muszáj – akkor miért ne most? Jobb itt, a formalitást mellőzve, mint egy estélyen, millió és egy szemmel a hátunkon.
Az esemény még nem kezdődött el, de a helyiek már sürgölődnek. Valószínűleg Stacey is hamarosan ideér majd. Addig várok, csöndesen, az egyik karosszékben ülve, és elfoglalom magam az új könyvvel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Stacey & Oliver: One for the (history)books

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Oliver & Vanellope

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LONDON LIFE :: London :: kelet-london-