Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Más környék Daniel&Lana +16

Témanyitás by Lana Evens on Kedd Nov. 21, 2017 10:02 pm

Soha életemben nem gondoltam volna azt, hogy Anya halála után bármikor is vissza fogok ide jönni. Pontosabban erre a környékre. Ugyan nem csak rossz emlékek fűznek ide, de sírógörcs fog el ha meg látom azt az öreg kis emeletes házat amiben éltünk kb. három évig. Nem sok idő, tudom, de egy új élet kezdete volt az.  Most pedig újra itt, még pedig egy fotózás miatt. Majdnem dobtam egy hátast mikor kiderült, hova is kell ma reggel jönnöm. De csak megcsináltam, így megérdemlek minimum egy jó angol sört. Még anno volt itt egy jó kis törzs helyem. Egy pub vagy inkább már bár, talán még a pultos is megismerhet.
Viszont egyedül semmikép nem akarok oda menni, nem csak azért mert unalmas lenne, hanem azért is mert nagyon sokat változott a környéken élő emberek állapota. Illetve kicserélődtek az itt lakók. Sokkal lepukantabb lett ez a környék. Ezért evvel az egyszerű indokkal felhívtam Amyt akit egy kicsit sokk győzködés után sikerült meggyőznőm, hogy jó lesz ez az este is.
Félórával a beszélgetésünk után már meg is érkezett a taxi ami ide szállította a barátnőm.
- De nem maradunk sokáig, ugye?
- Addig maradunk ameddig jól érezzük magunkat.
Csitítom el a mellettem lépdelő lányt. Nem kell izgulnia, nincs mitől félnünk. Én is és ő is megtudja magát védeni így aztán nem kell tartanunk semmitől és senkitől.
- Hiába nem kell félnünk, azért nem kellet volna Chanel táskával jönnöd.
Veszem észre a kezében tartott táskát. Ó kis Hülyém, most már aggódhat egy kicsit, nem kellet volna feltűnően öltözködnie. Lemerem fogadni, hogy a kabátja alatt sem, egy egyszerű ruha van, hanem valami nagyon csillogó. Most nem otthon vagyunk, hanem egy másik „világban”.
Gyorsan megérkezünk a sarkikocsmában. Ahogy beléptünk rögtön elfogott a nosztalgia. Még mindig ugyanazok az asztalok és székek vanna. Pedig már 8 éve is elég öregek voltak. Talán csak a bárpult újult meg, de azt is csak átfestették. Viszont a pultos még ugyan az. Úr Isten mennyire megöregedett. Leülünk a pulthoz, de mikor megakartam szólítani a pultost csak rám mosolygott és adta is azt a sört amit mindig rendeltünk még anno.
- Köszönjük!
Mosolygok rá vissza. Igen, megismert. Ezek szerint nem változtam nyolc éve olyan sokat. A mellettem ülő lány felé fordulok és megvárom még belekortyol az italába.
- Na milyen?
Nem várok sok jót a részéről, elnézve az arckifejezését.
- Hát nem egy Ír whisky.
Össze sem lehet a kettőt hasonlítani. Viszont az italnak az íze egyáltalán nem változott semmit.


A hozzászólást Lana Evens összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 22, 2017 10:30 pm-kor.
Lana Evens

honey, I'm on my cloud


× play by :
Holland Roden

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fotós/Modell

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Más környék Daniel&Lana +16

Témanyitás by Daniel Osmer on Szer. Nov. 22, 2017 7:00 pm

Vannak olyan napok amikor egyszerűen semmi sem akar összejönni. Ma nem sok cuccot sikerült eladnom és ez idegesít. A főbérlőm is csesztet már egy hete a lakbérrel. Még a rohadt eső is esik, sajnos ebben az átkozott városban ez elég gyakori. Ráadásul mostanában Angel sem ér rá, hogy valakivel levezethessem a feszültséget, és a felesleges energiáimat. Így hát leugrok a konditerembe és edzek egy órát. Kellemesen le is fáradok és egy forró zuhannyal zárom az edzést. Hova kéne most menni?  Hazamenni még korán van és amúgy sincs kedvem az üres házban üldögélni. Inkább fel kéne szedni valami kis nőcskét ma estére aki elszórakoztat. Valami más fajta nedvességre vágyom, amit lehet is élvezni. El is megyek a kedvenc kocsmámba. Beérve rögtön meg is akad a szemem két csajon, akik látszólag nagyon nem erre a környékre valóak. Az egyik vállán Chanel táska lóg, ilyet a magunk fajták nem igazán engedhetnek meg maguknak. Ha csak nem lopnak egyet. Az egyik ráadásul egy dögös vörös, akit szívesen elnézegetnék az ágyamban. Izompóló feszül rajtam, az izmaim még be vannak durranva a friss edzéstől, felette fekete bőrkabát, farmer nadrág és cipő. Oda is lépek hozzájuk egy sármos mosollyal.
- Hé, pultos! A következő kört a kis hölgyeknek írd hozzám és adj egy sört! - szólok a pultosnak aki bólint. Rákacsintok a szépségre. - Mondják csak mit keres két ilyen gyönyörű Londonnak ezen a mocskos környékén egyedül? - kérdezem őket és csak remélem, hogy nincs a közelben valamelyik csávója. Ma nincs sok kedvem verekedni. Bár nem úgy nézem, hogy valakivel vannak. Egy nő aki sört iszik? Kerekedik el kissé a szemem amikor meglátom a kis szépség italát, bár nem zavar különösebben. Mindenkinek lehet saját ízlése. Ha jól alakul az este egy idő után úgyis sör ízű lesz a szája. Igaz most nem állok túl fényesen anyagilag, viszont egy kellemes estéért pár kör ital nem akadály. Főleg ha hármasban tölthetjük el, de nem tudom ebben benne lennének-e. Ha nem az se baj, egy lánnyal is jól el lehet szórakozni. Ez a vörös kis bige elég dögösen néz ki, biztosan tüzes kis csaj lehet. Remélem ma kideríthetem, az nagyon jó lenne.
Daniel Osmer

honey, I'm a monster


× play by :
Mario Casas

× kor :
26

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Drogdíler

× hsz-szám :
8


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Más környék Daniel&Lana +16

Témanyitás by Lana Evens on Szer. Nov. 22, 2017 10:29 pm

Éppen beszélgetek a barátnőmmel mikor ide jön mellénk valaki. Tudomást sem veszek az illetőről csak mikor megszólítja a pultost. Amint kiderül hogy mit is akar feltűnően végig nézzek rajta. Nem nézz ki rosszul, mint ahogy a filmekben szokták ábrázolni a rosszfiúkat. Tekintettemben még is a semlegesség tükröződik vissza. Ezen a környéken kéttípusú pasi él. 1. a bőrdzsekis tipikus rosszfiú, 2. a melegítős suttyó. Ő szerencsére az első csoportba tartozik, ám ők veszélyesebbek is.
- Hé Will!
Hajolok közelebb a csaposhoz, fenekemet egy kicsit felemelve a bárszékről és könyökömmel megtámasztom magam a pulton.
- Hagyd csak. Inkább én álom az úr következő körét.
Oda csúsztatom a velem szemben álló férfinak a sör árat. Elmosolyodik, pontosan tudta, hogy ez lesz a reakcióm. Nem is nézzek újra a mellettem álló pasira, míg megnem szólít minket. Újra rá emelem a tekintetem.
- Csak iszogattunk.
Vonom meg a vállam. A semlegeségemet kihangsúlyozva. Amy megszorítja a táskáját, felé fordulok és halkan annyit mondok, hogy nyugi. Nem fog kirabolni, ha akarta volna már megtette volna. Mást akar, nagyon mást. Próbálom lenyugtatni a tekintettemmel. Ami úgy nézz ki, hogy sikerült is, mivel felbátorodva hozzá szól a férfihez.
- Én Amy vagyok, ő pedig itt Lana.
Nyújtja az idegen felé a kezét. Legszívesebben a fejemhez kaptam volna, hogy hogy lehet ilyen buta. Valószínűleg az én kis naiv barátnőmnek nem esett le, hogy mit is akar. A neveltetésem, nem hagyja, hogy ne nyújtsam én is a kezem. A szemem még is a rosszallást sugározza a barátnőm felé. Naiv is, ráadásul barátja is van. Nem tudja, hogy kell ezen a környéken viselkedni, hát valamit megsúghatok. Nem így!
- Én megyek táncolni, jössz?
Nézek a velem érkező lány felé. Megrázza a fejét, válaszul csak megrántom a vállam és elindulok a tánctér fele, kezemben a piámmal.
Kicsit lépkedek ide oda, csinálok valamit a kezemmel, olyan mozdulatokat teszek amik hasonlítanak a tánchoz, mikor megérkezik a barátnőm is, egy újabb üveg sörrel a kezében. Csak nem olyan rossz ez az ital. Valahogy együtt másképp táncolunk, kicsit mind a ketten felszabadúltabbak vagyunk. Még a lófarokban összefogott hajamat is kiengedem.
Lana Evens

honey, I'm on my cloud


× play by :
Holland Roden

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fotós/Modell

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Más környék Daniel&Lana +16

Témanyitás by Daniel Osmer on Szer. Nov. 29, 2017 2:54 pm

Nem igazán tetszik a csaj flegmasága amit felém tanúsít. Szinte rám se néz. Viszont látszik rajta, hogy erről a környékről való, mert nem fogad el italt idegentől. Fél, hogy belekevernek valamit, ami errefelé mindennapos. Majdnem minden nővel előfordul a környéken. Sőt, még ő hív meg egyre. Mi a csuda? Legalább megleshetem a fenekét ami szép  formás. Nem rossz ez a csaj, szép, kellően kerek.
- Köszönöm. Így egyedül egy ilyen mocskos környékén? Veszélyes hely ez két ilyen csinos hölgynek. Ha védelemre, vagy társaságra szorulnak állok rendelkezésükre. - mosolyodok el. Mi tagadás szívesen tölteném velük az estémet, de még korai ezen gondolkodni. Látszik, hogy a kis tüzes barátnője egy közönséges bűnözőnek néz, ami nem is áll olyan messze a valóságtól, de ezt neki nem kell tudnia. Azt hiszi ha ki akarnám rabolni nem tettem volna már rég meg? Ha akarnám már a bugyiját is rég leloptam volna róla. Amikor a lány bemutatkozik és felém nyújtja a kezét a mosoly szélesebbre húzódik a számon. A vörös hajú lánynak kezet is csókolok, majd a másiknak is. Mit ne mondjak éles váltás a lány részéről, de tetszik.
- Az én nevem Daniel. Örülök, hogy megismerthetlek titeket. - felelem. Vajon mit csinalhatnék, hogy ez a két csaj másként tekintsen rám? Gőzöm sincs, viszont valamivel el kell érnem, hogy jobban érdeklődjenek irántam. Amikor elmennek táncolni támad egy remek ötletem.
- Adj egy üveggel abból amiből az a vörös kis bige ivott! - szólok a csaposnak aki maradéktalanul teljesíti is a kérésem, majd eltűnök vele a férfi mosdóba és magamra zárom az egyik fülke ajtaját. Még szerencse, hogy dílerként mindig tartok magamnál egy kis Ginat. Bele is keverek egy keveset az italába és jól összerázom.
- Nekem senki nem mondhat nemet, édesem. - kárörvendek magamban. Ezt biztos nem fogja kiszúrni, ugyanis ez színtelen, szagtalan, és ízetlen. Továbbá egy nagyszerű, ám de annál aljasabb dologra használható: az áldozatot elkábítja és mozgásképtelenné teszi pár órán keresztül. Kilépek és a kis táncoló tüzeshez indulok. Ugy teszek mint aki véletlen nekimegy és kiverem a sört a kezéből.
- Ó, szörnyen sajnálom!  Hoztam neked egy másik italt. - nyújtom felé a felturbózott italt, remélve, hogy nem fog gyanút.
Daniel Osmer

honey, I'm a monster


× play by :
Mario Casas

× kor :
26

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Drogdíler

× hsz-szám :
8


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Más környék Daniel&Lana +16

Témanyitás by Lana Evens on Szer. Nov. 29, 2017 9:31 pm

Flegmaságom nem alaptalan. Biztos vagyok benne, hogy mit akar én meg nem akarom azt. Azt viszont tudom, hogy megnézte a seggem. Be kell vallanom egy kicsit tetszik, de nem annyira, hogy le is feküdjek vele. Amúgy is azon is meglepődött, hogy sört iszom. Pedig szerintem ez egy nagyon átlagos dolog főleg itt.
- Nincs szükségünk semmi segítségre.
Nem is tudom, hogy mit vár. Majd tárt lábakkal azt mondom, igen szükségem van rád? Vagy mi. Biztos vagyok benne, hogy nem egy csajról dumálta le már a bugyit, de mi nem leszünk köztünk. Más nem haza megyünk. Kár pedig jól éreztük magunkat. Talán ha kicsit még dumál akkor még be is adom neki a derekam. Ja bocs ahhoz nem kicsit kell dumálnia.
- Mi is.
Mosolyog a barátnőm Danielre. Meg lep, hogy kezet csókól a srác. Nagyon jól álcáza magát, ha nem laktam volna itt akkor még el is hittem volna neki. A barátnőm ebbe a csapdába eset bele, ő elhitte. Sajnálom szegényt, szerencse, hogy nem egyedül van. Már bekábítva feküdne valamelyik sikátorban és vonaglana rajta valamilyen barom. Nem érdemli meg, inkább haza küldöm és itt maradok én egyedül.
Elmegyünk táncolni, viszont néha-néha rá nézzek a pasasra. Megijedek mikor egyszer csak eltűnik egy sörrel a kezében. Nem tudom mire készül de valamire biztos.
Nyugodtan táncolunk mikor egyszer csak nekem jött valaki és kiveri a sört a kezemből. Az üvegben már csak egy korty maradt, így nem nagyon sajnáltam. Felnézek az alakra és egyáltalán nem lepődök meg a látványon. Ugyan az aki kezet csókolt nekem. Felém nyújt egy üveg sört, végig nézzek rajta, úgy hogy az egyik szemöldökömet felvonom. Biztos csinált valamit vele. De legyen, belemegyek a kis játékába.
- Kösz, de csak a felét kérem.
Barátnőm már épp az üveg után nyúlt volna, mikor kirakom a kezem elé.
- Nem, nem. Azt szeretném ha te innád le a felét.
Mutatok a srácra. Kíváncsi vagyok a reakciójára. Ha előttem megissza, akkor semmi akadálya, nincs, hogy elfogadjam. Sőt egészben lehúzom azt.
Lana Evens

honey, I'm on my cloud


× play by :
Holland Roden

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fotós/Modell

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Más környék Daniel&Lana +16

Témanyitás by Daniel Osmer on Csüt. Nov. 30, 2017 12:22 am

Hiába próbálja leplezni látom én pontosan a kis bögyös vörösön, hogy ő is szívesen meglovagolná a masszív 20-asomat, csak kéreti magát. Azt hiszi ettől kapósabb lesz, attól, hogy más környékről való mindjárt királykisasszonnyá is válik. Elég magasan is hordja az orrát, de bármelyik nőről képes vagyok ledumálni a bugyit bármennyire is kéresse az magát. Előbb-utóbb úgyis beadja a derekát, az már csak idő kérdése, hogy mikor. Nem baj, tudok várni, főleg ha ilyen csinos kis prédáról van szó. Szép lassan becserkészem, és mire észbe kap már az ágyamban találja magát.
- Ahogy gondoljátok, mindenesetre az ajánlatom áll. - vonom meg a vállam és érzem, hogy fokozatosan odalent is kezd megmozdulni valami. Ó, igen, szép kis este elé nézek. Látom a vöröske fürgébb észjárású annál, hogy egy kis udvariasság elég legyen neki, hogy elaltassam a gyanakvását, és makulátlan úriembernek álcázzam magam. Felőlem, úgyis szeretem a kihívásokat. Abban semmi izgalom sincs, ha csak úgy ágyba lehet vinni valakit, izgalmasabb, ha egy kicsit játssza magát. Azért van eszük, hogy nem egyedül jönnek ide, ezen a város részen nem sok jóval kecsegtet, ha egy lány egyedül vág bele az éjszakába. A minimum, hogy megerőszakolják, és helyben hagyják, ha szerencséje van ennyivel meg is ússza.
Amikor visszatérek kezemben a sörrel meglep a csaj talpresettsége is fürge észjárása, most már egyértelmű, hogy a környéken nőtt fel, le sem tagadhatná. Nem most mászott le a falvédőről, nem lehet csak úgy rászedni, de tudom hogy kell túljárni az ilyen kis tyúkok agyán.
- Rendben. - felelem és szemrebbenés nélkül veszem el, és húzom le a sör felét. - Megfelel? - kérdezem mosolyogva. Azt hitte ezzel majd sarokba szorít? Majd szépen meghánytatom magam, így rajtam nem fog hatni az a szer, ami rajta hamarosan igen. Ilyen egyszerű az egész. Korábban kell felkelnie ahhoz, hogy egy ilyen vén róka eszén túl járjon. Túl régóta vagyok már ebben a szakmában ahhoz, hogy ne ismerjem a trükköket.
Daniel Osmer

honey, I'm a monster


× play by :
Mario Casas

× kor :
26

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Drogdíler

× hsz-szám :
8


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Más környék Daniel&Lana +16

Témanyitás by Lana Evens on Csüt. Nov. 30, 2017 8:47 am

Nem is annyira buta mint ahogy azt először gondoltam. Jól jár az esze és látszólag nagyon szeretné azt az estét. De nagyon nehezen adom be neki a derekam, ha egyáltalán beadom. Bár mondjuk én a helyében hagynám magamat a fenében, inkább keresnék valami könnyebb prédát. Nem is értem, hogy mért pont minket nézet ki. Láthatta rajtunk, hogy nem ide valósiak vagyunk, már-már mondhatnám azt is, hogy úrinők vagyunk. Tehát nem vagyunk könnyen kaphatók. Vagy lehet azt gondolta, hogy buták vagyunk. Na mindegy, a lényeg az, hogy velünk úgy sem fog semmit tenni. Vagy legalább is nagyon úgy nézz ki.
- Ezért köszönjük.
Mondja szendén a barátnőm, és rá mosolyog a fiúra. Én nem mosolygok csak rá emelem a tekintettem.  Remélem elég jól érződik, hogy lekophatna. Semmi kedven nincs haza menni egy pasi miatt. Még jó, hogy két taxit kell majd hívni, mert Amy majd máshova is megy. Így várhatok egyedül majd.
Meglep, hogy megissza a felét, viszont látok valami kis csillogást a szemében. Engem biztos nem fog bedrogozni. Inkább óvatos leszek mint álodozat. Ám egy kicsit húzom az agyát.
Kiveszem a kezéből a sört, bele szagolok, semmi. A csillogás viszont még mindig ott van a szemébe. Az üveggel a kezemben elmegyek a legközelebb lévő kukához, és felemelem a kezem, mint aki koccintani akar, ám nem a számhoz emelem, hanem avval a lendülettel kidobom a kukába.
Lassan, csípőmet ringatva vissza sétálok a sráchoz, egy pillanatra ránézzek a velem érkező lányra, aki meglepődve áll és figyel. A kezemmel megfogom a vállát, hogy megtudjam magam támasztani, ahogy odahajolok a füléhez.
- Édesem. Ez nem fog ilyen könnyen menni.
Súgom bele lágyan a fülébe. Bár rátámaszkodom még is, annyira nőiesen és elegánsan teszem, hogy kívülről a támaszkodásom nem észrevehető, csak ő érezheti meg én.
Amy felé fordulok.
- Szerintem ideje lenne menned. Még a végén elkések.
A lány szótlanul veszi elő a telefonját és hív egy taxit. Kíváncsi leszek Daniel reakciójára. Vajon fog még valamit kitalálni, vagy hagy a fenébe?
A gondolat menetemből Amy szakít ki.
- Már itt van a kocsi. Kikísérsz?
Válaszul csak bólogatunk és kimegyünk az épületből. A barátnőm elmegy a taxival én meg úgy döntök, hogy vissza megyek.
Lana Evens

honey, I'm on my cloud


× play by :
Holland Roden

× kor :
25

× tartózkodási hely :
London

× foglalkozás :
Fotós/Modell

× hsz-szám :
21


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Más környék Daniel&Lana +16

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom
Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.