Welcome
Üdvözlünk a London Life FRPG-n, az Európa második legnépesebb városára épülő szerepjáték oldalon! Tudtad-e, hogy 7 év és öt kontinens szakembereinek munkájával épült a London Eye? Vagy hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét a helyi állatkertben is forgatták? London változatos és izgalmas nagyváros, rengeteg látnivalóval, ahol nincs megállás, csak úgy pezseg az élet. Nem számít hányszor látogatsz el ide, sosem tudhatod mit hoz a holnap Londonban. Mindig találsz valami újat, amit még nem tapasztaltál.Játssz velünk, alakítsd kedved szerint karaktered lehetőségekkel teli életét! Ha bajban vagy, fordulj bizalommal bármelyik Staff taghoz, akik mindenben segítenek majd.

London vár, regisztrálj most!
• • • • • • •
Az oldal alapítása:
2011. július 25.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Chatbox
Latest topics

by Soren Lindahl Szer. Ápr. 04, 2018 8:40 pm


by Erin Pynlor Vas. Márc. 18, 2018 5:18 pm


by Soren Lindahl Vas. Márc. 11, 2018 8:18 pm


by Vendég Pént. Márc. 09, 2018 8:33 pm


by Vendég Hétf. Márc. 05, 2018 1:04 pm


by Vendég Pént. Márc. 02, 2018 10:16 pm


by Vendég Szomb. Feb. 24, 2018 6:20 pm


by Erin Pynlor Szomb. Feb. 24, 2018 7:33 am


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Szabályzat

Témanyitás by Becca M. Hawkins on Csüt. Júl. 10, 2014 10:52 pm

betartandó szabályok


Mint minden nagyvárosban, így London is kénytelenek vagyunk szabályokat felállítani. Hogy miért? Nem szeretnénk vitákat és veszekedést, vagy bármilyen egyéb problémát. A zökkenőmentes játék érdekében megéri betartani a következő néhány szabályt.

× Minden regisztrált felhasználónak rendelkeznie kell pontos névvel, amely legfeljebb két kereszt-, és vezetéknévből állhat. amelyet rövidíthettek is. (Azért nem javasoljuk a hosszabb neveket, mint például a Juan Carlos Diego de Ruiz Márquez Santana, mert nagyon nehéz megjegyezni és kiejteni is.)
Azt kérjük, hogy mellőzzétek a könyvekből, sorozatokból, hírességektől vett neveket. Nincs szükségünk Edward Cullenekre, Harry Potterekre sem Miley Cyrusokra. Az oldal real life alapokra épül, így legyetek kreatívak és minél életszerűbbek!

× Regisztráció előtt ajánlott elolvasni a csoport -, illetve világleírást, csak hogy minden világos legyen, illetve a híreket, hogy az aktuális dolgokkal is tisztában legyetek.

× Regisztráció után az előtörténet elkészítésére KÉT HÉT áll rendelkezésetekre. Nem több és nem kevesebb. Természetesen jelezhetitek, hogy valami közbejött, de aki két héten belül nem készül el és nem is jelez, automatikusan törlésre kerül. Az előtörténet elkészítése mellett a profilok kitöltése is ajánlott.

× Az avatarok szabványmérete 200x320. Ha segítségre szorulsz, írj a kis chatbe, vagy a karakterfiókokban található topicba, amelyet "aláírás, avatar kérés!" néven találsz meg.

× Az avatarfoglalás kötelező! Nem szeretnénk, ha vita lenne abból ki volt itt előbb, illetve mindenkinek könnyebb, ha tisztában van ki foglalt, és ki nem. Lehetőséged van viszont play by-t cserélni, mindössze kétszer, hiszen a játékpartnerek számára is zavaró lehet, ha egyszer szőke, aztán barna play by-al játszol.

× London utcáin csak az adminok által elbírált előtörténetekkel rendelkező karakterek léphetnek!

× Ha túljutottál az előtörténet alkotáson, és el is fogadtak, megkaptad a színed, illetve ügyes lefoglaltad a pofidat is, nincs más dolog, mint körbeérdeklődni egy játékpartner után, vagy írni a megfelelő topicba. A kiválasztott helyszínen nyiss egy új topicot, és indulhat is a játék!

× Amennyiben szeretnél részt venni egy közös játékban, nincs más dolog, mint feliratkozni a megfelelő topicban, aztán keresni egy játszópartnert, vagy figyelni a sorrendet, hogy ne legyen kuszaság.

× Ugyan nincs megszabott játékmennyiség, de szeretnénk mindenkit arra ösztönözni, hogy minél teljesebb, értékesebb hozzászólásokat írjon, leírásokkal, párbeszéddel, a karaktere gondolataival. Nagyon nehéz 5-8 soros hozzászólásra választ adni, így szeretnénk, ha mindenki megpróbálni legalább 10-15 sort produkálni. Amennyiben gondjaitok vannak ezzel a mennyiséggel, forduljatok nyugodt szívvel a Staff tagjaihoz, akik segítenek majd, hogy mivel töltsétek ki hozzászólásaitokat.

× Nincsen megadott játékmennyiség, de mindenki annyit vállaljon, amennyit elbír!

× A multikarakterek alkotása is engedélyezett. Természetesen annyi karaktert alkotsz, amennyihez kedved van, egészen addig, amíg zökkenőmentesen elboldogulsz velük.

× A játéktéren a +18-as tartalom, illetve a káromkodás is - mértékkel -, engedélyezve van. Annyit kérünk, hogy jelezzétek, ha ilyet találunk a játékotokban. Lehet, hogy olyasvalaki is olvassa, akinek ez zavarhatja a lelkivilágát.

× Mások karakterét nem irányítjuk! Mindenkinek joga van az író szabadsághoz, de ha mások karaktereit szeretnétek irányítani, inkább blogot kerestek, mint szerepjátékoldalt.

× Az oldalon megtalálható összes alkotás a regisztrált tagok szellemi tulajdona, a lopást pedig bár mi személyesen nem, de a törvény bünteti! Ha kódokat, aláírásokat visztek el, mindenképpen kredittel tegyétek! Amennyiben bárki értesül előtörténet másolásról, jelezze az adminoknak, akik helyzetnek megfelelően fognak eljárni. Legyetek minél kreatívabbak a karakterekkel! Még ha egy-egy élettörténet hasonló is, de nem lehet ugyanúgy leírni.

× Végül, de nem utolsó sorban mindannyian szeretnénk, ha jól éreznétek magatokat az oldalon, és velünk maradnátok!

A Staff nevében:
Becca

avatar

honey, I'm on my cloud


× play by :
♡ annalynne mccord

× kor :
27

× tartózkodási hely :
♡ london

× foglalkozás :
♡ tánctanár, anyuka

× hsz-szám :
444


Felhasználó profiljának megtekintése http://london-life.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.